חדש בפורום!!!!!!!!

ציקהלה

New member
בולשיט

יותר בריאה???? תראי לי טיבעוני שעלה לטפס על הרים שעושה דברים מטורפים עזבי טיבעוני בשיטת או טיבעוני שעושה עבודה פיזית למיחיתו אין אחד כזה ולא יהיה אין תחליפים לבשר אמיתי ובקשר לזה שאת בראיה יותר מהאוכלוסיה זה בולשיט ההודים לא חיים הכי הרבה ולמעשה רובם והרבה מהם הם טיבעונים את לא יכולה למצוא שום תחליף אחר לבשר חוץ מבשר אמיתי

כמה שאתה טועה...

בבשר יש כ"כ הרבה זבל לא בריא, הורמונים, בולסטרול, שומן רווי, ואפשר להשיג בדיוק את אותם הוויטמינים בצורה הרבה יותר בריאה, כלומר צמחית. יש פחות טבעונים שעושים עבודות פיזיות מהסיבה הפשוטה שיש פחות טבעונים. נגיד חצי אחוז מהאוכלוסיה טבעוני, גם רק חצי אחוז מהספורטאים יהיו טבעונים.

kit k@t

New member
כל דבר תלוי בכמות...

גם וויטמנים הורגים בשלב מסוים.. קאט

Trinity 8 P

New member
let's say that the amount

of people who die every year from high Cholesterol doesn't compare easily with they amount of people who die from an over dose of broccoli or even vitamins.​

CosmikDebris

New member
עצם העובדה שאת קיימת

הופכת אותך לאוכל בשר בפוטנציה, לאחת שאולי יכולה לקנות נעלי עור וכן הלאה. אז בין אם את רוצה או לא, את גורמת למוות של חיות רבות!! אה את מאמינה שבני אדם וחיות הם שווים?

איזה שטויות!

אני לא אוכלת בשר, ולא קונה מוצרי עור! ולא, אני לא חושבת שבני אדם שווים יותר מחיות...

CosmikDebris

New member
אז מה

זה לא אומר שאת לא - אוכלת בשר בפוטנציה! בתכלס עם את חושבת שלחיות יש אותו ערך כמו בני אדם, אז באמת כדי שתתאבדי. ואני לא צוחק עלייך או כלום. רק הרבה יותר חיות ימותו מעצם זה שאת יצור אחד חי. דבר הכי מסוכן זה שאומרים שבני אדם שווים לחיות.

שאני אבין

איך אני פודעת בחיות ע"י האפשרות שיש לי לאכול אותן אם אני לא מממשת אותה?!?!

CosmikDebris

New member
כי החברות בשר לא יודעות שאת צמחונית

נגיד הם אומרים יש 100 אנשים - 80 אחוז מהם אוכלים בשר. אז אם יש 99 אנשים ו 80 אחוז מהם אוכלים בשר. זה פחות פרות מתות!

|מגלגלת את העיניים|

חברות הבשר פועלות ע"י ביקוש. כמה שיותר ביקוש, ככה הם יביאו למכולות והכל יותר בשר. פחות ביקוש- ירוויחו פחות, יביאו לסופרים וכו' פחות בשר.

../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

חחח לא נורא... תמיד אני משתמשת במילים שאני לא מבינה...

kit k@t

New member
חמודה,

עם כל הכבוד, את צריכה הרבה יותר מB12 אם את טבעונית... ואני לא ארד עליך, הבחירות שלך הן כמובן שלך, פשוט תחשבי שזה לא הכי בריא לגוף שלך... קאט-חוזרת לעבוד על האתר שלה.

אממ...

תתפלאי, את כל הוויטמינים חוץ מB12 אפשר להשיג מצמחים... רק צריך לאכול נכון... וברגע שההורים שלי יקשיבו לי ויקחו אותי לתזונאית יהיה מעולה... אבעונות יכולה להיות מאוד בריאה... איזה אתר?

kit k@t

New member
אמממ

בניתי לעצמי אתר... הגרסא הראשונית שלו עכשיו אונלין :) קאט

למעלה