חדש בפורום...

fervic

New member
חדש בפורום... ../images/Emo24.gif

שלום לכולם. כבר קרוב לחודשיים אני עוקב אחרי הפורום שלכם. הספקתי להכיר את כולכם (אולי רוב). היום אמרתי לעצמי: "די, תפסיק להיות ביישן, תגיד לחבר´ה שלום, הם הרי כולם כל כך נחמדים". אני גר בארץ, בן 27. יש לי כלב (תותי-בר, כבר עונה על שאלתך העתידית), הוא בן10 וקוראים לו אטוס. מה הקשר שלי לחו"ל? למעשה, לפני כשלושה חודשים חזרתי מטיול קצר בקנדה. היה מאוד נחמד לבקר בארץ הנפלאה זו. אז זהו בינתיים עם ההכרות הראשונית. נהיה בקשר בקרוב. יום/לילה טוב לכולכם!!! ויקטור.

Gefen

New member
Welcome לויקטור.. ../images/Emo39.gif

גם אני הייתי כמוך.. משתתפת פאסיבית המוןןןן זמן עד שהיה לי האומץ להכנס.. אבל מרגע שנכנסים..הכל כבר זורם וזה כיף אדיר
אז..(והפעם בעברית )--- ברוך הבא --- וקבל
בכניסה
גפן

ברוך הבא....../images/Emo13.gif

למה צריך להיות ביישן? הרי זאת מדייה וירטואלית כל כך ....תהנה
אגב...קפה יש למטה... תכין גם לי
מקסימושששששששששששששש

fervic

New member
המון תודה...

המון תודה על קבלת פנים כל כך חמה. וכמו שאומרים, נצא לדרך... הקומקום כבר רותח-כמה סוכר להוסיף ל-
?

Yaniv-DC

New member
שני דברים.

דבר ראשון - קבל את המז"ט והברוך הבא הרשמי ממנהלי הפורום (לא היה לי כח להכנס דרך האדמין... עמך הסליחה). דבר שני - לך מקסימוש..... אני הצלחתי בשנתיים בהדרגה לרדת משבע (!!!) כפיות סוכר לשלוש כפיות בלבד.

Gefen

New member
אז לערבב ../images/Emo36.gif או שמאלה?? ../images/Emo8.gif

או שזה כבר לא משפיע על הטעם?? בכל מקרה דבר אחד בטוח - את ה-
האמריקאי,זה מהפילטר..שנמצא פה בכל חור..אני פשוט מתעבת..ולא משנה כמה סוכר ומלבין אני מוסיפה..איכססס
גפן

Yaniv-DC

New member
אהה... לא שותה קפה בכלל

דיברתי על סוכר בתה. קפה פשוט גורם לי חשק עז להקיא את המעיים ברגע שאני רק חושב על המילה קפה.

יניב!!!!!!! 7 ?????????? אתה בטוח?

שבע כפיות סוכר????????? וואוו אני בשוק ואני מחזיקה ממך שהצלחת איך עשית זאת?????????? וואווווווווווו בחיי שקשה להאמין..אם אני לא שותה מתוק מתוק אני מעדיפה לא לשתות שתיה חמה..בחיי... כל הכבוד אחי

funkbass

New member
אתם כולם אומרים

קפה ותה........ אני נגד !!!! אין כמו שוקו חם !!!! מי שאיתי שירים יד שמאל ואוזן ימין

fantom

New member
קנית אותי ../images/Emo47.gif

אין כמו שוקו חם ומהביל גם בפגישות חשובות שכולם מבקשים קפה או נס , אני רוצה שוקו חם , ואז צריך לראות את כל המבטים מופנים אליי בהשתהות שיקפצו כולם אני יכול לקטול בשביל שוקו חם --------------------------------ולכן אני בעד
--------------------

fervic

New member
שוב תודה לכולכם...

...ויש קפה וסוכר לכולם, כי בדיוק הגעתי למשרד. דרך אגב, אומרים שהקפה הכי טוב הוא... תה ויקטור.

**Blue-Lagoon**

New member
קולה הכי טוב...

סתם אבל תה באמת משפיע כמו קפה.. לא זוכרת איפה קראתי את זה אבל הידעתם שזה מסוכן להאיר את השקית יותר מדי זמן בתוך המים לא זוכרת למה אבל נו מילא... כדורי קפאין הכי טוב

למעלה