חדש בפורום...

Holy Man

New member
חדש בפורום...

שלום לכולם... אני חדש כאן בפורום שוטי הנבואה... זה מוזר איך לא חשבתי לחפש את שוטי הנבוא דווקא כאן בתפוז... אני כבר כותב כאן שנתיים לפחות ולא חשבתי על לחפש את הפורום של שוטי הנבואה המעולים... שמעתי את הדיסק הראשון לפני כחצי שנה רק ומייד התאהבתי... את הדיסק השני אני מריץ שוב ושוב בלי הפסקה... הם פשוט נהדרים :) מישהו יודע על ההופעות הקרובות שלהם? אני יודע שיש ב"ש ב 24.8 ובצפון ב 26.8 משהו נוסף חוץ מזה? שמח להיות כאן :)

../images/Emo24.gifברוך הבא מקווה שתהנה../images/Emo24.gif

אני גלעד בן 14 מעפרה.... אתה מוזמן לספר על עצמך, בן כמה מאיפה וכו' ואם אתה רוצה גם לשים איסיקיו/מסנג'ר.

וולקאם (=

אני עדי בת 16 מחיפה... שב תתרווח ומיד תתמכר גם אתה לחבר'ה המטורפים כאן והופעות קרובות המממ...בין ה17-19 יש להם הופעה בחינם (!!) בדרך הסולחה, שזה באזור שוני (בנימינה)

nawa

New member
ברוך הבא !

כמו שכבר אמרו פה אתה מוזמן לספר קצת על עצמך, איך קוראים לך, בן כמה, מאיפה וכו'... בכל מקרה שתהיה התמכרות נעימה !

מה? אני אוהב אותך.

אני לא אוהב גברים בדרך כלל אבל אותך כן יששש, עוד הופעה בב"ש, כן!!! אה כן, והרוך הבא :)

DidjiT

New member
שלום שלום...

אני שיר... 16... מזכרון! כמובן שהשוטים פשוט נהדרים.. הם עושים טוב על ה
=) התמכרות נעימה!

אהלן וסהלן אחי הגיבור...=)

אז ככה - ברוך הבא לפורמנו הקט!!! אתה תראה איך במהרה אתה תתחבר אלינו ותתמכר...זאת התופעה הרווחת כאן..=) כולם מתמכרים אלינו! בכל מקרה- אתה מוזמן לשתף/לרגש/לדבר איתנו על כל מה שעולה על דעתך...=) ובינתיים- אני הדר מראשון בת 17 ...מואשמת...=) אז תהנה לך כאן....ואתה מוזמן למפגש שלנו שהוא בהמשך החופש...

שלום ואהבה וחפש ואור ופרחים

חחחחחח די אני מתחילה לשעשע את עצמי עם העיניין!!
|סביון
ברוך הבא חבר!
|סביון
התמכרות נעימה!!
אני ניצן בת 16 מירושלים תתרווח לך ושיהיה בכיף!
המשיח הגיע!!

*חופש

ובמקום |סביון זה היה אמור לצאת
ועל כך אני שונאת (כן כן... חדש מאוד...) את תפוז! גררררר חחח ברוך הבא איש

lilo14

New member
ברוכה הבאהההההההההה =)

אני לילך, בת 16 מכרכור... תהנה!!

Holy Man

New member
תודה רבה

תודה רבה על קבלת הפנים החמימה משהו :) קצת על עצמי... קוראים לי אוקטביאן אני גר באשדוד ואני בן 21 :) בדיוק התחררתי מהצבא!! השוטים שימחו אותי המון בזמנים הקשים בצבא והעלו תמיד חיוך על שפתי... שמח להיות כאן רק תגידו מה הקטע של ה "גם אני משתטה 962 פעמים בשנה " בחתימה של כולם כאן??

DidjiT

New member
יאאאא.. מישהו שם ../images/Emo23.gif

אז תשמע... המספר פורום שלנו זה 962... ורצינו לעשות משהו שיהיה מיוחד לפורום שלנו.. משהו שקשור לשוטי הנבואה.. אז עלו כמה רעיונות.. בעיקרון לחלק יש "גמני משטתה 962 פעמים בשנה.." ולחלק יש.. "גם לי השוטים עושים 962 נביאים בלילה" שאני אישית יותר אוהבת תשני.. אבל אין לי כוח להחליף..חח אזזזז.. תבחר מה שאתה רוצה.. ותשים לך.. =) פאנן?

למעלה