חדש בתהליך גמילה

יעקוב5

New member
חדש בתהליך גמילה

היןם זהו היום החמישי בו אני נוטל זיבן ירדתי בצריכת הסגריות משני קופסאות ליום לקופסא יום השין שלי הוא היום ה13 אני רוצא לגמור עם הסיגריות אחרי 30 שנים אז אני זקוק לעידוד תודה

שיהיה לך בהצלחה!

אם אתה מעשן 30 שנה אז באמת שהגיע הזמן להפסיק .תעלה על הדרך הנקיה .

flsh

New member
במקרה נקלעתי לפורום הזה ...

אז אולי אוכל לתרום מהניסיון שלי. עשנתי כ 15 שנים במשך התקופה זאת ניסיתי 4-5 פעמים להפסיק ללא הצלחה, בניסיון הארוך ביותר הצלחתי להחזיק כחודש ימים. אני מניח שבניסיונות אלו לא ממש גובשה אצלי החלטה אמיתית להפסיק. הייתי מעשן די כבד מינימום 30 סיגריות ביום (בימים רגועים)... ואפשר להגיד שדי נהניתי מעישון. יום אחד ביקרתי אצל רופא שיניים לצורך ניקוי שיניים, הוא ניקה לי את אבן השן וכל הזפת שהצטברה לי בין השיניים. חזרתי הביתה היבטתי בראי זה היה "נחמד" - נקי, לבן וחלק. ברגע זה החלטתי, אני מפסיק לעשן !!! למחרת (עדיין עם קופסא בכיס) החלטתי לדחות את כל הסיבות שאיתן או אחריהן בדרך כלל מדליקים סיגריה, לדוגמא: הקפה בבוקר או ארוחה דשנה בהמשך. החזקתי ליידי בקבוק מים גדול ובכל פעם שרציתי סיגריה הייתי שותה ממנו ישירות עד שהייתי מרגיש ממש מלא, בסיכומו של היום הראשון לא עישנתי כלל. גם ביום השני חזרתי על אותו תהליך, ביום השלישי כבר היה קל יותר. בחודשים הראשונים עדיין לא הפריע לי שמעשנים ליידי ואחרי כשנה אפשר להגיד שהרצון לסיגריה נעלם. אבל היום אחרי כ 22 שנים, עשן או ריח של סיגריות הפך לכמעט בלתי נסבל עבורי. לכן כמעשן כבד לשעבר ניסיון להפחית את כמות הסיגריות לא ממש יעיל (גם את זה ניסיתי), זה פשוט לוקח יותר מידי זמן ובמשך הזמן הזה יש הרבה פיתויים שגורמים להעלאת הצריכה. לכן, החשוב ביותר להגיע להחלטה אמיתית להפסיק ואם יש את ההחלטה, לחתוך, פשוט לחתוך, לא נוגעים יותר בסיגריות. במקום סיגריות שותים מיים (הפכתי מכור למים
) אצלי זה עבד ובמבט אחורה זה לא היה כל כך קשה. בהצלחה גם לכם.

מֶל

New member
מדהים.

אצלי היום השלישי עם זייבן והפחתתי ליותר מחצי. לא האמנתי שזה יעבוד כל כך מהר. כל הכבוד ובהצלחה בהמשך! תחזיק בקבוק מים בצד-עוזר תמיד

יעקוב5

New member
ואצלי כבר חודש +

אני רוצה לעדכן כי אני כבר למעלה מחודש עם הכדורים וכבר 19 ימים אני לא מעשן בכלל לעתים רחוקות יש רצון לסיגריה אבל לאחר לגימת מים קרים הרצון נעלם אני לא מאמין זה ממש קסם מעולם לא יכולתי להפסיק ולו ליום אחד לכן גם עישנתי בשבתות ובחגים והנה נס אני לא מעשן 19 ימים ימות המשיח הגיעו

למעלה