חדש בפורום

חדש בפורום ../images/Emo24.gif

אהלן כולם, בחודש האחרון עשיתי מרתון של כל העונות של נמלטים והחלטתי להצטרף. סדרה מעולה! אחת הסדרות היותר טובות שראיתי, בהתחלה זלזלתי בה אבלן תוך 6 פרקים בערך נכנסתי לטירוף. הדמות האהובה עליי הייתה ג'ון אברוצי
שנפטר בטרם עת. העונה האהובה עליי הייתה העונה השנייה שהייתה פשוט מופתית ביניי, המון מתח וגם המון עניין, כשהשיא היה בקטע עם הנשיאה ריינולדס שנעשה בצורה אדירה. העונה הזו רק בטיפ טיפה יותר טובה מהראשונה, והרביעית גם מסתמנת כמעולה בינתיים. את השלישית פחות אהבתי, הרבה פחות. בכל מקרה, רציתי לשאול, מה הפרק הכי אהוב עליכם בכל עונה? ומה הפרקים בכללי שהכי אהבתם? שלי: עונה 1- פרקים 10 ו21. פרק 10 זה כל הקטע שתופסים את פילי פלזון וזה בעצם היה פרק מאפייה שממש ממש אהבתי. פרק 21 היה כמובן הבריחה הגאונית ביותר. עונה 2- פרק 19. פרק מושלם שהיה עשוי בצורה מדהימה, עם מייקל והנשיאה, וגם שרה מכוונת אקדח על מהון למרות שהיא לא הכי יודעת איך מתמשים בזה
עונה 3 לא אהבתי אף פרק
(כל כך מרושע מצדי
) ועונה 4 אני לא אפרט כדי לא לספיילר- אבל פרק 9.

paz love mikel

New member
מהעונה הראשונה אהבתי את פרק 16 שמראים

איך כל אחד נכנס לכלא ואת הסיפור שלהםם ..

דווקא את עונה 2? --אין ספוילר לעונה 4 בפנים

פעם ראשונה שמישהו מעדיף את העונה השנייה על פני העונה הראשונה. העונה הראשונה היא פשוט מאסטר פיס. בכל אופן, הפרקים שלי- בעונה הראשונה- פרק 5- שמייקל אמור להיות מועבר והוא ממציא אלרגיות
פרק 9- שמבינים את הגאונות של מייקל פרק 10 עם פילי פלזון פרק 19- עם הנשיקה היפה של מייקל ושרה ואני לא זוכרת באיזה פרק יוצא היומולדת של שרה. אני מכירה את הדיאלוג שלהם בע"פ. חמודים כאלה
בעונה השנייה- פרק 3- שהם הפכו את המכונית וגרמו להם לחשוב שהם מתים לא זוכרת איזה פרק זה היה שמייקל עלה על מהון והתקשר אליו לא זוכרת מספר הפרק, נדמה לי פרק אחרון לעונה- שקלרמן מעיד לטובת שרה. עונה שלישית- איכסה פיכסה עונה רביעית- לא זוכרת כרגע פייבוריט

למעלה