חדש בפורום!!!!!!!!

n o r m

New member
חדש בפורום!!!!!!!!

שלום אנשים מה שלומכם? קוראין לי אייל ואני בן 15 וחצי אנ מעוניין להתכתב עם נוער מחו"ל ( כם מהארץ בסבבה.) and for all the peoples thta canwt not read hebrew; my name is eyal and im wood like to chet with peoples all over the world!!!!1

אמממ כולם יכולים לקרוא עברית ../images/Emo13.gif

אבל אני חייבת להעיר... people זה רבים. אין S בסוף! אחחחחחח אני שמחה שהוצאתי את זה... יום טוב. (לא רוצה להתחיל לתקן את שאר השגיאות)

kit k@t

New member
אבל שאר השגיאות היו הרבה יותר שוות!

אהבתי את זה שהוא מוכן להתכתב באנגלית, כשהוא אפילו לא יודע אנגלית.... מישו רוצה להתכתב בסווהילית? קאט

NATAKA!!!!!

("אני רוצה" בסווהילית)

וואיי כמה שגיאות (תיקון מכתב)../images/Emo6.gif

and for all the people who cant see hebrew my name is eyal and i would like to chat with people from all over the world....

ציקהלה

New member
הוא להתכוון לאלא

שאינם יכולים לראות עיברית במחשב הוא התכוון ניראה לי לאנשים שאינם קוראים עיברית (לא רואה בזה הגיון) אבל בכל מקרה אחרת הם לא יהיו פה... חוץ מזה המכתב שלו באנגלית מצחיק אבל אחלה ניסיון אחי אל תתיביש לדבר אנגילת או כל שפה אחרת שאתה מנסה ללמוד

FRAIFY

New member
אנשים מה נסגר איתכם?

אני חיי בארה"ב כבר חודש וחצי ואני לא יודע לרשום משפטים שלמים באנגלית בלי שגיאות אז? זה מעיד עליי או על האינטיליגנציה שלי? עשיתי בגרות של 5יח"ל אנגלית ועברתי ב-80+אז? מה שאני אומר זה שאל תקטלו סתם אנשים,בסה"כ הוא בא לפה עם כוונות טובות.

ציקהלה

New member
אחי תקשיב

אני ממש מצטער אני ממש מצטער אם פגעתי אני מבקש סליחה. ואם ניראה לך שזה בצחוק אז זה לא.... לא חשבתי שזה יפגע... סליחה

הוא לא טעה!

פשוט לא הבנתם למה הוא התכוון
! אז תרגום... and for all the peoples thta canwt not read hebrew; my name is eyal and im wood like to chet with peoples all over the world!!!!1 ולכל האנשימים ש(שגיאת הקלדה) לא רטוב (הוא שכח את הE) יכולים לקרוא עברית; קוראים לי אייל ואם עץ אוהב ל-מילה לא מובנת- עם אנשימים מכל רחבי העולם אחד!!!!!!!!!

חחח פשוט נורא הצחיק אותי הwood...

לא, סתם כתבתי את זה בחתימה
... ולמקרה שמישהו לא הבין את הציניות, דבר שקורה הרבה, אז כן, אני באמת טבעונית
.

ציקהלה

New member
התכוונתי שחייבים

להפסיק עם ההצקות האלה הבחורצ'יק ניבהל וזה לא ניראה שנעים לו מאוד.... אגב מה זה ינותן לך להיות טיבעונית?

חחח אני יודעת למה התכוונת...

אבל wood...
... מה זה נותן לי? קודם כל זה נותן לחיות. בן אדם ממוצע אוכל 80 חיות בשנה. שמונים! מוות זה דבר נוראי, אז תכפיל ב80... לא רק זה, החיות כל החיים סובלות, מקצרים להן את החיים, אין להן בקושי מגע עם אף אחד, הן מופרדות מההורים, אוכלות תערובות הורמונים, חיות בכלובים קטנים בלי יכולת לזוז כמעט, הגוף שלהן הנינ חסר פרופורציות, והן נהיות חולות. מה זה נותן לי? הרגשה טובה על נעובדה שאני מתנהגת במוסריות...

ציקהלה

New member
ומה עם

הויטמינים שאת לוקחת (אם את לוקחת או לא ואם לא אז זה לא טוב) את יודעת כמה נישואיים בבעלי חיים עושים ביגלל הויטמים המסריחים האלה? ואל תגידי לי שאת חייה על אורז וסויה את לא יכולה למצוא תחליף לויטמינים בסויה ובאורז זה בולשיט.... ומה עם כל התחביבים האלה המטוריפים שלנו כמו לעשן (לא לי ) או לצלול (כמוני) את יודעת כמה חיות את הורגת בשנה שלמה ביגלל שאת יותר מוסרית ממני??? אולי פי 20 אגב את משתמשת באקמול?

אני

נמנעת כמה שאני יכולה מלפגוע בבע"ח, ותאמין לי שאני פוגעת בהרבה פחות ממך. באקמול אני לא משתמשת, כי אני לא חושבת שתרופות כאלה עוזרות, אבל גם אם כן הייתי, אני עדיין פוגעת בפחות בע"ח ממך... וויטמינים שהם לא תרופות לא נוסו על בע"ח, והדבר היחיד שצריך לקחת בתור טבעוני זה B12. אני לא חיה על אורז וסויה
. יש לי מגוון "קצת" יותר גדול של מאכלים. אני לא מעשנת. וגם לא צוללת. נמנעת מבני חיות, ומופעים שמנצלים חיות. אפילו הפגנתי נגד קרקס אירופה. אילו תחביבים יש לי שפוגעים בבע"ח?

ציקהלה

New member
את לא יודעת

למה התחביבים שלך גורמים לסביבה אם יש לך משהו שונה חוץ מטלויזה מוזיקה וספרים וקניוץ אז סביר להניח ששאר התחביבים שלך פוגעים בסביבה. מה זה בני חיות? אני שונא קירקסים ואולי אין לך מושג אבא שלי יושב עם אנשים פה בקומפוס שעושים נישאוים על בעליי חיים כדי לראות מה מחסור בוימנים יעשה להם והכל כדי להראות לטיבעונים שהם טועים ואני לא יודע מי אמר לך את זה ויטמים מפותחים על ידי יצור על ידי ניסוי על בעלייי חיים קודם לא משנה מה שאמרו לך אפילו תרופות אומאופטיות הם על בעלייי חיים היום....

האמת?

אין לי הרבה תחביבים... אני לא מבינה איך ריקוד פוגע בחיות... בני חיות כנראה טעות הקלדה... אם אוכלים נכון טבעונות זה יותר בריא מאכילת בשר. ואיך העובדה שאני טיפה פחות בריאה תראה לי שאני טועה מוסרית? וכמו שאמרתי, אני נמנעת כמה שאני יכולה מפגיעה בבע"ח, אי אפשר לגמרי...

למעלה