חדש בפורום!

חדש בפורום!

מעעעניינים???????? אני יתן קצת פרטים לידע כללי. אני בן 18 גר בהרצליה (מן הסתם..בגלל זה אני בפורום הזה) אוהב לשמוע רוק, אני גם מנגן בלהקה.. ו..ממ...נראה לאיפה זה יסחוב... זה האיסיקיו שלי: 157481233 ובכיף הייתי אומר!

שגיא123

New member
ברוך הבא

יש פה פחות או יותר רוב ליובל...
איפה אתה לומד? אני לא מנסה להפחיד אותך או משהו, נשמח שיבואו כבר אנשים מבתי ספר אחרים

סבבה אין לי בעיה עם יובל..

אני לומד ברעננה בקרית צימנד. מה הגילאים של האנשים כאן??? אני צריך להיות מעודכן... אהה..טוב זה לבט עצבני ביותר...אבל אולי יש מצב, אולי אני יביא תמונה איזה יום..יש לי כבר כמה על המחשב..

אבל כן יש לי בעיה עם...

התמונה המעצבנת של גרמן בכניסה לפורום. גם כן! אי אפשר לנהוג בהרצליה! כל שתי מטר יש באמפר!!!
אני מכיר מישהו שנראה לי לומד ביובל...קוראים לו ארז רן כיתה י"א..בעצם יש כמה אנשים שנראה לי לומדים שם..

EO117

New member
ברוך הבא לפורום...

שמי אלירן ואני מהיובל, בן 18. וזאת לא תמונה של גרמן בכניסה לפורום. זאת תמונתה של אורית רשפי, חברת מועצת העיר לשעבר ומועמדת בבחירות האחרונות. כך שלא ניתן להאשים את רשפי בעניין.

וואלה..יצאתי דפוק..חחח

אני לא יודע למה התבלבלתי..אפילו פעם אחת יצא לי לאכול איתה על אותו שולחן... באמת אי אפשר להאשים אותה.חח..שיט! כ"כ רציתי להאשים מישהו!

EO117

New member
את יכול להאשים את גרמן.

היא עשתה זאת. אין בעיה (לפחות לי) שתאשים אותה כאן... {רק תזהר-יש כאן כמה תומכים שלה, שיראו זאת יתחילו במסע הגנה והסברה על ראש העיר} אבל אתה יכול חופשי להאשים!

שגיא123

New member
לא צריך להאשים אף אחד...

אפשר לבקר את ראש העיר על אי הנוחות בנסיעה בכבישים שנגרמה מהשטפון של הבאמפרים ברחבי העיר. מצד שני גם אפשר לתת מחמאה על הירידה החדה במספר ההרוגים בתאונות הדרכים מאז שהעיר התמלאה באמפרים. תלוי איך אתה מסתכל על זה... בכל מקרה, אין מה להאשים.

שגיא123

New member
אני מכיר את ארז רן

אני מכיר ארז מי"א... אני די בטוח שהשם משפחה שלו רן. נעשה דבר כזה... אתה תגיד לו שיש לו ד"ש משגיא מי"ב, אם הוא ישאל "מי?!" אז תגיד לא משנה

חחח..אני לא חושב שזה ילך..

לא ראיתי אותו כבר הרבה זמן.. אני יתן לך תיאור..כל יומיים יש לו חברה אחרת, יש לו שער קצר שחור הוא עושה קוצים,אשכנזי, רזה... ונראה לי שהוא עובד באיזה קיוסק בעיר... שגיא..יש לך שם יפה..כמעט כמו שלי.. לי קוראים שגיב. רק עוד 4 בגרויות ואני פאקינג מסיים את החרא!!!

שחםםם

New member
הופה רומנים

שגיא, יש לך שם ממש ממש יפה
סתם, אני צוחקת ברוך הבא לפורום וכמו שכבר אמרו, הרוב (כולל גם אותי) מהיובל

שחםםם

New member
ת'אמת זה בדיוק מה שקרה

עד כמה שזה עצוב הצלחתי 20 שאלות ראשונות (אלו שהעתקתי מאורן...) חחחחח

שחםםם

New member
אבל זה לא מספיק