חדש בתחום

simob

New member
חדש בתחום

אין לי מושג אם אני באמת הומו. המון פעמים אני חושב , מפנטז אבל לא מנסה אף פעם, גם כשיש הזדמנות אני מקבל רגליים קרות ונסוג. אני רק רוצה לנסות . אבל המחסום הזה שתוקף אותי הוא באמת רציני וחץ מזה אני לא יודע איפה אפשר לפגוש חבר'ה בגילי (17-20) שיהיו גם הומואים / בי .. אם יש לכם עצות או רעיונות למקומות בילוי באזור המרכז ( מרום שאפשר לצאת אליו לבד ובכל זאת להכיר אנשים ולהנות).

פורום גאווה צעירה בתפוז ../images/Emo43.gif

"ח'ברה משלוח חדששש הגיעעעע"

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif היי לך ;]]

כדי להכיר חבר'ה בגילאים שציינת אתה יכול לכתוב פה ולהשתלב וגם לבוא לפורום גאווה צעירה שאת הקישור יש בחתימה שלי.. יש מפגשי פורום ואפשר להכיר יותר את החבר'ה. מעבר לזה אתה יכול לצאת למקומות בילוי של גייז באזור המרכז, השאלה אם יש לך עם מי לצאת לשם.. ממליצה להכיר קודם אנשים ואז לצאת איתם ;]] מעבר לזה, שתהיה לך השתלבות נעימה פה ;]] ואגב כל מחסום אפשר לעבור, אתה תראה.

simob

New member
אני מרגיש כאילו אנחנו מכירים כבר שנים ...

חחח סתם ..

simob

New member
אוף

בזמן האחרון אני כל הזמן חושב על מי אני ומה אני ואין לי שום מסקנה ! נראה לי שזה הדבר הכי מתסכל שיכול להיות שאתה באמת חסר כל יכולת לדעת מה הנטייה שלך .. איך את הגעת למסקנה הזאת שהיית בטוחה בה במאה אחוז או שגם את עדיין לא בטוחה ?

גם גולש

New member
יש לי שתי שאלות

שתי השאלות האלו הן יותר שאלות למחשבה בשבילך, מאשר שאלות למענה כאן בפורום: השאלה הראשונה היא על מה/מי אתה חושב כשאתה אמממ... איך ננסח את זה בצורה יפה... מענג את עצמך?
זה צריך לתת לך כיוון. אם התשובה לשאלה הראשונה מכוונת בוודאות למין מסויים (או שברור שלפעמים זה ככה ולפעמים זה אחרת), אז אוקיי - למעשה יש לך תשובה (הומו/דו/סטרייט) ועכשיו אתה יכל (ומומלץ) להתחיל להתמודד איתה. אבל - השאלה השניה - האם אתה באמת חייב להגדיר את עצמך? להזכירך, הרבה אנשים נעים על מעין סולם שבין "הומו/לסבית מוחלטים" (משיכה בלעדית לבני אותו המין, למעשה ללא יכולת אמיתית להתאהב בבני המין השני) לבין "סטרייטים מוחלטים". אז יכולה להיות משיכה חזקה לבני אותו המין, למשל, עם מקרה או שניים של משיכה לבני המין השני. גם המקרה ההפוך אפשרי, כמובן. אף אחד לא כופה עליך להכריז "אני הומו" או "אני דו" או "אני סטרייט". התאהבת בגבר? אחלה. חשוב על כל מכלול הדברים שקשורים לאותו בן אדם ולקשר ביניכם, ועל פי כל אלו אתה יכל להחליט מה לעשות (ואם בכלל). התאהבת באישה? אחלה. חשוב על כל מכלול הדברים שקשורים לאותה האישה ולקשר ביניכם, ועל פי כל אלו אתה יכל להחליט מה לעשות (ואם בכלל). אם בכל זאת חשוב לך להגדיר את הנטיה המינית שלך, עבור עצמך, והתשובה אינה ברורה לך מהשאלה הראשונה שהעליתי, הייתי מציע שתנסה לחשוב להיכן אתה הכי קרוב בסולם הזה שהזכרתי קודם. האם זה צד קיצוני אחד? (הומו) צד קיצוני אחר? (סטרייט) או אולי אתה בכלל הכי קרוב לאמצע? (דו) ברוך הבא

