חדש בפורום...

ללוש 15

New member
חדש בפורום...

שלום! אני עידן בן 15 מלוד.אני חובב זוחלים היו לי איגואנות רבות ופיתון מתכדרר אחד.הפיתון היה באורך מטר,והוא לא היה מוכן לאכול...ניסיתי לתת לו חיים ,מתים קפואים,ניסיתי לדחוף לא וכלום לא הלך..כמובן שכעבור זמו מה הוא מת ): זה קרה לפני כשנתיים והיו לי שני איגואנות מאז ,אך תמיד רציתי להביא שוב נחש.לא הבאתי מפני שפחדתי שיקרה שוב מה שקרה עם הפיתון... אז עכשיו אני פונה אליכם: משיהו יכול לעזור לי למצוא נחש בריא שאוכל טוב וקל לטפל בו(בדקתי כבר בלוחות ולא מצאתי). כמובן שיש לי העדפה לפיתון מפני שאני מת על הזןהזה. תודה מראש ושבת שלום ,עידן

לא מצאתי איזה פיתון שלא גודל לגודל

מפלצתי. הנחשים הכי טובים למתחילים הם קינגים וכרכנים(זעמנים). נחש מלך קליפורניה הוא מצוין למגדל מתחיל.

salingre

New member
מתכדר

אם אתה רוצה מתכדר אז יש בבית החיות וגם תסתכל בלוחות למעלה יש שם מכירה/מסירה (נראה לי) ויש שם מישהוא שרוצה למכור זוג מתכדרים

salingre

New member
אהה ויש גם מאקלותי

אם אני לא טועה יש ליונתן אחד למכירה ,נכון יונתן?? אבל הם דיי יקרים...בכמה אתה מוכר יונתן??

פיתון מאקלותי זה לא ממש כמו מתכדר

מגיע לאורך 2.5 מטר. שידבר עם יונתן בפרטי כי זה לא אמור לעניין את כולם.

ללוש 15

New member
מחירים

לדעתי קינגים הם נחשים מאוד יפים והייתי רוצה אחד... אבל הבעיה אני מחפש במחיר שנע בין 300 ל-400 ולפי מה שהבנתי קשה למצוא קינג סנייק במחיר כזה

T0M3R

New member
ללוש מה אתה צוחק?

לך לבית החיות תקנה קינג קליפורניה באיזה 300 שקל בריא אוכל כמו שור ויפה...

BabaGee

New member
בית החיות - כפר הנגיד

ראיתי בכרטיס שלך שאתה גר באיזור ת"א אז : אתה עולה על כביש ת"א אשדוד ובמחלף גן-רווה אתה פונה לכיוון ראשון -פלמחים בצומת עין הקורא אתה ממשיך ישר ואז תגיע לעוד צומת גדולה מרומזרת אחרי כמה צמתים קטנות (זאת צומת נס ציונה) גם שם אתה ממשיך ישר ואחרי כמה ק"מ בודדים של נסיעה (אם אני זוכר נכון זה אחרי המתקן של בזק עם כל האנטנות) אתה תראה פניה ימינה לכפר הנגיד (שם אתה נכנס) בכפר הנגיד אתה פונה שמאלה בצומת הראשונה (אחרי 100 מטר מהכניסה בערך) ממשיך לנסוע כמה עשרות מטרים ותשתדל לשים לב לשלטים הקטנים מצד ימין כי יהיה שם שלט קטן עם איגואנה ועליו כתוב בית החיות מן הסתם . השלט מפנה ל 2 שבילי עפר ( תכנס לשמאלי) ואז אחרי 50 מטר ליד המפעל לאקווריומים תראה את בית החיות חוץ מלכתוב לך כמה מחזירי אור על הכביש יש עד לשם כתבתי לך כמע הכל

למעלה