חדש בפורום

• פותח הנושא jtm
  • פורסם בתאריך

jtm

New member
חדש בפורום

אהלן, אני אוסף דברים כבר הרבה שנים: סבא שלי אסף עוד מלפני מלחמת העולם השנייה... עוד מתקופת הצאר, אך בזמן שהוא נלחם, כל הבולים שלו נעלמו.. אח"כ הוא המשיך לאסוף, ועכשיו אני אוסף איתו... יש לנו כמה אלפי בולים, וה-מ-ו-ן מצ'כוסלובקיה משום מה. אני אוסף גם טלכרטיס (מהצד
) ויש לי בערך 1000 מהארץ ועוד 200-250 מחו"ל... אני אוסף גם מטבעות, עטיפות של "בזוקה" (יש 50 שונים), ועוד דברים שונים ומשונים... לסבא שלי גם יש אלבום של עטיפות קופסאות סיגריות יפיפיות מבריה"מ לשעבר, ואבי אסף בילדותו בולים מבריה"מ שקשורים בחלל, ויש לו אלבום יפיפה, אבל הוא ככל הנראה יעבור לבני הדודים שלי (שאותם אני נורא אוהב, אבל הם בטח יאבדו את כל הבולים
) בכל אופן, אשמח אם תיידעו בפורום על תערוכות בולים וטלכרדים שייערכו בגני התערוכה.... ותספרו קצת על האוספים שלכם.

jtm

New member
נ.ב

אף אחד מן הפרטים עלי לא נכונים, אז אל תסתמכו עליהם

KaNiJa

New member
נצל"ש ../images/Emo96.gif עדכון מס' 3 מבצע אסם

(מתנצל על הניצלו"ש, אבל משום מה הודעות בתוך השרשור בנושא לא מקפיצות יותר, אולי מישהו יידע להסביר לי למה..) בכל מקרה... יש לנו 40 משתתפים בהגרלה של אסם, אז לא לשלוח אלי עוד בקשות להיצטרף, לשלוח המון עטיפות וכולם להחזיק לנו אצבעות! גם מי שלא משתתף איתנו בהגרלה!
שבת שלום לכולם!

uri merav

New member
קופסאות סיגריות

ברשותי אוסף של כ 4500 קופסאות סיגריות מהארץ ומחו"ל

ורדה 1

New member
עדכון מבצע אוסם - השרשור לא קופץ מכיוון שחלפו יותר מ-72 שעות מאז ההודעה הראשונה. אני מטיילת בפורום כבר שעה ועדיין לא החלטתי אם אני רוצה להצטרף. מאז ומתמיד אספתי המון דברים, וכיום נשארתי רק עם אוספים בודדים - פילים, מפיות ובולים. ההתלבטות שלי היא מכיוון שאם אצטרף לא ישאר לי זמן לשום דבר אחר../images/Emo8.gif. בקרוב אעשה סדר במחסן שלי ואמצא שם את כל המציאות הישנות. בטוח שיהיה כאן מישהו שירצה אותן.

היי ורדה, מתקבלת אלינו בחיבוק ענק

ברוכה הבאה וברוכה הנשארת ולו להצצות ולשיתוף מידי פעם. נשמח בכיף לראות ולשמוע על מה שיש לך - הכמות לא משנה, העיקר האהבה. ולבטח נשמח לדעת מה יש לך שאיניך זקוקה לו יותר - מבטיחה לך שתמצאי לכל דבר בית חם ואוהב. שבת רגועה וחייכנית. תמי

YOSEW

New member
ורדה ברוכה הבאה לפורום../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

שבוע טוב ברוכים הבאים נשמח לשמוע אל התחביבים ואוספים שלך

gingerlab

New member
ברוכה הבאה,ורדה../images/Emo39.gif

וצדקת,אם תרצי-לא יישאר לך זמן לשום דבר אחר.נכון כיף?אירית.

ורדה 1

New member
תודה על קבלת הפנים החמה! אני יודעת שלא יישאר לי זמן לשום דבר - אני כבר מבלה את כל הימים (והלילות...) בפורום החלפת מפיות. ולמתלהבונית - האוספים שלי לא קטנים, רק כמות האוספים קטנה. בילדותי היו לי המוני אוספים - זהבים, מטבעות, מחזיקי מפתחות, קופסאות גפרורים, ניירות של מסטיקים, וכיום אני מסתפקת רק בפילים, מפיות ובולים. בעבר גם חיפשתי כאן את עמיחי כי יש לי אוסף של סכיני גילוח שהיה שייך לדוד שלי והבנתי שהוא אוסף אבל לא הצלחתי למצוא אותו. אולי יש כאן מישהו שיודע איך להשיג אותו?

11moti

New member
שלום לך,ושאלה

האם באוסף יש גם תערים,או רק סכיני גילוח?כי אני אוסף תערים ושאר מינים של כלי חיתוך,(סכינים חרבות,כידונים אולרים וכו)

nuny10

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה. את יכולה להשיג את

עמיחי באתר 'אספנט', יש שם מאמר שלו , ותמונות מהאוסף, וגם את כתובת הדוא"ל שלו.

rachelea

New member
היי גיא, האם בין הטלכרטים יש....?

האם בין הטלכרטים יש גם משחקי ילדים?, סביבונים?, פורפרות?

jtm

New member
בין הטלכרטים?

אתה מתכוון שמצויירים עליהם, או שפשוט יש לי בין השאר גם משחקי ילדים/סביבונים? ומה זה פורפרות?

למעלה