חדש בפורום

העוקץ

New member
חדש בפורום

שלום לכולכם, אני חדש בפורום גרוש כשנה מחפש לפתוח פרק ב´ בחים, כולי תיקווה שאתקבל כאחד מחברי הפורום. שלכם.

איזה מזל שעברתי ב ../images/Emo82.gif לבדוק שהכל

בסדר,לתת נשיקה לפני השינה ולראות שכל מי שבכר ישן מכוסה. וככה ראיתי אותך העוקץ. אז תראה עכשיו אני לפחות הולכת לישון אבל הבית שלנו פתוח מותר לשמוע מוסיקה, לנגן ב
וכמובן להכנס למטבח להכין
אגב אני חושבת שעוד נשארה
במקרר. בקיצור ברוך הבא לפורום שלנו וכולנו יחד מחזיקים לך אצבעות לפרק ב´ מוצלח ומאושר.

העוקץ (נשמע כמו שם של סרט)

שיהיה לך יום נהדר וברוך הבא לביתנו החם עוד תראה כמה אנשים נחמדים יש כאן

בוקר טוב לכולם../images/Emo13.gif

בוקר יום שישי והנה אני כאן הייתי צריכה להדפיס ולכן כאן כל כך מוקדם מאחלת לכם סוף שבוע רגוע המון מנוחה ושמחה.

כלנית 2

New member
רגע ..רגע..מי ישן פה בבית הזה?../images/Emo8.gif

ניצתי לא ידעתי שלפעמים את ישנה..... ועם הכנסת את עוקץ למיטבח להכין לעצמו
אז כניראה, שאת גם עייפה..לא?.. עוקץ מציאה תפוס יוזמה ותכין גם לי איזה קפה....... לפני שאני נופלת על... פרק שלישי...חחח|

בטח ישנה ובכלל

מה לא שמעת על שנת היופי שלי? אלה שעות הצהריים בלעדיהן אני חצי בנאדם

ברוך בואך העוקץ ואף אני אתמול הצצתי

בפעם הראשונה ונשביתי בקסמי הפורום [והחלטתי לנחות פה בתקווה להשתקע]... אז שוב ברוך בואך מזו שזה מקרוב הגיעה

עוקץ ברוך הבא, ומאחר אתה מכין קפה..

והבוחשת בקדרה כנראה מבשלת אני חושב שהיום אני אוכל כאן. סגול(חזר מהים, היה עם הבן שלו ונהנה הנאה מוחלטת).

ברוך הבא

בוקר טוב אתה מוזמן להביע את דעותיך. להציג שאלות. לעורר ולהתעורר. כתוב באופן חופשי ומשוחרר. מהר מאוד תגלה שאתה בבית חם.תומך ואוהב. ברוך הבא והמון הצלחה

העוקץ - קבל../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

מקווה שתהנה בביתנו החם.

העוקץ

New member
אלונה

תודה רבה על זר הפרחים כמו שכתוב בשיר:ורק אהבה תנצח את כל הדמעות

למעלה