simob

New member
אני מסכים

גם על הנושא של הצורך להגדרה היו לי כל מני מחשבות , אבל מבחינה פסיכולוגית וכדי להיות שלם עם עצמי הבנתי שאני צריך לדעת מה אני . ואחד הדבריים המרכזיים ביותר בזהותו של אדם זו המיניות וקשה לי שאני ככה. לגבי השאלה הראשונה, זה משתנה מפעם לפעם פעם אני חושב על גברים ופעם על נשים . חשבתי לעצמי שאולי בגלל הפחד שלי מלעמוד מול המראה ולהגיד אני הומו , בגלל זה אני מנסה להתלבט- אבל כל פעם שאני עם מישהי אני לא חושב על זה שאני אולי הומו, אני פשוט נהנה ועושה מה שבא לי באותו רגע וברגע אחר בא לי גבר (למרות שעדיין לא הייתה לי שום התנסות מהסוג הזה.). אתה ידעת תמיד שאתה הומו או שגם היו לך לבטים בקשר לזה ?

גם גולש

New member
מהבחינה הזו, היה לי יותר קל ממך.

אמנם הדחקתי את המשיכה לגברים במשך זמן רב, אבל משיכה לנשים לא היתה לי כלל. אז גם אם התכחשתי לזה, העובדות היו יותר ברורות במקרה שלי. ובקשר אליך, החשש מרמיה עצמית מובן. ולא פחות, רמיה עצמה. זה לא נדיר שמישהו שהוא הומו ינסה לשכנע את עצמו (לפעמים, בהצלחה לאורך זמן) שהוא נמשך גם לבנות המין השני. אבל זה שאתה חושש להגיד "אני הומו", לא אומר שאתה הומו. אם קיימת המשיכה המינית והאהבה לשני המינים, ואתה מרגיש בעצם דברים דומים... ביסקסואליות היא השם של משיכה לשני המינים. אם ההרגשה אינה דומה, זה כבר סיפור אחר. אגב, יש שני פורומים נוספים בתפוז שאתה יכל לשמוע בהן דעות בנושא. האחד הוא פורום זהות מינית, והשני הוא פורום ביסקסואלים. אולי משילוב הדעות שתקבל בשלשת הפורומים, תוכל לקבל תמונה בהירה יותר על מצבך, אם אתה עדיין לא סגור על עצמך. וכמובן, כפי שכבר הבנת וכתבת בהודעתך הראשונה פה בפורום, גם להכיר אנשים מ"כל הסוגים" יכל לעזור. אם זה בכך ש"מגלים" (רואים ומרגישים. לעומת יודעים) שהם בעצם "אנשים רגילים" כמוך (דבר שיכל לסייע בנושא הרמיה העצמית ו/או החשש ממנה) או מבחינות אחרות.

simob

New member
...

תודה רבה לך ! אתה באמת נשמע כמו מישהו שקול ומנוסה . פשוט מעניין אותי לדעת אם ביסקסואליות זה דבר שנמשך לאורך כל החיים או שזה בתקופות ואז אין אפשרות לקיים מערכת יחסים רצינית ? ואולי יש שלב בחיים שבו אתה יודע סופית מי אתה , ואם כן מתי השלב הזה קורה . והאם אפשר להחליט מבלי להתנסות בחוויה מינית כזאת? אני אסבך קצת יותר את הססיפור ואני אחשוף קצת על העבר שלי .. כשהייתי בן 9/ 10 בערך ישן אצלי בבית חבר. אותו חבר שיכנע אותי לעשות איתו כל מני דברים תוך כדי משחק מטופש שהוא המציא. וכך זה קרה בתמימות גמורה ובחוסר ידיעה מוחלט לדברים שהוא גרם לי לעשות (המשמעות שלהם והכוונה שלהם). עולה בי המון פעמים התהייה שאולי בעצם הוא דפק אותי (תרתי משמע) ורק בגלל זה אני נמשך לפעמים לגברים . ואולי הנטייה הזאת היא מולדת ... מה דעתך על הסיבוך של הסיפור?

