חדש בפורום:)

• פותח הנושא D122
  • פורסם בתאריך

D122

New member
חדש בפורום:)

התחלתי לשחק FM05 אתמול בפעם הראשונה והמשחק נראה לי די נחמד והכל. מהסתכלות ראשונית על האפשרויות שיש למשחק להציע, ראיתי שיש אינסוף. אז רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים לי לעשות בתור שחקן מתחיל כדי שתהיה לי קבוצה טובה לטווח הארוך. ועוד שאלה קטנה: השחקנים שלי מחמיצים בכמויות אדירות. היו לי משחקים שהגעתי ל30 בעיטות לשער בלי שאף אחת מהבעיטות נכנסה פנימה. למה זה? זה קשור לתכונה finishing? ואם כן אז איך משפרים את התכונה הזאת? תודה מראש לכל העוזרים

D122

New member
יש לי עוד שאלה בינתיים..בבקשה תענו

סיימתי היום את העונה הראשונה שלי במשחק ושמתי לב שפתאום אני כבר לא יכול לראות בזמן שאני קובע הרכב לקראת המשחק הקרוב, אם השחקן שאני מציב הוא פצוע או מושעה או דברים כאלה...למה זה? סתכלו בתמונה שאני מצטרף אני יודע שחצי מהשחקנים פה פצועים או מושעים אבל זה לא מראה לי את זה..למה?

D122

New member
בבקשה חבר'ה זה מתסכל

עכשיו גם כשקבוצה מציעה לי ידידות, הכפתור שמאשר את הידידות נעלם פתאום אני לא יודע מה קורה פה מחקתי את המשחק עשרים פעם כבר וזה לא עוזר... מה אפשר לעשות ?

visca el barca

New member
כי רק כשאתה בתפריט

של פליירס (מעל טקטיקס שבתמונה) אתה יכול לראות אותם פצועים אף פעם לא יכולת לראות שחקנים פצועים בתפריט של טקטיקס(חוץ מבזמן משחק)

D122

New member
בטח שאפשר לראות

נגיד אחד שפצוע יש לו כזה צבע אדום או נגיד אחד שמתעניינות בו קבוצות אז יש לו כזה איקון קטן שכתוב שם wnt...

visca el barca

New member
אההה....רק עכשיו שמתי לב

תכנס ל options ואז ל preferences ותבוד עם הכל כשורה שם בקשר לשאלה השניה...פשוט תזמין משחקי ידידות במקום לחכות שיזמינו אותך ככה לא תצטרך ללחוץ על accept

D122

New member
כנס בבקשה

אחרי שצצה לי הבעיה ניסיתי לעשות כל מה שאפשר באופשנס וכלום פשוט לא עזר... איך אפשר להזמין קבוצה אחרת לידידות?

visca el barca

New member
תכנס ל fixtures

ומתחת למשחקים שיש לך העונה יש לך כפתור של arrange friendly או מ/הו דומה שם אתה בוחר תאריך למשחק ונגד איזה קבוצה

D122

New member
אני אפילו לא יכול להתחיל עונה

התחלתי עונה ומונקו הציעה לי משחק ידידות אבל אין לי את הכפתור שמאשר את הידידות או דוחה אותה אז אני לא יכול להתקדם ככה במשחק...מה לעשות?

...

finishing זה סיומת של שחקן מול השער וכן אפשר לשפר את זה דרך מסך האימונים לעשות אימוני שוטינג.. אולי זה גם בגלל הלונג שוט ולפעמים זה סתם קורה בגלל שוער טוב או מזל רע..

visca el barca

New member
גם אני חדש בפורום

אבל לא במנג'ר בקשר להחמצות אין מה לעשות כי המשחק בנוי ככה...אבל עם אתה באמת רוצה אז יש פאטצ'(תיקון) שאתה יכול להוריד מהאינטרנט...הפאטצ' לא יגרום לך להכניס יותר גולים אלא פשוט שיהיו פחות מצבים במשחק...גם ליריב בקשר לעצות זה מה שאני יכול לתת לך: תכנס לחלק של האימונים ותקבע שם אימונים לקבוצה הראשונה,לקבוצת המילואים ולשוערים...תנסה ליצור אימונים כמה שיותר מאוזנים(יש שם גרף) אני ממליץ לך לשים כמה על קרוס קאנטרי לכושר הגופני ולהגנה תשים (שחכתי איך קוראים לזה אבל כתוב דפנסיב בסוגריים וזה לא סט-פיסס) להתקפה תשים סט-פיסס התקפי תקנה שחקני נוער מוכשרים מקבוצות נוער ותתן לסקאוטים שלך לעבוד עד שתמצא שחקנים מוכשרים תעזר בשרשור של השחקנים המומלצים בקישורי הפורום כדי למצוא שחקנים טובים

למעלה