חדש בפורום...

RoY Circa182

New member
חדש בפורום...

היי אני חדש משעמם לי טילים ועוד 6 שעות אני צריך לקום לעשות מועד ב' למתכונת בתנ"ך וברביעי יש בגרות בתנ"ך אז ככה... אני רוצה שתקבלו אותי בברכה ו...לשם שינוי לא רוצה שהסטלנית תבריח אותי כמו את רוב החדשים פה (שימו לב לשעה...)

RoY Circa182

New member
עכשיו אני אגיד מה קורה במצבים כאלה

מאי - תרשום תגובה ראשונה שתלך משו בסגנון אני מאי! ודיייי כברררררררר האנונמיות הורגת אותי שם? גיל? ת.ז? שם האב? שם האםםםםם? משהווווווווווו ועד שאני ... אני החדש בפורום יספיק לענות עדי החביבה תגיב ותרשום משו שיבריח אותי... ומרוב פחד לסגור את האתר..למחוק ת'אקספלורר לסגור ת'מחשב ולעבור לרוסיה ואז אני - רועי האמיתי המשועמם ירשום שיש לי איזה בגרות או מתכונת מועד ב' כי אני טיפש ואני צריך לקום עוד 5 דקות כי אני לא ישן ובגלל שאני לא ישן אני פה ורושם שטויות ואז...ואז...אני ארשום הרבה שטויות ושעדי מפחידה אותנו ובלב אני אגיד איזה חמודה מאי...אבל שתגוון בהודעה ואיזה חמודה עדי...שהיא מפחידה (יש פה חריזה - כנראה שספרות לא עוזר אותי, מקווה שזה לא רמז...שזה כבר תנ"ך) בכול אופן אני אבלבל ת'שכל כמו עכשיו וימאס עליכם לקרוא ואז תדקרו אותי מוסר השכל: (אפילו 2) 1) מי שבאמת קרא עד פה...משועמם טילים... 2) אם לא היה אותי את עדי ומאי....ואת החדשים כמובן היה משעמם מאי עדי....תנו לי לכבד אותכם בקריאת היי אח! חמודות עד מאוד התנשאו לי ונעשה חתונה משולשת נצרף הורים משפחות חברים ואורחים יקרים וכמובן..בסוף הודעה... אני ארשום... שימו לב...מה לעזאזל השעה =\ שבת שלום צום קל ואתם עדים לנסיון בילבול שכל ענקי אחד גדול :)

BrainDaMaGeD

New member
אני משועממת טילים!

הקטע העצוב שבשעה הזאת הייתי פה ולא ראיתי את ההודעה ויכולתי לענות ולהרוס לך את הזיון. מממ...כן. עצוב...לא? ממ..כן. הבא נשב דקת דומיה. תודה. שלום. שלום על בית ישראל, ועל בית כ"ט בנובמבר 26, בת ים. אייי-מן. שימו לעזאזל מה השעה... [התקשרו אליי והעירו אותי, תודה רבה!!!]

BrainDaMaGeD

New member
לא ניסיתי להתחרות ../images/Emo12.gif

ומי אמר שאני לא מתרחצת בשירותים?!

Satla ruleS

New member
הווו האאאאאאאאאאא אתה חדש?!?!

יווווווווווו יויויויויויויויו אני מתרגשת
ידעת שב-100 מ"ל דיאט קולה יש 0.3 קלוריות?

may90

New member
וב יאללה מההתחלה:

אני מאי! שם? גיל? מאיפה? משהווווווווווווווו? דיי להיות אנונימים!!!!!!

RoY Circa182

New member
אההההההההההההההההההההההההההההההה

*מתנשף...* אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *מפחד טילים...* *מוחק ת'אקספלורר - סוגר ת'אייסיקיו - עובר דירה*

Satla ruleS

New member
../images/Emo12.gif אבל מה אני עשיתי? ../images/Emo10.gif

אני לא מפחידההההה מואעאהעאהעאאאהעעעהעאה
שלום! ותיזהרו שאני לא יבוא לכם בחלום

may90

New member
את לא מפחידה

את פשוט מוציאה את ההיפראקטיביות שבך ברמה מופרזת בפורום

למעלה