חדש בפורום

ziog93

New member
חדש בפורום

מישהו שמע את הקאבר של סיסטם לhit me baby one more time ???? הם שרים את זה יותר טוב בהרבה מהמקור....

Sweet berries

New member
ברוך הבא!

קודם כל, נשמח לדעת איך קוראים לך, בן כמה אתה וכו'. והיה דיון על זה לא מזמן והגענו למסקנה שאלו לא סיסטם. אני בר(י), בכל מקרה. :)

Evil Pig

New member
ברוך הבא, אני דורון, תציץ בחוקי הפורום כדי

שלא יהיה מצב בעתיד שיצריך ממני לכעוס עליך המשך גלישה נעימה!!

ziog93

New member
סליחה.....

לא ידעתי שזה מנוגד...לפעם הבאה אני אדע שם:זיו עיר:הרצליה גיל:14 אין לי מושג שזה אל קאבר שלהם מספיק שיש בשם של הקובץ system of a down או soad או אפילו sistem of a down שאני חושב שזה שלהם ops.....

Evil Pig

New member
לא עשית כלום, אל דאגה

אני אומר את זה לכולם כדי שלא יווצר מצב שאני אצטרך לכעוס.. סליחה אם קיבלת את הרושם שעשית משהו לא בסדר

STU XD

New member
זה לא שלהם ../images/Emo3.gif

ברוך הבא, אני סטו בת [ממש עוד מעט] 17 מרחובות.. אני קולית אששששש

Evil Pig

New member
../images/Emo45.gifלגבי האחרון

וגם לגבי כל השאר, אבל העיקר האחרון

Mario15

New member
ברוך הבא!! גם חדש D:

רוני בן 16 [טוב נוו עוד מעט בן 16] >< מרחובות או יבנה קיצ' מטטיל בין שתי הערים הללו XD ואני...סתם בן אדם רגיל :)

STU XD

New member
../images/Emo12.gifאני מרחובות!

ברוך הבא
אני סטו, בת 17 [טוב נו עוד מעט..^^] ואני סופר קולית.

Ipecac0

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני מעיין. ובשביל הקטע- בת 18 חח השתלבות נעימה

bmt29

New member
ברוך הבא חבוב!

זה לא סיסטם זה טראוויס. והביצוע שלהם לא יותר טוב מהמקור בשל סיבה אחת פשוטה: זהו הביצוע המקורי. השתלבות נעימה! JB

ziog93

New member
אוקיי אני צריך לבדוק רקע לדברים שאני אומר

גם לא היה לי מושג שזה לא של סיסטם וגם לא ידעתי שזה המקורי

Evil Pig

New member
אני לא בטוח שזה באמת הביצוע מהקורי..

ניראה לי שהוא דיי צחק, אף על פי שאני לא יודע. וחוץ מזה, אנחנו לא פורום עויין כמו כמה פורומים שיש בתפוז שאני לא אנקוב בשמם.. פה - לפחות מבחינתי, מותר ואין שום בעיה להגיד דברים שהם לא 100% נכונים, הרי בסופו של דבר גם בשביל זה אנחנו פה בייחד, כדי ללמוד וללמד אחד את השני. אז אל דאגה, אתה יכול להגיד מה שבא לך, ואם אלו שטויות אני בטוח שהאנשים פה ואנוכי נמצא את הדרך להגיד לך את זה, אבל בהחלט תרגיש בנוח לטעות פה כמו שכל אחד אמור להרגיש.. כמובן שזה לא מבטיח שלא יהיו הסטלבטויות על טעויות כן?

למעלה