חדש בפורום

דודv

New member
חדש בפורום../images/Emo189.gif

ערב טוב לכולם, מזה זמן אני עוקב אחרי הנכתב בפורום, לדעתי בצורה כזו לא ניתן יהיה להעשיר את הפורום ולהגדיל את מספר החברים בו(כמו בפורומים אחרים). אין ספק שאנו נמצאים בעיר שלא יורדת מהכותרות, ולאו דווקא לטובה. אך יחד עם זאת משוכנע אני שיש גם דברים יפים,טובים ואפילו מעניינים שקיימים בעיר הזו. בואו ננסה להעלות אותם בפורום ואז אותם אנשים שגולשים בפורום ולא משתתפים בו ימצאו סיבה טובה להשתתף ולשתף אותנו בדברים אלו. ואולי כל המחלוקות יתגמדו ויהפכו להיות שיתוף אחד גדול. בברכת שבוע טוב ומבורך לכולם.

ברוך הבאא סב דוד ידידי היקר

אין ספק שתבונתך חסרה לנו בפורום אולי אם חזרתם של החברים הותיקים של הפורום הדברים כאן הישתנו לטובה . גיא

דודv

New member
תודה תודה../images/Emo150.gif

מי ייתן ונצליח לחדש ימינו כקדם. בה החברות היתה מעל לכל מחלוקת.

סבא דוד תשכח מזה

שלום לך סבא דוד להחזיר את הפורום לימיו הגדולים ....תשכח מזה . כאן בפורום מתנהלת ביריונות מילולית מצד כמה משתמשים שלמרות הערותי ואזהרותי על דירדור הפורום לא נעשתה שום פעולה רצינית וממשית מצד מנהל הפורום והנהלת תפוז בנושא. לכן אולי אתה תצליח להשפיע על מנהלי הפורום שיעשו משהו בנידון . בכל אופן אני מאחל לך המשך שהייה נעימה ומועילה בפורום ד"א תן נשיקה חמה ל טל-אור ממני .

sragl1

New member
מה שמעניין סגן אייך אתה וספרית

ביחד ניכנסים לפורום מעניין

דודv

New member
לאדוני באהבה!../images/Emo189.gif

ראשית תודה רבה,אכן הנשיקה תינתן. להזכירך-מה נאמר במשפט האגדתי משנת 77 "ללא האמונה ......לכן אני אופטימי. בראשית פתיחת הפורום היינו לפני מע" בחירות בלוד וכיוצא מזה גם במחלוקות אדירות בין הגולשים, למרות הכל השתדלנו להביע כל אחד את דעתו ואפילו בלי פשרות אבל תמיד ידענו להיות חברים(אפשר לראות בתמונות של אנשי הפורום). ומדי ערב הינו גם מוצאים לעצמנו זמן לגלוש בצאט של תפוז ולהעביר את הזמן בסבבה. אם זה חלום-יכול להיות תקווה-בטוח.

סבא, מעניין אם יש לך מושג קטן עם מי

אתה מנהל דיאלוג. אני בספק רב אם אתה מודע לכך שהמרפסון החביב הוא לא אחר מאשר הרצל אושה התמהוני.

דודv

New member
לאלמוני שלום!../images/Emo189.gif

האמת זה לא משנה עם מי היה לי הדיאלוג, הבחור ברך אותי והתיחסתי לברכה. האמת כל כך הרבה זמן לא גלשתי בפורום כך שאני לא מכיר את הנפשות הפועלות,לגבי השם שהעלתה אני לא חושב(הוא לא מכיר אותי עד כדי כך).

למעלה