חדש בפורום

UltraL

New member
חדש בפורום

שלום לקינקים,

אני אדון בן 48, נשוי ולפני 5 שנים סובבתי את מנגנון הדומיננטי ב BDSM שתמיד היה בתוך הגוף.
הייתי אז נשוי 20 שנה ואחרי ניסיונות רבים המסקנה הברורה והמילולית שלה היה שהיא לא כנועה ולא טוב לה
ומעבר ל להיראות כמו נשלטת ולשחק קצת משחקים קינקים. אין שם רגש אמיתי והמגבלות רבות.
במשך השנים האלה למדתי, היכרתי אנשים בחו"ל וארץ והתנסתי לא מעט אבל תמיד בצורה מאוד דיסקרטית ופרטית.
אבל עכשיו לפני כמה שבועות החלטתי להיפתח לאנשים כמוני בארץ ואולי להכיר מישהי שתתאים להיות
זו שתמלא את החור בלב שאני מרגיש היום.

Ultra

Dan_Kap_

Active member
ברוך הבא!

ברוך הבא!

זה מצב לא פשוט. אני לא יכולה לייעץ לך אבל בטוחה שאחרים בפורום ישמחו לחלוק מנסיונם. מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש :)

היי אולטרה:) ברוך הבא

ואני יודעת על מה מדבר... יודעת מניסיון אישי שלי כמה שזה קשה ומתסכל.
אני נעזרתי כאן המון באנשים יותר מנוסים ממני.. ואתה אומר שאתה מנוסה בעצמך בעולם שלנו..
אין לי עיצות או מילות חכמה..
רק מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש.

UltraL

New member
מכשף?

כמו שפעם היו נותנים חישוק אהבה, אני צריך קסם נשלטת.
דיבורים , קריאה וניסיותות של שנים לא עזרו, אולי רופא עליל?

ליבי איתך

אני באמת האחרונה לתת עיצות בנושא.
אני בעצמי עושה צעדים ראשונים בעולם הזה.. ואני הכי עם חלב על השפתיים, באמת קטונתי.
אבל אם באמת באמת באמת מיצית את כל האפשרויות האחרות, עם מה נשארת?
אתה הרי יודע מה אתה רוצה וצריך, אני בטוחה שבשירשור הנכון כאן (יש שירשור חיפושים) אתה אולי תוכל למצוא מישהי שתוכל לענות על חלק ממה שחסר לך.

gaya36

New member
ברוך בואך

בהחלט מצב לא פשוט. לדעתי, אתה צריך לחשוב על כל ההשלכות שיכולות להיות .
מנסיון וזאת אני הבנתי שאני לא מסוגלת לאהוב שניים בו זמנית ומבחינה ערכית הבנתי שהכי נכון עבורי זה להפסיק כל קשר לנושא עם מי שהיה חבר שלי.

לרוב, מצליחה להדחיק ולדכא את היצר ומצד שני מרגישה בטוחה בתוך המסגרת החוקית שלי לדבר בפתיחות על החסך ולקבל באופן שונה אבל מגוון את הצד הדומיננטי של בעלי .

אני לא זקוקה לזה 24/7 ולכן לא מרגישה שאני "מפסידה" במשחק.

UltraL

New member
זה מורכב

ההיא יודעת שאני שולט כבר 5 שנים וגם נתתי לה חומר לקרא.
והדרך היחידה שלי להנות מסקס היא כאשר אני פועל כשולט עם או בלי קשירות וצעצועים
והיא נהנית גם כן.
והיום גם שמתי דברים על השולחן לגבי שני כיוונים שונים
1. לנסות שוב להסביר לה איך נשלטת צריכה להתנהג ואיך סשון מתקיים, גם אם במקרה שלה כל סוג של כאב לא בה בחשבון
2. אפשרות לנסות בחוץ בלי לפרק את המשפחה. ואני גם פתוח בשבילה למה שהיא תרצה בכיוון שלה.

אייבורי

New member
בקיצור

אין הסכמה שלה או ידיעה שלה
לזה שתהייה לך סאבית חלופית

לא שזה דרמה גדולה, אבל זה בטח לא מורכב.

UltraL

New member
צרילך הודעה בכתב ובעל פה מספיק?

אדוני השופט. אני צריך הודעה בכתב? להעביר בסקנר ולהציג בפרופיל שלי?
זה מה שכתבתי בשורה 2.
וחיי המשפחה שלי חשובים ולא לוקח אותם בקלות. נא לא לזלזל..

LillyVonSchtupp

New member
ואיך בדיוק

"נשלטת צריכה להתנהג"?

"מה זאת סאבית" ו"איך סאבית/נשלטת צריכה להתנהג" הן שאלות עם תשובות לא פשוטות, וגם לא יחידות. יש מגוון רב של תשובות לשאלות אלו. מגוון רב מאוד.

אני מציעה לך לתת לאישתך לדבר עם סבים/ות וסוויצ'ים/ות ואפילו שולטים/ות -- בקיצור, אנשי תחום. אולי היא תבין שיש יותר מהבנה אחד על מה זה נשלטיות.

לילי

UltraL

New member
תודה לילי

זה רעיון מענין, חשבנו להתחיל סירטון.
את יודעת, בשיחה לא רציתי לנסות ולהסביר כי אני יודע איך זה מרגיש
מהצד שלי כאשר אני פוגש אחת פנים אל פנים אבל לא קל להסביר לה.
כי היא מבינה מה זה פרוטוקוך , אבל רגש אמיתי של כנועה/נשלטת יותר
קשה להסביר.

עכשיו איך אני אפגוש אותה עם אחת כזו מי בלי שיהיה יותר מידי מוזר זו כבר שאלה אחרת

LillyVonSchtupp

New member
כמובן.

"עכשיו איך אני אפגוש אותה עם אחת כזו מי בלי שיהיה יותר מידי מוזר זו כבר שאלה אחרת"

נכון, אך אני מציעה שתעשה את הפגישה הראשונה הכי וונילי שיש. ככה אתה בא לקראתה וה-comfort zone שלה. צאו לקפה או משהו, כשהיא תוכל לראות שאנשי התחום הם סה"כ בני אדם. צד שני -- מאנץ'. צד הבא -- פגישה קצת פחות וונילי כאשר היא רק צריכה לראות -- ואתה איתה, לצידה, גם רואה. יש המון דרכים איך אפשר לארגן דבר כזה, אבל פרה פרה.

UltraL

New member
לא קרניים?

תמיד חשבתי שיש לי איזה קרניים וזנב מוסתרים היטב

למעלה