חדש בפורום שלום שלום,אני חדש פה.
J jane34 New member 21/6/06 #2 שלום שלום אני לא חדשה אבל כמו חדשה.... ברוך הבא...... בוא שב ספר לנו.....איפה היית:? מה עשית? מה הבאת לנו?
שלום שלום אני לא חדשה אבל כמו חדשה.... ברוך הבא...... בוא שב ספר לנו.....איפה היית:? מה עשית? מה הבאת לנו?
ד דג דה גן New member 21/6/06 #10 אכלתי סושי והמלצרית שאלה אותי אם אני רוצה .... התרגום בעיברית לילוטייל. מילה יפה להפליא . רק שאני לא זוכר? יודע?
אכלתי סושי והמלצרית שאלה אותי אם אני רוצה .... התרגום בעיברית לילוטייל. מילה יפה להפליא . רק שאני לא זוכר? יודע?
ה הברונקו New member 21/6/06 #11 חדש וואו .אז..מה אגיד..פרוד חדש..בדרך לגט.. בשלב המבולבל. מסתגל לחיים החשדים ומקווה לסגור מעגל ולהתחיל חדש. פורד ברנקו...לבן היה OJ אכן.. ברונקו=סוס צעיר פראי..שגדל בהרי קולורדו.. נולדתי בדנבר..אז למי שמכיר "הדנבר ברונקוס"..פוטבול..
חדש וואו .אז..מה אגיד..פרוד חדש..בדרך לגט.. בשלב המבולבל. מסתגל לחיים החשדים ומקווה לסגור מעגל ולהתחיל חדש. פורד ברנקו...לבן היה OJ אכן.. ברונקו=סוס צעיר פראי..שגדל בהרי קולורדו.. נולדתי בדנבר..אז למי שמכיר "הדנבר ברונקוס"..פוטבול..
ג גליה 32 היחידה New member 21/6/06 #12 ברוך הבא../images/Emo70.gif בהצלחה בחייך ...החדשים(לגט המיוחל)-