חדש בפורום

• פותח הנושא yo76
  • פורסם בתאריך

yo76

New member
חדש בפורום

שלום לכולם אני חדש בפרום ומקווה שאוכל לתרום אני כרגע מחפש עבודה (פוטרתי בגל אחרון) אז ככה יש קצת זמן פנוי יוסי

niya

New member
היי יוסי yo76../images/Emo140.gif

איזה יופי שאתה כאן אתנו ברוך הבא
אין לי ספק שתתרום כאן... אתה מוזמן כבר להתערבב בשרשורים
ספר לנו איך מצאת אותנו? ספר משהו על עצמך

yo76

New member
קצת על עצמי

יליד הארץ לשני הורים מפרס אבי מטהרן אמי מקרמנשה שם משפחתי קשאני מובטל ונשוי + 1 אייך הגעתי אליכם בטעות קראתי כתבה נושא הנשיא קצב וגבר הפרסי ובאת התגובות שם היה קישור לאתר זה יוסי

niya

New member
יוסי יקר

לא סיפרת לנו בן כמה אתה? איפה אתה גר? במה אתה מחפש עבודה? לך תדע, אולי מישהו ידע וימצא...

JUN JUN

New member
והכי חשוב

אם אנחנו מנסים לעזור לך למצוא עבודה... זה מאיפה אתה בארץ ובמה עסקת עד היום? חג שמח, ובהצלחה

yo76

New member
קצת על העצמי אבל יותר מופרט

אני בן 32 נשוי +1 גדלתי בכפר סבא ועברתי לחולון אחרי נישואיי כרגע אני גר תלמי מנשה ליד באר יעקב,נס ציונה אני עבדתי בחברת תרופות פריגו לשעבר קבוצת אגיס כמנהל אתר לוגיסטי ניהלתי כ 15 אנישים בכל מיני תחומים ממכירות ועד ליקוט הזמנות והשכרת מבנים וליסינג ורכש תפעולי ופרסומי כרגע אני מחפש בתחום התפעולי אבל ישנה בעיה אני לא מהנדס תעשיה וניהול כרגע הטרנד לתפקידים אלו בעל תואר כזה . ובתחום המכירות כסוכן מכירות אם הייה אפשר לעזור לי אשמח מאוד כי צרכים לשלם את משכנתא וכסף לא גודל על העצים בתודה יוסי

niya

New member
../images/Emo12.gifמה, כסף לא גדל על העצים??

חשבתי שאצל הפרסים כן... תמיד אומרים עלינו שאנחנו מחביאים ואוגרים כסף...
בכל מקרה יוסי, אני בטוחה שתוך זמן קצר תסתדר. תלמד בכל ראיון עבודה להדגיש את היתרון שיש לך כבעל נסיון בתחום, זה ברוב המקרים יותר מרשים מתואר ללא נסיון. בעבר הייתי יועצת תעסוקה, אז למדתי דבר או שניים בנושא הזה. אני מוכנה גם לעזור לך עם קורות חיים והדמיה של ראיון עבודה. דבר איתי במסרים ונעבור למיילים
בשמחה

ritosh

New member
מרוב ההתלהבות על הפרלמנט התתהווה לא שמנו לב..

בא לכונה בחור חדש! ברוך הבא לפורום הכי ברשת.
וגם מקפיצה כדי שיראו אותך ויקבלו פניך כראוי. תוכל גם לספר לנו על עצמך.

למעלה