חדש בפורום (עשוי להכיל ../images/Emo58.gifים)
לא ידעתי שיש פורום לסדרה. אני אוהב את הסדרה מהרגע הראשון שראיתי אותה, אני חושב שהליהוק בסדרה הזו פנטסטי; טד הוא הבחור הנאיבי הקלאסי, שמחפש את השלב הבא בחייו, הוא אינו מושלם וצריך שחבריו יסייעו לו כשהוא מועד. ג'ייסון סיגל, מרשל, הוא באמת שחקן אנדרייטד והדמות שלו מעוררת השראה כיצד להיות בן אדם טוב יותר, בעולם ובמיוחד בתוך קשר זוגי. שמח שאליסון 'לילי' מצאה את עצמה אחרי כמה סרטים איומים שעשתה בעבר, והדמות שלה כאן מתאימה בול למרשל. רובין וברני הם צמד הawesome-ים ויש בינהם התאמה נהדרת, לא משנה באיזה סטאטוס. התסריט של הסדרה הוא לא הגאוני ביותר ששמעתי, אני מוכרח להיות כנה, למרות שהוא עדיין נהדר, אבל מבחינת העלילה - ענק. אם יש משהו שאני מעריך, ניי (
), מעריץ! בסדרה הזאת, היא דבר אחד ומיוחד - נאמנות אמיתית, ייחודית, מקסימה, מדהימה ובלתי מתפשרת לסדרה. שזה אומר: - נאמנות לדמויות. אף אחת מן הדמויות לא מאבדות את ערכן ואת הדברים שמייצגים אותן, או חלקים באישיות שלא נעלמים. כל שינוי קטן שמתוכנן בדמויות לא מגיע לרגע ללא אזכור של איך הדמות הזו הייתה פעם, כמו ברני או רובין. גם לילי, אם תראו בפרק הלפני אחרון אם איני טועה, ניסתה פשוט לברוח כשמרשל עזב את עבודתו. נשמע לכם מוכר?... ניצנים קטנים באשיותה שאופיינו פעם, שבו לפתע. - והכי חשוב, יחד עם הסעיף הקודם, נאמנות לאירועים קודמים בסדרה. אני נדהם מכמה שהם לא נותנים כמעט לאף פרט קטן לברוח מהתכנון, כל דבר מקבל הסבר, כל דבר מקבל אזכור. כמעט אף פרט לא נותר עבורנו באפלה. וזה לא שדברים קרו בעונה הראשונה וסתם כך קיבלו הסבר עונות רבות אחר כך, הכל היה מתוכנן בקפידה ובאמת טוב עלילתית. לזה אני קורא כתיבה מקצוענית לחלוטין, ב100%. אפשר להסתכל על כל פרק שם ולבדוק. למזלי היו לסדרה מעט מאוד פרקים רעים. 2 דוגמאות שעולות לי לראש, זה הפרק המטומטם עם משפחת השחקנים שברני מציג לאמא שלו - מאיפה לעזאזל הוציאו את זה ככה פתאום? או הפרק מהעונה החמישית כשכולם בחבורה מתחילים \ חוזרים לעשן. כלומר, באמת שזה סתם היה פרק למלא חלל ריק. אני מאוד אוהב את הסדרה ולא מפסיד אף פרק לעולם, צופה קבוע בפרק העדכני שיוצא בימי שלישי + כל ש"ח אפשרי ביס + העונה האחרונה שמשודרת בשלביה המוקדמים יותר עדיין כל סופ"ש. תנו לNPH אמי כבר, סעמק (למרות שאלק בולדווין הולך לזכות אם וכאשר).
לא ידעתי שיש פורום לסדרה. אני אוהב את הסדרה מהרגע הראשון שראיתי אותה, אני חושב שהליהוק בסדרה הזו פנטסטי; טד הוא הבחור הנאיבי הקלאסי, שמחפש את השלב הבא בחייו, הוא אינו מושלם וצריך שחבריו יסייעו לו כשהוא מועד. ג'ייסון סיגל, מרשל, הוא באמת שחקן אנדרייטד והדמות שלו מעוררת השראה כיצד להיות בן אדם טוב יותר, בעולם ובמיוחד בתוך קשר זוגי. שמח שאליסון 'לילי' מצאה את עצמה אחרי כמה סרטים איומים שעשתה בעבר, והדמות שלה כאן מתאימה בול למרשל. רובין וברני הם צמד הawesome-ים ויש בינהם התאמה נהדרת, לא משנה באיזה סטאטוס. התסריט של הסדרה הוא לא הגאוני ביותר ששמעתי, אני מוכרח להיות כנה, למרות שהוא עדיין נהדר, אבל מבחינת העלילה - ענק. אם יש משהו שאני מעריך, ניי (