חדש בפורום

NaTi515

New member
חדש בפורום

אני חייב להגיד שלא האמנתי שיש קהילה כל כך גדולה לסידרה בארץ בעיקר אחרי כל היתעללויות שערוץ 1 עושה לה אבל מזל שיש דרכים אחרות ליראות סדרות איכותיות גם אם אחרי 10 עונות (שעברו במהירות) נ.ב מזל שיש 2 סרטים וספין אוף

סלמאק

New member
ברוך הבא!!! ../images/Emo140.gif

זה בסדר, כל אחד מאיתנו היה בשלב מסויים במצב הזה... שחשבנו שאנחנו המעריצים היחידים של הסדרה.

aשרון

New member
ברוך הבא........

אכן כן, גדלנו להיות קהילה ואנחנו ממשיכים לגדול , אנחנו נמצאים בזמן שהסדרה מתהווה לה ומתחילה להכות שורשים אימתניים והופכת מעוד סדרת מדע בדיוני לזכיון ענק . מעניין אותי איך דין דוולין (המפיק ) ורולנד אמריך (הבמאי ) היוצרים של הסרט המקורי מעכלים את כל העניין , הם כנראה לא תיארו לעצמם בזמנו שהרעיון הקטן/גדול שלהם לסרט מדע בדיוני שמתחיל כמו אידיאנה ג'ונס ומסתיים כמו מלחמת הכוכבים(זה מה שהייה כתוב על כרזת הסרט דאז) יהפוך למשהו כזה . מה אתם חושבים בעניין. ועוד שאלה כולנו יודעים שהסדרה עברה מזמן את הסרט ואפילו עלתה עליו ברמות מסויימות, איך אנחנו כמעריצים והאנשים המפיקים את הסדרה כיום צריכים להתייחס אליהם ? האם בכלל צריכים לספק את היחס הזה ? ואם כן איך היחס הזה היה בא לכדי ביטוי או צריך לבוא לכדי ביטוי בסדרה עצמה לדעתכם ? (אני מתייחס לשתי הסדרות הקיימות וגם לשלישית) שיהייה לכולנו פסח שמח וסדר מהנה מסביב לשולחן , תאכלו הרבה מצות ותפליצו כמה שיותר כי המצה מגיעה רק פעם בשנה ........ ביייי , שרון...

למעלה