חדש בשטוקהולם

dotandvir

New member
חדש בשטוקהולם

שלום לכם, כאמור בכותרת, חדש בשטוקהולם, גר פה עם הבן זוג שלי. שנינו עוד ממתינים לאישור תושבות אבל אני מקווה שזה יגיע מהר. מעוניין (אני כותב ביחיד כי זה בעיקר אני) להכיר אנשים בשביל להרחיב את החוג החברתי ולשמוע על פעילויות ידידותיות לקהילה. אנחנו גם צריכים דירה מאמצע אפריל אז אם למישהו יש אני אשמח לשמוע ... (אני יודע שהסיכוי נמוך אבל רק ליתר ביטחון כדאי לשאול). תודה על העזרה, דותן

eig

New member
welcome

אני לא משטוקהולם, ואין לי דירה או מידע על העיר. עממה, אני זוכר רק דברים טובים שאמא שלי סיפרה לי על העיר הזו מטיול שהיא עשתה שם לפני הרבה שנים. בנתיים אאחל לכם התאקלמות מהירה וחיובית, וברוכים הבאים לפורום. רק שתדעו שאם תקבלו על עצמיכם זהות שוודית, אנחנו בקרוב נהיה אוייבים :) המדינות שלנו נכנסות לתקופת מלחמה. אני מקנדה אגב, cheers

dotandvir

New member
תודה בעבור הברכות

תודה על התגובה מחממת הלב - מבטיח לא להפוך לאויב של קנדה (הבן זוג שלי לעומת זאת מעולם לא היה מוכן לשקול מעבר לשם אז אין שום ערבויות בקשר אליו :->). קראתי כמה אתרים בינתיים - אולי יותר פשוט ללכת לאחד מבתי הקפה המומלצים ולבדוק מה קורה שם. או לשאול את אחד המוכרים בחנויות הבגדים המותגיים - הם כולם נראים על פי אותו שטנץ - רזים מאוד, בלונדיניים ועם חצי תחתונים בחוץ :->. דותן

bulllli

New member
הי

לא מכיר שם אף אחד, אבל מנסיון אישי, תן לעצמך כמה שבועות והמעגל יתרחב לאיטו. תמיד אפשר לצאת לפאב ולקשקש שם עם אנשים, זה כבר הוביל אותי להיכרות עם לא מעט אנשים. בהצלחה וד"ש לשוודים הלוהטים

dotandvir

New member
תודה

הי בולי, השוודים לא ממש לוהטים לטעמי וחוץ מזה יש לי פה את הבעל לעתיד שבודק טוב טוב לאן אני מסתכל :->. בטח נצא לאחד מהפאבים השבוע וכבר דיברתי עם בחור בחדר הכושר שלי (SATS Telefonplan) אם מישהו הולך לאיבוד לכיוון הזה במקרה. למרות הכל אני עדיין מעדיף את ברלין אבל יש פה מחלוקת קשה ביני לבין החבר :-<. שוב תודה, דותן

ro99

New member
היי מהולנד ../images/Emo140.gif

היה לנו שבדי (חלקי) פה, אבל הוא די נעלם כבר מליון זמן. אולי יצוץ לרגע וייעץ לכם.

ciccio

New member
צ'או אטליה

זה גם שם המופע שמדונה הסתובבה איתו פה בשנות השמונים (יו שוד בי מיי לאקי סטאר!) השבדי לא בפולין עכשיו?

odedee

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

אתם הראשונים שלנו מסטוקהולם, עד כמה שאני זוכר. איזה כיף לכם, עיר כזו יפה. כמה זמן אתם שם? ולכמה?

dotandvir

New member
תודה בעבור קבלת הפנים

אז ככה, הבן זוג שלי עבר לפה לפני שלוש וחצי שנים ואני סוף סוף קיבלתי את האומץ להצטרף אליו. אני פה חודש. לכמה זמן? כמו שזה נראה עכשיו אין מסגרת מוגדרת - שיסתדר עניין אישורי המגורים שלנו אני מניח שנישאר פה כל הזמן שיהיה לנו טוב פה. דותן

odedee

New member
מה?

חייתם בנפרד שלוש וחצי שנים? איך אפשר לסבול את זה כל כך הרבה זמן? ומקווה שהשוודית שלך טובה, כי ממה שזכור לי לא כולם מדברים שם אנגלית

MecGrag

New member
יש לי דה-ז'ה-וו מהכותרת הזאת

רק תזהר עודדי, אם אתה פותח פה פעור כל פעם שאתה נדהם ממשהו
, אתה לא ידוע מה עוד עלול להכנס אליו בפורום הזה

dotandvir

New member
סיפור ארוך מאוד

בעצם שהוא עזב לא חשבתי שנחזור להיות ביחד - די קיויתי אבל לא חשבתי בסוף מסתבר שהמציאות מוזרה מכל דמיון דותן

MecGrag

New member
ברוך הבא מפריז

והאמת היא שאני הרבה יותר פאסיבי בפורום הזה... אגב, אם יורשה לי לשאול, איך שרדת 3 וחצי שנים? זה מעניין אותי כי בן הזוג שלי נשאר בארץ, ואנחנו "חוגגים" שנה לקשר הבין-יבשתי, וזה קשה...

dotandvir

New member
זה היה ממש קשה

בדיעבד לא הייתי מחכה שוב כל כך הרבה זמן - או לחתוך או ביחד אבל היו כל מיני עניינים וחשבנו שהוא יתגייר בסוף נראה לי שהכל נגמר לטובה דותן

dotandvir

New member
שוודיה ודנמרק

בדנמרק לא הייתי - בנורווגיה כן ולא ממש התרגשתי. להזכירך אני נמצא פה עם החבר שלי ככה שרק להתסכל מותר לי :-> מזל שיש על מה בחדר הכושר למרות שהם נורא צעירים - אלא בגילי בד"כ כבר לא הולכים. דותן

למעלה