חדש בפורום (עשוי להכיל
ים)

Xavies6

New member
חדש בפורום (עשוי להכיל ../images/Emo58.gifים)

לא ידעתי שיש פורום לסדרה. אני אוהב את הסדרה מהרגע הראשון שראיתי אותה, אני חושב שהליהוק בסדרה הזו פנטסטי; טד הוא הבחור הנאיבי הקלאסי, שמחפש את השלב הבא בחייו, הוא אינו מושלם וצריך שחבריו יסייעו לו כשהוא מועד. ג'ייסון סיגל, מרשל, הוא באמת שחקן אנדרייטד והדמות שלו מעוררת השראה כיצד להיות בן אדם טוב יותר, בעולם ובמיוחד בתוך קשר זוגי. שמח שאליסון 'לילי' מצאה את עצמה אחרי כמה סרטים איומים שעשתה בעבר, והדמות שלה כאן מתאימה בול למרשל. רובין וברני הם צמד הawesome-ים ויש בינהם התאמה נהדרת, לא משנה באיזה סטאטוס. התסריט של הסדרה הוא לא הגאוני ביותר ששמעתי, אני מוכרח להיות כנה, למרות שהוא עדיין נהדר, אבל מבחינת העלילה - ענק. אם יש משהו שאני מעריך, ניי (
), מעריץ! בסדרה הזאת, היא דבר אחד ומיוחד - נאמנות אמיתית, ייחודית, מקסימה, מדהימה ובלתי מתפשרת לסדרה. שזה אומר: - נאמנות לדמויות. אף אחת מן הדמויות לא מאבדות את ערכן ואת הדברים שמייצגים אותן, או חלקים באישיות שלא נעלמים. כל שינוי קטן שמתוכנן בדמויות לא מגיע לרגע ללא אזכור של איך הדמות הזו הייתה פעם, כמו ברני או רובין. גם לילי, אם תראו בפרק הלפני אחרון אם איני טועה, ניסתה פשוט לברוח כשמרשל עזב את עבודתו. נשמע לכם מוכר?... ניצנים קטנים באשיותה שאופיינו פעם, שבו לפתע. - והכי חשוב, יחד עם הסעיף הקודם, נאמנות לאירועים קודמים בסדרה. אני נדהם מכמה שהם לא נותנים כמעט לאף פרט קטן לברוח מהתכנון, כל דבר מקבל הסבר, כל דבר מקבל אזכור. כמעט אף פרט לא נותר עבורנו באפלה. וזה לא שדברים קרו בעונה הראשונה וסתם כך קיבלו הסבר עונות רבות אחר כך, הכל היה מתוכנן בקפידה ובאמת טוב עלילתית. לזה אני קורא כתיבה מקצוענית לחלוטין, ב100%. אפשר להסתכל על כל פרק שם ולבדוק. למזלי היו לסדרה מעט מאוד פרקים רעים. 2 דוגמאות שעולות לי לראש, זה הפרק המטומטם עם משפחת השחקנים שברני מציג לאמא שלו - מאיפה לעזאזל הוציאו את זה ככה פתאום? או הפרק מהעונה החמישית כשכולם בחבורה מתחילים \ חוזרים לעשן. כלומר, באמת שזה סתם היה פרק למלא חלל ריק. אני מאוד אוהב את הסדרה ולא מפסיד אף פרק לעולם, צופה קבוע בפרק העדכני שיוצא בימי שלישי + כל ש"ח אפשרי ביס + העונה האחרונה שמשודרת בשלביה המוקדמים יותר עדיין כל סופ"ש. תנו לNPH אמי כבר, סעמק (למרות שאלק בולדווין הולך לזכות אם וכאשר).

elad218

New member
ברוך הבא ../images/Emo245.gif

אני חושב שאתה קצת מגזים עם ההלל על העקביות של הסדרה... אם אתה צופה כל כך מסור של 'איך פגשתי' לא יכול להיות שלא שמת לב לכל הסתירות הבלתי מתקבלות על הדעת בעלילה, שהיא הכל חוץ מעקבית. למשל, האם אתה יכול להגיד לי בן כמה בארני? אתה מוזמן לנסות. אפשר לערוך כאן רשימה בלתי נגמרת ממש של פאקים נוראיים בעלילה שפשוט לא מאפשרים לך להתייחס לדמויות כאל יותר מאנשים דמיוניים (ואם תרצה אני אעשה את זה) אני מצטער להרוס לך את הדבר שאתה הכי אוהב בסדרה, אבל לומר שהכותבים נאמנים לדמויות זה פשוט... לא נכון, והייתי חייב להגיב על זה. אה, וגם על הקביעה השערורייתית שאמריקן פאי הוא סרט איום – מהההההה???

Nitzfrei

New member
מה הקשר בן כמה בארני?

