חדש בפורום

Eyalg

New member
חדש בפורום

שלום, קיבלתי קוקטייל האכלת יד ויש לי כמה שאלות. 1. הוא אוכל רק תערובת גרעינים ולא רוצה חסה או ביצה קשה כמו שכניו התוכונים, מה אפשר עוד לתת לו? 2. אני רוצה לקנות לו נקבה, האם צריך שגם היא תהיה האכלת יד? תודה, אייל

רואי

New member
ברוך הבא

מזל טוב על התוכי החדש! תנסה לתת לו בנוסף לגרעינים גם ענבים, תפוזים , פלפל, תפוח, בקיצור תנסה לתת לו כל מיני סוגי פירות וירקות ותראה מה הוא אוהב.. אם אתה רוצה לקנות לו נקבה, היא לא חייבת להיות האכלת יד, אבל לדעתי זה היה ממש נחמד אם שניהם יהיו האכלת יד...

Eyalg

New member
תודה, אז עוד כמה שאלות...

לפי מה שהבנתי יש כמה סוגים של קוקטיילים, שלי הוא צהבהב עם גוונים אפורים, איזה סוג הוא? האם אני צריך לקנות לו נקבה מאותו סוג? הבנתי שהדעה הרווחת כאן היא לא לקנות מחנויות אלא ממגדלים, אני גר ברמת גן, איפה יש מגדלים באזור שלי? מה טווח המחירים? תודה, אייל

jo24

New member
היי אייל!

התיאור שלך לגבי המוטציה (מה שאתה קורה סוג) לא מדוייק, תן לנו תמונה של המוטציה הזאת ונדע. מכיוון שזה רק מוטציה אתה יכול לבחור איזה מוטציה באיזה צבע שאתה רוצה! אני מגדל באזור שלך אני גר בת"א טווח המחירים 140 מינימום (קשה למצוא)- 250 ש"ח (שזה בד"כ כמה שזה עולה). אני מוכר קוקטיילית פנינה נקבה בת 7 חודשים מתוקה ב200 ש"ח עם כופתיות (שזה בונזו לתוכים). יש תמונה של התוכית בגלריה. בהצלחה עם הקוקטייל החדש, יונתן

למעלה