חדש בפורום

Man of Tin

New member
חדש בפורום

אני לא ממש סגור על עצמי, אבל עם הזמן מתחיל להראות לי יותר ויותר שאני א-מיני. אני מניח שהגעתי לפנ לבדוק אם אמצא קצת הזדהות... אחרי הרבה מאמצים נפשיים, הגעתי בשנה האחרונה להשלמה עם העובדה שאני הומו. זה היה תהליך דיי ארוך ולא פשוט. בכל מקרה, עד שסוף סוף השלמתי עם המצב הזה, גיליתי שלמעשה המשיכה שלי לגברים היא מאוד 'שטחית', אם אפשר לקרוא לזה ככה. אני אראה מישהו שנראה טוב וזה ימשוך לי את העין, אבל בראש שלי לא יעברו שום מחשבות, פנטזיות או רצונות כלשהן. יצא לי לדבר עם אנשים ושאלתי אותם לגבי זה, ובעקרון אמרו לי שלהם יש רצון לעשות משהו כשרואים מישהו מושך. ובכלל, אני אף פעם לא הצלחתי להבין את השגעון שיש לאנשים בכל העולם לגבי סקס. נגיד, בסדרות הנעורים האמריקאיים (בסגנון אמריקן פאי), אנשים משקיעים מאמצים עצומים כדי רק לראות חתיכת גוף, ובטח בשביל לקבל זיון. כל העניין הזה אף פעם לא הסתדר לי בראש... מה, זה רק בסדרות האמריקאיות שאנשים מתנהגים ככה או שבאמת זאת הדרך בה אנשים חושבים?! גם יצא לי לעשות סקס, וזה לא באמת ריגש אותי. החוויה לא הייתה משגעת... אני לא יודע אם זה בגלל שלא הייתי מספיק פתוח רגשית כדי להינות מזה, או אם אני פשוט לא אוהב את זה. אני מאוד מבולבל בכל העניין הזה... לפעמים אני חושב שכדאי פשוט לצאת לסטוץ עם אחד מהאנשים הנדירים אליהם אני כן מרגיש משיכה, ולקוות שבמיטה הכל יסתדר. מצד שני, אני חושב שחבל בכלל להכנס לסיטואציה כזאת כי ממילא אני לא אהנה... בינתיים היו לי רק יחסים עמוקים יותר מסטוץ, אבל עם אנשים שהמשיכה הפיזית אליהם לא הייתה מאוד חזקה. טוב, זהו סיפור חיי כרגע... מסקרן אותי אם אנשים אחרים יכולים להזדהות עם משהו מכל זה. שבוע טוב

k500

Active member
מנהל
ברוך הבא

הסר דאגה מלבך, אתה לא יוצא דופן- אתה מה שאתה ואתה צריך לעשות מה שאתה מרגיש שנוח לך מבחינה מינית ומשיכה לאחרים. אתה יכול להמשך לגברים ולא לשכב איתם, אתה יכול להנות מחברתם הרומנטית בלבד וזה בסדר. אם תשאל אחרים, אז כן, רוב הסיכויים שהם יגידו לך שכדאי להכנס למיטה בשלב כלשהו כי רוב האנשים שתכיר בחייך הם מיניים בדרך כלל. אם אתה רואה את עצמך כא-מיני אבל מחפש אהבה וחברוּת רומנטית עם אחרים (לא משנה מי מהמגדרים שאתה נמשך אליהם, הבחירה חופשית), תתמקד במה שיעשה לך טוב מבחינת אהבה ולא איך צריך לרֵצות אחרים. החיים הם לא סדרה או סרט אמריקאיים, החיים הרבה יותר מעניינים אם רוצים, סדרות מהסוג שתארת מראים דברים לא נכונים וסטראוטיפים על איך דברים אמורים להיות כביכול, אבל במציאות זה ממש לא ככה (ומהיכרות אישית, גם לא אצל צעירי ניו-יורק בשנים האחרונות) כמו שהחיים של רוב האנשים הם לא בדיוק "סקס והעיר הגדולה". אם ניסית מין ולא מצאת בזה את משוש חייך, לא נורא, אפשר לוותר, לפחות ניסית. לפי דעתי, תדבוק במה שכתבת: חבל להכנס לסיטואציה שבה לא תהנה. בסופו של דבר אלה החיים שלך ואתה חי אותם, אז אם כבר, לא עדיף להנות מהם כמה שיותר? בהצלחה

מתחבטת7

New member
ברוך הבא איש הפח

אין לי מה להוסיף לדבריו המנוסחים להפליא (כרגיל) של K500

ברוך הבא!

החלט יכולים להזדהות. "אני אראה מישהו שנראה טוב וזה ימשוך לי את העין, אבל בראש שלי לא יעברו שום מחשבות, פנטזיות או רצונות כלשהן. יצא לי לדבר עם אנשים ושאלתי אותם לגבי זה, ובעקרון אמרו לי שלהם יש רצון לעשות משהו כשרואים מישהו מושך." - אני חושבת שזה משפט שמסכם הכל. חברי הפורום בקלות יזדהו עם התחושה שלך שאין לך צורך לעשות משהו, וזה כפי הנראה הדרך הקלה לראות את ההבדל בין א-מיני למיני. פעם חיפשנו אימרה אנלוגית לאימרה הרוווחת 'שווה זXXX' והמבורגר שאוהבת לצייר אמרה שהיא תמיד אומרת (וחושבת..): 'שווה ציור' אז זו הדרך שלנו לתאר מישהו יפה / שמוצא חן בעינינו.
אגב, יש כאן גברים נוספים ששותפים לנטייה הרומנטית והמינית שלך. כלומר: הומו-רומנטי וא-מיני.

למעלה