מה לא הגיוני? פחות או יותר אותו גיל של כולם..שזה 30 \30+.. אני חושבת שאתה מגזים ..יש קצת פאקים אבל בקטנה. ומצד שני יש הרבה פרטים קטנים ,רמזים ובדיחות שמשלימות אחת את השניה לאורך הסדרה ,כאלה ששמים לב אליהם רק אחרי שרואים את זה אלף פעם וזה פשוט גאוני.

elad218

New member
הקשר הוא

שקיימות גרסאות סותרות לגבי הגיל שלו ומסדרה שכל כך נאמנה לדמויות שלה לא הייתי מצפה לדבר כזה. אני לא מגזים ואין לי שום אינטרס להגזים, אני מת על הסדרה ומוכן בכל הזדמנות לומר עליה דברים טובים אבל בקטע הזה פשוט לא מגיע לה, מה לעשות? גם לא אמרתי אם זה בקטנה או בגדולה, אלא בסך הכל הגבתי על הקביעה שהסדרה נאמנה ב-100% לדמויות שלה. זה בפירוש לא נכון, איך שלא תסובבי את זה.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifברוך הבא!:)

אני אור =] אמממ אני גם מסכימה!! זה מה שאני כלכך אוהבת בסדרה. אני גם מסכימה עם אלעד שיש פאקים פה ושם אבל אני לא חושבת שיש סדרה שנקייה מהדברים האלה, קשה להמנע מזה. אבל באיך פגשתי יש את כל האזכורים האלה והבדיחות הפרטיות עם הצופים וכשחוזרים לכל מיני פרטים בעלילה גם עונות אחר כך, וזה כלכך כייף לראות!!

Nitzfrei

New member
אוקי..

סתם לדעת ,כי לא שמתי לב.. איזה גרסאות סותרות יש עם הגיל שלו?

elad218

New member
אוי, זה ארוך ../images/Emo178.gif

וסתם גורם לי להיראות קטנוני למרות שאני לא (באמת!
). בכל מקרה, פרק 2.13 (Columns) – בארני טוען שהוא בן 31. פרק 4.22 (Right Place, Right Time) – מארשל מכין טבלה שמחשבת את אחוזי ההצלחה של בארני עם נשים ב-16 השנים בהן הוא פעיל מינית. + פרק 3.10 (The Yips) – בארני מספר לחבורה שהוא איבד את הבתולין בגיל 23. = לפי החישוב של מארשל בעונה 4 בארני אמור להיות בעצם בן 39, מבוגר בשש שנים ממה שהוא עצמו טוען. --- פרק 5.19 (Zoo or Flase) – טד אומר שבארני נולד 7 שנים לאחר שהאדם הראשון נחת על הירח (יולי 69'). הוא כנראה יודע שבארני נולד ב-76' ועשה את החישוב הפשוט לפי שנים. אבל רגע. פרק 6.08 (Natural History) – מסמכים מעידים שבארני היה בן 6 ביולי 81'. הדבר מחייב שהוא לא נולד אחרי יולי 75', כלומר, אפילו פחות מ-6 שנים לאחר הנחיתה של ארמסטרונג על הירח. --- בשני המקרים אפשר לומר שבגלל שהאיפיון הוא עקיף זו לא בהכרח סתירה. אוקיי. בהחלט יכול להיות שטד גרוע בחשבון ויצא לו 75 פחות 69 שווה 7 (אה. לא נראה לי). אבל אני אנסה לחזק את הראייה הראשונה – בזמן שמארשל הכין את הטבלה ההיא בארני היה כמעט בוודאות בן 33, אולי 32. בואי נלך על זה מכיוון אחר, ונאמר שמארשל טעה וחשב שבארני פעיל מינית מגיל 17. אחוזי ההצלחה המוצגים בגרף מעליבים מאוד מבחינת בארני, אז למה הוא לא פשוט מתקן את מארשל? מ-X נשים ע"ג 16 שנים ל-X נשים ע"ג 10 שנים ההבדל באחוזי ההצלחה הוא עצום. מרגע שבארני הסכים עם זה למרות שהייתה לו סיבה טובה מאוד לא לעשות כן (מעבר לעובדה הפשוטה שכאשר מישהו טועה בגיל שלך, ועוד לרעה, אתה מתקן אותו) התירוץ של "אולי מארשל סתם טעה" כבר לא תופס כאן.

Nitzfrei

New member
חחחח אתה חולהXD

אני לא מאמינה שעשית את כל החישובים האלה!!!! ואיך לא חשבת על האופציה שאולי בארני משקר לגבי הגיל שלו ?כמו כל דבר שהוא אומר בערך... בכל מקרה זה לא משנה ,כל המספרים האלה סתם בילבלו אותי... אני גרועה במתמטיקה.>< וזה מאוד מסובך וקשה להוכיח את זה כי זה באמת יותר מידי עקיף...

Xavies6

New member
ואתה אומר לי "נו באמת"?

זה פתטי. מי שמציג טיעונים כאלה באמת שלא יכול להצטייר כמישהו שנהנה מטלויזיה ומסרטים. בגלל השטות הזאת אתה פוסל את כל מה שאמרתי על הסדרה? סטופ באסטינג בולז, man.

elad218

New member
פוסל את כל מה שאמרת על הסדרה? ממש לא.

