חדש בקולנוע!

Ed Hunter

New member
חדש בקולנוע!../images/Emo124.gif

אהבה זה כל הסיפור האהבה בכל: ראש הממשלה, הרווק, (יו גרנט), שהספיק להתאהב באחת מאנשי הצוות שלו, רגעים ספורים אחרי שעבר לרחוב דאונינג. גם אצל סופר, שברח לצרפת לרפא את לבו השבור ומתאהב באגם. אצל אשה נשואה החוששת שבעלה מחליק לו... כמו גם אצל כלה טרייה, המבינה לא נכון את הריחוק של חברו הטוב ביותר של בעלה. כמו גם אצל אב ואלמן המנסה לתקשר עם בן שהוא כמעט ולא מכיר. האהבה גורמת לתוהו ובוהו לכולם. כל הסיפורים הללו מתנגשים ומתמזגים לשיא בחג המולד. צירופים רומנטיים, משעשעים ומרירים, לכל האוהבים והנאהבים. במאי: ריצ'ארד קרטיס שחקנים: יו גרנט , קולין פירת' , לורה ליני , בילי בוב תורנטון , רואן אטקינסון , דניז ריצ'רדס , אמה תומפסון , ליאם ניסן , ביל נייהי , אלן ריקמן , קיירה נייטלי , צ'יווטל אגיופור , אלישה קת'ברט הפקה: צלם: מייקל קולטר _____________________________________________________________________ הבת של הבוס שלי טום סטנספילד (אשטון קאצ'ר) עמד להגשים את חלום חייו: ערב בחיקה של אהובת לבו, ליסה טיילור (טארה ריד), בה הוא חושק זה זמן רב. לכאורה, הכול היה מושלם, אביה של ליסה, ג'ק (טרנס סטמפ), שהוא גם במקרה הבוס המרושע של טום, הטיל על העובד המסור שלו משימה: לשמור על בית משפחתו ותכולתו למשך ערב אחד. במאי: דייויד זוקר שחקנים: אשטון קוצ'ר , טרה ריד , ג'פרי טמבור , אנדי ריכטר , טרנס סטמפ , כרמן אלקטרה הפקה: תסריט: דיוויד דורפמן _____________________________________________________________________ הילד נשאר בסרט סרט דוקומנטרי העוקב אחרי חייו של המפיק ההוליוודי האגדי רוברט אוונס. הוא היה לשחקן הראשון שנהל אולפן גדול ועדיין עובד. הפיק בין השאר לסרטים כגון: "הסנדק" ו"תינוקה של רוזמרי". לאחר שפרש מהאולפן להפיק לאצמעית והסתבך בפרשת סמים והאשמה לרצח צץ שוב שנים לאחר מכן ועדיין נשאר בסרט. במאי: ברט מורגן , נאנט בורשטיין שחקנים: רוברט אוונס הפקה: מוזיקה: ג'ף דנה _____________________________________________________________________

Ez sLeeP

New member
יש לי כרטיסים במסגרת העבודה,

לבת של הבוס שלי!! נה נה בננה!

למעלה