חדש בקדימה

O72112

New member
חדש בקדימה

הלילה, לאחר שלש שנים בקדימה. פעם ראשונה! ומקווה שלא אחרונה. עצרו אותי במחסום ורשמו מספר רכב. במקרה היה שם גם הגיפ סיור. שאלתי אם זה נוהל חדש מבורך? תשובת האחראי היתה, מה פתאום, תמיד רושמים ולא תמי ד אתה רואה.--- חחחח אלק! אולי הוא חושב שילדים עושים באצבע? בכל מקרה, אני מברך על הנוהל וגם על השומר החדש שכנראה מטאטא טוב- בכל אופן בהתחלה.

pninak12

New member
נוהל?

לא ממש לא. נכנסתי דרך שלושה שערים, ובכולם פתחו לי את השערים על פי האורות המתקרבים, לא הציצו אם אני נהג/ת בת מיעוטים או כל דבר אחר, לא בכניסה ולא ביציאה, ולא רק מצורן...

O72112

New member
אני מציע

ולא מתעצל, בכל פעם שכזו, בבוקר למחרת, להתקשר ללביא ולהעיר או להאיר או לדרוש. הם מתייחסים לדעת הקהל. שומר שפתח לי חופשי לפי האורות כבר אינו נראה באזורנו. קחו יוזמה

soso1011

New member
ממש שיפור

לקחו אותו לפרדסיה או לישוב אחר אל תתהדר בכך שעוד אחד עף האחר בטוח לא יספק סחורה טובה יותר וברור שהגנה טובה תצא רק משיתוף התושבים בפעילות מסיבית בשמירה ולא מעדר אנשים שאין בידם משגת ללחם וחייבים להשלים או לשפר עמדה בלילות ארוכים בלי שכר ותנאים סבירים אז מה הקטע של אחד שנעלם ? ולקב"ט הכי קל לומר לקבלן תחליף הרי הוא לא שומר בלילה ובטוח לא יגיע לאירוע אם יקרה אז מה הקטע בכלל!

soso1011

New member
עשו לך כבוד

מכירים אותך השומרים עשו לך כבוד ופתחו לכבודך את השער אז גם זה לא טוב בפעם הבאה תשימי מסיכה נגיד של ירבלוג חברי הפוך בשביל שלא יבינו , אז בטוח שלא יפתחו לך את השער הרי גם הם מחפשים אותו לפעמים @@@@@@@

soso1011

New member
ברור

הרי כול מה שיעשו או עושים בישוב נתון לביקורת ומה רוצים מאחד שיוצא ב11 בלילה מהבית מרויח גרושים בלי מ וטיבציה וכריזמה אז זה מגוחך עד אימה שאלה המופקדים על בטחון הישוב ועוד מצפים לתוצאות או הקרבה , אז זה הומר או טרגדיה אמיתית?

Master Stav

New member
ביקורת זה דבר בריא

כאשר היא מכוונת למקום הנכון ... אך שהיא ביקורת לשם ביקורת או סתם ציניות היא לא שווה את הזמן שטורחיםלכתוב אותה כול שכן לקרוא אותה ..... אני תוהה מדוע אתה אומר את מה שאתה אומר שהברי על פי האנלוגיה הזו מנקה הרחובות שלא מרוויח משהו לא חייב לנקות טוב .... איש האחזקה של שכונת צורן מר גוואטה שעושה ימים ולילות בכיד לתחזק את הישוב יכול לשבת בבית ולהסתכל על העלים נושרים מהעצים בסתיו וכדומה .... על פי האנלוגיה שלי כאשר בן אדם עובד בעבודה שהוא בחר בה או החליט לעסוק בה גם אם מדובר בעבודה זמנית הוא מקבל תמורה עבור הבודה הזו תמורה מוסכמת מראש יש לציין והוא חייב למלא את הגדרות התפקיד כך שאני חושב שמין הראוי הוא שהשומרים יעשו את עבודתם נאמנה יש להם בעיות שכר ....הכתובת היא המעסיק שלהם .

soso1011

New member
לא שכנעת

לדעתי הוא מיותר במערכת וחבל שכול יום שעובר משאיר לנו יותר הוכחות לכך התמורה שאנו מקבלים ממנו היא מעליבה מאוד ואני יודע שאתה לא יכול להחזיק בדעתי על גבי המרקע הזה , וברור למה !

Master Stav

New member
תתפלא ....

אין לי שום כוונה למחוק את ההודעה הזו זו דעתך וזכותך להחזיק בה אני חשוב שונה ממך וזו דעתי וגם זכותי להחזיק בה ...

pninak12

New member
לא קשור לכמות הכסף

השומר העומד בשער מקבל את שכרו (שהוא הרבה יותר מאשר מה שהיה מקבל לו ישן לבטח בביתו) כדי לבצע עבודה מסויימת, לא כדי לאייש כסא. שים לב - כשאנשי המשמר האזרחי, שאינם מרוויחים פרוטה שחוקה מהתנדבותם, ועל פי רוב עוד "מבזבזים" מכספם על דלק ועוד כהנא וכהנא, מבצעים תפקיד אחר לגמרי... לאיש היושב בשער - אין מספר טלפון, בשום מקום לא מפורסם מספר הטלפון של חברת השמירה, כשאתה יודע כמה המועצה מוציאה על איוש הכסאות בביתנים האלה, ולמחרת אתה שומע כמה מכוניות נגנבו בלילה, כמה בתים נפרצו וכמה משפחות נפגעו, אולי לא מתאים לך לשמוע / לקרוא, אבל אותי זה באמת מרגיז! אגב, מי יודע מתי סוף סוף נקבל שוטר אחר שיהיה מפקד תחנת צורן??? ועד אז??? מי ממלא את מקומו?

soso1011

New member
לא הבנתי

שוטר בצורן יפתור את כול הבעייה הביטחונית? אני כבר 12 שנים בצורן ואף פעם לא גנבו לי כלום מעניין למה? והכי חשוב כבר מזמן הגעתי למסקנה שכול השומרים כולל הסייר מיותרים אפשר לעבור לשמירה דגיטלית מזל"ט אחד בלילה מעל קדימה צורן יתן תוצאות טובות יותר מכול הסיירים והשומרים עם מוקד אחד ושני שוטרים קהילתיים כמו ברישון או רעננה אפילו עם אופנועים אבל העין מלמעלה שווה 500 סיירים ואת כול השומרים בשערים לא מפקד תחנה וחרטבונה אחרת עין צופיה מהשמים כול דלת מכונית דמות מבוקרת במרכז אחד ואז ננעל השער אוטומט והחשוד חייב לחכות או להזדהות במערכת מיוחדת על השערים בלי כסאות ביתנים ועוד המצאות השנה היא 2009 לא 1948

למעלה