חכה...אל תדאג... שיצטרפו עוד בנות גם לך נמצא כלה (או שאתה מחפש חתן, שזה כבר עניין אחר לגמרי..)
B Bantus New member 11/2/04 #29 חכה...אל תדאג... שיצטרפו עוד בנות גם לך נמצא כלה (או שאתה מחפש חתן, שזה כבר עניין אחר לגמרי..)
C Cabeludo New member 10/2/04 #21 היי ביצ'! נו, זיהית מיזה בובה? מה קורה? הנה, נרשמתי לפורום כמו שביקשת... נדבר... אוהב אותך!
B Bantus New member 10/2/04 #23 חחחח......חבר'ה תכירו- זה אושרי, בן 7 וחצי, לומד בבאנטוס כבר איזה לא יודעת כמה זמן.. ספר לנו קצת על עצמך... אה כן, ואני אמרתי לו להצטרף, שתהיה פה קצת נוכחות באנטוס...
חחחח......חבר'ה תכירו- זה אושרי, בן 7 וחצי, לומד בבאנטוס כבר איזה לא יודעת כמה זמן.. ספר לנו קצת על עצמך... אה כן, ואני אמרתי לו להצטרף, שתהיה פה קצת נוכחות באנטוס...
C Cabeludo New member 10/2/04 #25 היא שכחה משהו... קודם כל, אני בן 16 וחצי, להבדיל ממה שהיא אמרה... שנית, היא שכחה להגיד עוד משהו.. אני והיא חברים כבר חודש ו-10 יום, אבל היא בטח מתביישת בי אז היא לא סיפרה לכם.. עכשיו אתם יודעים!!!
היא שכחה משהו... קודם כל, אני בן 16 וחצי, להבדיל ממה שהיא אמרה... שנית, היא שכחה להגיד עוד משהו.. אני והיא חברים כבר חודש ו-10 יום, אבל היא בטח מתביישת בי אז היא לא סיפרה לכם.. עכשיו אתם יודעים!!!
B Bantus New member 10/2/04 #26 אה נכון... בגלל שאני מתביישת בו לא אמרתי....בדיוק... אבל עכשיו אתם יודעים..וזהו!