חדש בפורום

imri2

New member
חדש בפורום

יש שלושה רעיונות לשירשורים חדשים, שהכי טוב שיהיו פתוחים כשכל פעם שלמישהו יש מה להוסיף בהם, אז הוא\היא יעשה\תעשה זאת. 1. פינת סיפורים מהקיבוץ. אתם יכולים לספר על דברים שקרו לכם או למישהו מהקיבוץ. 2. שירשור תמונות 3. המלצות על מקומות בילוי, אם או בלי קשר לקיבוץ. 4. פינת שאלות ותשובות. 5. צ'אט. מתי שמתחשק\ביום ושעה קבועה. מתאים לכם היום בתשע בערב?

imri2

New member
פינת סיפורים מהקיבוץ:

זה היה כשהייתי בן שמונה או תשע. במצר הבתי ילדים חולקו אז לכיתות א'-ג' וד'-ו'. שום דבר לא היה מיוחד עד שאמא שלי העירה אותי בלילה וסיפרה לי שיש "יום הפוך". אחרי שכל החברת ילדים התארגנו נסענו למאפיית "דגנית", במשמר השרון נדמה לי. אחרי שראינו איך עושים לחם ולא נתנו לנו לטעום ממנו (קמצנים) חזרנו לקיבוץ. שם עשינו מין משחק משימות, כשהחבר'ה הגדולים שאוטוטו הלכו לקבל כאפות במוסד, הראו מנהיגות. בין שני בתים הילדים היה מגרש אספלט נחמד, אך קצת מוזנח. צבענו אותו בהמון צבעים וציורים וקינחנו את הלילה בארוחה גדולה. זה היה ארוע שאני כנראה תמיד אזכור ואהיה גאה שהייתי שותף בו.

shahf

New member
גנבים! דגנית(C)זה השם של הסירה שלנו

בינתיים זה דגנית 3.

shahf

New member
הזדקנו....

קשה מאוד לעשות סקי מאחורי מפרשית או סירת משוטים. בעצם גם הSKI SUPREME כבר די זקנה.

shahf

New member
בתקופה שהיה דגנית 1 ו2 לא היה שחף

בעצם גם את ה3 אני לא יודע להשיט, צריך רישיון... אבל כמה קשה זה כבר יכול להיות?!...

imri2

New member
כנראה שזה לא כזה פשוט, אחרת לא היה

נדרש רישיון.

למעלה