חדש בפורום

• פותח הנושא zigd
  • פורסם בתאריך

emmy5

New member
שבוע טוב,אצלנו יורד מבול .....

איך המזג אוויר במרכז ? לכינרת חסרים עוד כמה סנטימטר ....מקווים שבפסח יהיה יפה ..שבוע טוב לכולם ..

zigd

New member
חדש בפורום ../images/Emo54.gif

ערב טוב : הצצתי ונפגעתי , זוהי לי פעם ראשונה בפורום זה , גם אני אבא ,וסבא, ונכדים לי חמישה , כאשר השישי בדרך וטרם מלאו לי שישים שנים,נראה לי כי את השישי אקבל בדיוק ליום הולדתי. ( מעניין) התקבלוני לחברתכם העליזה ?

maxima

New member
במרכז היה כל היום מעונן וקר

אבל לא ירד גשם

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo50.gif ברוך בואך זיגי../images/Emo96.gif../images/Emo39.gif

שלום זיגי,
ברוך בואך בצל קורתנו. אנו ידועים כאספנים כרוניים. אוספים אנשים נחמדים לבין שורותינו, יש לי תחושה שגם אתה מתאים לאוסף. בוא הייה עימנו, ונהנה וניתרם איש מרעהו. כדברי הפתגם ביידיש, "מאחד לאחד, מתמלא לו הכד" בברכת ברוך הבא יעלי

maxima

New member
כמובן שנקבלך zigd ברוא בואך../images/Emo140.gif

ומתי הוא יום הולדתך אם אפשר שנוכל לברך אותך לכשיחול

maxima

New member
אגב zigd הנכד הבכור שלי...

היה אמור להיולד ביום הולדתי אבל הוא אחר ב10 ימים וכך איננו חוגגים יחד את יום ההולדת

emmy5

New member
ZIGDיופי ,עוד אחד מהצפון

ברוך הבא , אצלנו בית פתוח ...במיוחד אחד מהצפון

emmy5

New member
מקסימה ,ערב טוב ..אני לא אוהבת

לא אוהבת את המזג אויר הזה ,ממש יש לי מצב רוח לא טוב .

emmy5

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo168.gif../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

קצת מוזיקה למצב רוח

pazi66

New member
ברוך בואך

ערב טוב לך , שבת שלום וחג שמח סוף סןף טירון חדש הגיע אני חדש גם, רק כמה ימים כן הגעת למקום הנכון טוב פה, משפחתי, קן מלא איכפתיות, פירגון ואהבה הדדית תגיד, הבחור מתלהב, מגזים , רוצה לעשות רושם עלי. לא ולא, אני אפילו רחוק מהאמת ומהמציאות או.קי תוכח בעצמך עם הזמן בקיצור, ברוכים הבאים בצל קורתינו תרגיש בבית

yaely2

New member
מנהל
סבאאורי אתה גדול, ברכה יפה לזיגי

שלום סבאאורי,
ראשית שמחה לראות אותך כל פעם מחדש. תמיד מתפעלת מרעיונותיך. ברכתך לזיגי על הצטרפותו ממש יפה, אולי תכבד אותו בארטירס? יעלי

emmy5

New member
סבאאורי ,אתה מקסים ../images/Emo24.gif

איזה הרגשה טובה להיות שוב כולנו יחד

סבאאורי

New member
היי אממי את צודקת כתמיד אבל

המחשב שלי עוד עושה לי בעיות מזייף מרמה וגם לוקח שוחד... היה לי טכנאי ב ע ל מ ח ש ב ו ת הוא ח ש ב שהוא טכנאי... כנראה שיקח עוד קצת זמן עד שהכל יהיה בסדר. ברכות לבביות ושוב חג שמח לכולם אורי

offe

New member
עכשיו רדרדול חוגג יום הולדת ../images/Emo65.gif|

עכשיו לאחר השעה 24:00 חל יום הולדתך מרגע זה עד מאה ועשרים כמו עשרים חיים מאושרים, שלווים ובריאים וכל שתבקש לעצמך לו יהי!!! offe

למעלה