גם גולש

New member
אמממ...

אוקיי, אז קודם כל אני אתייחס דווקא לסוף ההודעה: קיימת תמימות דעים בקהילה המדעית שלקביעת הנטיה המינית, מרכיב מולד משמעותי. כמה משמעותי בדיוק? עדיין לא יודעים להגדיר. הצד השני של המשפט הזה, אם נדגיש אותו קצת, הוא שיתכן שגם השפעות סביבתיות, הינן בעלות השפעה על הנטיה המינית. אבל זה עדיין לא אומר שניתן לשנות זאת באופן פסיכולוגי (או אחר), עכשיו או בעבר. שכן גם תוצאה של השפעה סביבתית אינה בהכרח ברת שינוי: טביעות האצבע של תאומים זהים - זוג אנשים שנוצרו בעצם מאותו ה- DNA - אינן זהות (משום שהן מתפתחות כתוצאה מהשפעות סביבתיות, כשהעובר ברחם) ובכל זאת, לא ניתן סתם כך לשנות אותן. עכשיו, אני לא אפסול את האפשרות של השפעה פסיכולוגית על הנטיה המינית, פשוט כי לא ידוע בבירור שזה לא יכל להשפיע. אבל אני כן אזכיר שאנשים רבים מאד, לפני שהם מסכימים לקבל את הנטיה המינית ה"שונה" שלהם, מנסים להשתנות בדרכים רבות ומגוונות. לפעמים תוך שימוש באמצעים קיצוניים שפוגעים בהם בצורה משמעותית. ובינתיים, אף אחד לא הצליח לגלות דרך שבאמת עובדת... אז באופן אישי, אני מאמין שברגע שכבר יש לך את הנטיה המינית, לא ניתן לשנות אותה בשיטות הקיימות כיום (וקרוב לודאי גם בעשור או שניים הקרובים). אז האם החבר שלך דפק אותך (תרתי משמע) ורק בגלל זה אתה נמשך לפעמים לגברים? בטוח שלא רק בגלל זה (הרי יש מרכיב מולד). האם היתה לזה השפעה בכלל? כלשהי? אולי אפילו מזערית? יתכן. אבל לא בטוח בכלל. ובכלל, אני לא חושב שטוב לחשוב הרבה על העבר ו"מה היה אם". לא יוצא מזה הרבה, ולפעמים זה גם מתכון לדכאון... על השאלות בנוגע לביסקסואליות אני לא מרגיש מוכשר לענות, ולכן אאלץ להפנות אותך ל... ביסקסואלים (הפורום, אנשים שכותבים בפורום הזה, וכ'ו :) )

joe madge

New member
לך לאוויטה!

לדעתי זה אחד המקומות הכי נחמדים של הקהילה, האווירה של לא סקסית מדי וזולה כמו במועדון ויש מבחר אנשים מאוד מגוון, אבל זו רק דעתי[:

simob

New member
../images/Emo34.gifעוד פחות מחודש אני כבר אהיה חוקי ..

ואז אני רישמית אהיה בגיל שאפשר להתחיל

resputin

New member
רישמית, הכניסה היא 18+.

בתכל'ס, אלא אם אתה נראה קטנצ'יק, לא באמת בודקים תעודות זהות. אני לא אשכח שפעם אחת הגעתי לשם ביום שישי בשביל לחלק הזמנות ואחד המלצרים שהיה בכניסה העז לסנן שהכניסה היא "לגיל 25+ בימי שישי". דפקתי לו כזה מבט של "חמודה, לכי חפשי אם אני בשירותים, אוקיי?" והוא התקפל הצידה ושתק.

למעלה