אם היית כותב שאתה אוהב את העקביות של הסדרה וזהו לא הייתי עונה בצורה שעניתי, כי באמת שאין צורך, אלה לא דברים כל כך קריטיים. בגלל שחזרת ואמרת כמה פעמים שהתכנון הוא לא יאמן, הכל מתוכנן לפרטי פרטים, הנאמנות לדמויות היא פשוט מדהימה, אחר כך נתת דוגמא שבכלל לא מעידה על הכלל בנוגע לניואנסים קטנים באישיות של לילי שחוזרים אחרי מספר עונות אמרתי "יאללה, אני אכתוב את זה, נראה מה יש לו לומר" (גם כתבת כל כך הרבה, הנחתי שאתה רוצה שנגיד על זה משהו) מזה הבנת שאני לא מסכים איתך על כלום? אז הבנת לא נכון. מה שאני אומר זה ש'איך פגשתי' לא נאמנה לדמויות שלה יותר מ'חברים', למשל, והיא לא ראויה לשבחים המוגזמים שהרעפת עליה כאן בעניין הזה. אם היית טורח לענות כמו שצריך הייתי גם מסביר לך מה הכוונה שלי, אבל אתה העדפת לתקוף ולפקפק ביכולת שלי לקלוט את ההסברים המלומדים שלך. על זה גם כתבתי לך "נו באמת"–לא להסכים עם מה שאני כותב זה בסדר וזה מקובל, לקרוא לי מטומטם לא.

elad218

New member
נו באמת ../images/Emo31.gif

התגובה שלך כל כך מתנשאת שבא להקיא
אם אתה רוצה לענות לגופו של עניין – בבקשה, אם לא – עשה לי טובה ותשאיר את הדעות הקדומות שלך בבית. מי שמרגיש צורך להתנשא מעל ז'אנרים שהם לכאורה נחותים כדי להוכיח (לעצמו? לאחרים?) שהוא בעל אינטלקט מפותח צריך להיות אדם נורא מסכן, אם אתה שואל אותי. פלצן קוראים לזה בעברית פשוטה. נאד נפוח. "קשה לדבר עם מי שאוהב אמריקן פאי". פחחחחח

yetush

New member
אני לא חושב שהוא התכוון לזה.

שיש המשכיות לדברים, למשל שמראים איזה משהו שאומרים בפרק X ואז אחרי כמה פרקים מתחברים אליו שוב. כמו עם העז , המטריה הצהובה וכדו'. כמו כל סדרה קומית ולא קומית לפעמים יש אי-דיוקים/בלופרים וכו' בעלילה. אבל "איך פגשתי את אמא" הינה סדרה מהנה ולא משנה אם התיחסה לפרטים או לא.

elad218

New member
לא...

ציטוט: נאמנות לדמויות. אף אחת מן הדמויות לא מאבדות את ערכן ואת הדברים שמייצגים אותן, או חלקים באישיות שלא נעלמים. כל שינוי קטן שמתוכנן בדמויות לא מגיע לרגע ללא אזכור של איך הדמות הזו הייתה פעם, כמו ברני או רובין. גם לילי, אם תראו בפרק הלפני אחרון אם איני טועה, ניסתה פשוט לברוח כשמרשל עזב את עבודתו. נשמע לכם מוכר?... ניצנים קטנים באשיותה שאופיינו פעם, שבו לפתע. על הדוגמא של לילי, למשל, יש עשר דוגמאות של ניואנסים קטנים באופי של דמויות שנעלמו כלא היו, אז לדעתי בקטע הזה הוא טעה, זה הכל... למען האמת, זו הייתה בסך הכל הערה קטנה בתוספת ל"ברוך הבא" כי הוא כתב כל כך הרבה שחשבתי שיהיה לא בסדר לא להגיד על זה משהו... בכלל לא התכוונתי שזה יהפוך ליותר מזה.

Shiri from the block

Active member
מסכימה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אולי יש פאקים קטנים אבל הסדרה הזאת מאוד עיקבית, לפחות הרבה יותר מסדרות אחרות ששם המון פרטים משתנים (למשל ב'חברים', תמיד אמרו שקרול הייתה הראשונה של רוס, ואז מאוחר יותר בעונות אמרו שהוא עשה את זה עם הספרנית הזקנה של הספרייה) ובכלל מסכימה עם כל מה שאמרת גם על הדמויות!../images/Emo13.gif

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אני חושבת שמה שיפה בסדרה

זה שאפילו שבתור מעריצים אנחנו מוצאים מיליארדים של פאקים אנחנו ממשיכים לראות ולאהוב אותה, בעליות ובירידות. לא פעם היו פה שיחות על הפאקים בתוכנית שאנחנו לוקחים כמובן מאליו שלא יקרו ("אעאעאע! איך יכול להיות שהם מצחצחים שיניים באותו זמן?!?!" או "העורך של התוכנית פשוט דפוק, איך הוא לא שם לב שהוא מערבב שני טייקים והוא עושה אותו דבר עשר פעמים?!" וכו') אבל אין מה לעשות. אני חושבת שניאלץ לחיות בלי לדעת בן כמה בארני עד שיגידו. נשרוד את זה?

למעלה