חדש בפורום. שאלה.

חדש בפורום. שאלה.

שלום, קוראים לי אמיר ואני בכיתה ט'. שנה הבאה ארצה להתנדב בנוער מג"ב, האם מישהו יכול בבקשה לענות לי על השאלות הבאת: מה מסגרת ההתנדבות שמתאימה לגילי? מה עושים במגרת זאת? כמה פעמים בשבוע צריךלפעול? ואיך הולכים העניינים מהרגע שאתה מגיע להתנדב לראשונה עד שאתה מתחיל לפעול ובמהלך הפעולות? תודה מראש, אמיר.

yoni la

New member
שנה הבאה= כיתה י'...

תוכל להתנדב אך ורק במסגרת מחוייבות אישית דרך בית הספר, תבדוק אם בבסיס המג"ב שאתה רוצה להתנדב בו, ישנה אופציה מעין זו. במסגרת ההתנדבות (בקלאסי זה כך, לדעתי גם בנוער מג"ב) תתחייב ל4 שעות חודשיות (לא יהרגו אותך אם לא תוכל, אך אם זה ימשך 3 חודשים ללא התנדבות, תגרע) ההעניינים הולכים כך: - אתה מגיע, אומר שלום, ממלא טופס עם פרטים אישיים. (+אישור הורים, בדיקה רפואית צריך גם אם אני לא טועה.) - הטופס נשלח לבדיקת ר.פ. שבה בודקים האם יש לך רישום פלילי. - לאחר שעברת את הבדיקה בהצלחה , אתה מוזמן להשבעה + הסבר חובות וזכויות למתנדב. - לאחר מכן, אתה מתחיל להתנדב , בהתחלה תקופת ניסיון של 3 חודשים, ואח"כ ממשיך הלאה. - כשיהיה תאריך קרוב למטווח, תשלח לשיעור נשק יבש, ולאחריו מטווח בהצלחה.

920base

New member
רק תיקון קטן

מטווח ניתן לעשות רק מכיתה י"א או מגיל 17... ואם אני לו טועה הזמן (שעות פעילות חודשי) של ההתנדבות במחויבות אישית שונה (לא יודע בדיוק כמה צריך אבל נראה לי זה מסוכם עם בית הספר)...

למעלה