חדש בפורום

חדש בפורום

הייתי רוצה לברר קצת מידע על בית הספר "הולץ" - מבחינה חברתית, כלומר, איך זה ללמוד שם? - מבחינת רמת הלימודים, היינו, האם רמת הלימודים שם גבוהה? שמעתי גם מאנשים מסויימים כי הרבה מן התלמידים שם הולכים ללמוד במוסד מתוך ברירת מחדל, האם יש אמת בדבר? - האם ניתן להגיע לעתודה דרך הלימודים במוסד? - האם זה חובה לשרת במערך הטכני של חיח-האוויר? שמעתי ממספר מקורות כי זהו לא המקום הכי אידאלי לשרת, האם דבר זה מבוסס? - איך רמת ההוראה שם? המורים עוזרים ומתגברים בשעתה הצורך? האם המורים יודעים כיצד להעביר את החומר ושולטים בו ( זוהי שאלה חשובה ואין בה טיפת ציניות) תודה מראש לעונים . אני מנסה לעזור לחבר שצריך להחליט לגבי עתידו. תודה מראש לכל העונים, לירון.

shimonev

New member
כמה תשובות

-מבחינה חברתי אני לא יכול להגיד לך איך שם כי אני לא לומד שם. אבל אני מכיר את המקום -הרמה של הלימודים די גבוהה אבל אפשר למצוא אותה רמה ואף גבוה ממנה מקומות אחרים. וכדי להתקבל ללמוד שם חייב לעבור מבחנים פסיכוטכניים -לעתודה אפשר להגיע דרך כל מקום לימודים. וזה לא מעניין אותם איפה למדת. -מבוסס ביותר. בקשר למקום אידיאלי זה שונה מאוד מאדם לאדם. -אני לא יודע איך שם בידיוק. אבלא ני יכול לראות לפי שלוחה ב"ש שהמורים תמיד מוכנים לשבת ולעזור לתלמיד כמה שצריך

DemonDog

New member
תשובות מאחד שלומד בהולץ (ועולה לי"ב

*רמת לימוד? אין הרבה מה להגיד בעניין: לומדים טוב- מצליחים, לא מסובך מדי (כמובן יש מורים טובים יותר ויש פחות) אין רמות בעיניין הזה. *לגביי שאלת התלמידים שלומדים מתוך ברירת מוחדל, אין לי מושג. עתודה? לעתודה טכנולוגית (או לחילופין מכללה) אתה יכול להגיע בלי בעיה ולהמשיך ללמוד לטכנאי\הנדסאי במגמת הלימוד שלך. לעתודה אקדמאית אתה גם כן יכול לצאת אחריי י"ב אבל זה לא בדיוק קשור לטכני. לפי מה שהבנתי כל שנה מוציאים כ15 שוחרים שסיימו מכללה בהצטיינות מכל השלוחות ביחד ללימודי הנדסה BTECH במקצוע שלמדו, אבל אף פעם לא שמעתי על מישהו שבאמת למד במסגרת הזאת. בעיקרון אתה מחויב לשרת במערך הטכני של חיל האוויר (והחלל- מהיום
) אם אתה בכל זאת רוצה לצאת מהמערך יש שלושה דרכים: 1.יחידות התנדבות כמו שייטת, טיס, חובלים, מטכ"ל ושלד"ג. 2.עתודה אקדמאית. 3. קב"ן. אם זה מקום אידאלי אני לא יודע בגלל שאני עדיין לא משרת אבל מה שכן אני יכול להגיד לך שהתנאים תלויים בטייסת שאתה נופל והעבודה שאתה מבצע. תלוי גם איך אתה מסתכל על זה. לגביי תיגבורים: יש כמה מדריכים שהתפקיד שלהם הוא לתגבר ת'שוחרים במקצועות המדויקים, אנגלית לשון וכו'. הבעיה שממש מעט שוחרים נעזרים בהם. בהצלחה לך ולחבר שלך.

reembel

New member
אתה מרוצה?!

האם מלמדים אותכם מדריכים ומגישים אותכם לבגרות בהולץ? ואם כן, האם אתה וחבריך לספסל הלימודים חושבים שכולם מלמדים טוב, כי נראה לי שהדעות חלוקות לגביי ב"ש וחיפה.

למעלה