חדש בפורום

• פותח הנושא CNV
  • פורסם בתאריך

CNV

New member
דוכני קומיקס של קומיקס וירקות

במהלך חודש יולי אנחנו מקיימים דוכני קומיקס בכל יום חמישי בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. מה יש? הרבה חוברות חדשות, חוברות ישנות וגם הגרלות. הדוכן הראשון כבר היה אבל יש עוד שלושה בדרך. לפרטים מלאים ראו את הקישור.

lexx

New member
יריד הקומיקס החמישי בסימן מנגה ../images/Emo70.gif

שלום לכולם ! ב 12 לחודש ביום שישי יתקיים יריד הקומיקס והקלפים החמישי בקניון ערים בכפר סבא החל מהשעה 10 בבוקר . כניסה חינם , החלפות חינם , יחולקו קלפים חינם למשתתפים ועוד ועוד . היריד הפעם בסימן מנגה לנוכח הביקוש בירידים הקודמים . המבחר חסר תקדים : מעל 3000 קומיקסים , מעל 6000 קלפים סרטי מנגה ועוד ! כולל : TRANSFORMERS ORIGIN BATTLE CHASERS WARLANDS DARKNESS WITCHBLADE X MEN SPIDERMAN סרטי מנגה : Appleseed Dominion Dirty Pair Super Atragon Orguss02 Street Fighter 2 ועוד . לפרטים נוספים : 055965992 http://neolegacy.gfdsa.org שלכם , גיא .

green lantern

New member
חדש בפורום

לוח אירועים.. כל האירועים בקומיקס אצלכם במחשב.. טוב אולי כל האירועים שאני יודע עליהם אצלכם במחשב...

green lantern

New member
שחכתי לציין שאם יש איזשהוא

אירוע קומיקס שאני לא יודע אליו אתם יכולים ליידע אותי דרך לוח האירועים פשוט ללחות על הצעת אירוע (אם אנ לא טועה) ולכתוב את הפרטים של האירוע ואני כבר יהפוך את זה למודעה.. רק תעדכנו אותי אם עשיתם דבר כזה...

The Crusader

New member
לי יש יומהולדת 17 ב

21 ל 8 (וגם כנראה טסט ראשון בתאריך זה או כמה ימים אחריו ^_^)

green lantern

New member
סינימטק ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif גם השנה../images/Emo35.gif

שאלתי את קרן (עולם הקומיקס) אם יש השנה והיא אמרה שאין מימון... מתי סינימטק איפה (אהם.. בסינימטק) מי יהיה שם.. ולמה לא אומרים לי כלום..

watcher

New member
הפרטים עדיין בבירור...

עד כמה שאני יודע, מדובר על ה-19 לאוגוסט עד ה-20 או 21. אעדכן אתכם ברגע שיהיו לי פרטים יותר מדויקים.

למעלה