חדש בפורום לצערי

ססטור

New member
חדש בפורום לצערי

לצערי הפכתי לחד הורי בנסיבות עצובות יש לי 3 בנות מקסימות שבשבילן שווה לחיות נראה פורום נחמד אני כרגע מת מעייפות לילה טוב לכולם

כולם ישנים עכשיו - ברוך הבא!

אני מקווה שתמצא בפורום עזרה ונחמה וגם אוזן קשבת. אני מאחלת לך שתגדל את הבנות בשמחה לילה טוב!

m i c h a l i

New member
ברוך הבא אלינו ../images/Emo140.gif

אתה מוזמן להצטרף

סיוולה

New member
אני אם חד הורית, ל- 2 בנות מקסימות

אני מבחירה, והגורל הנפיק לי אותן בלי כאב. אני מאחלת לך שתהיה חזק. אני מאחלת לך שתגדל אותן בכיף ובשמחה ובשפע אהבה. אני יודעת עד כמה מתים מעייפות, כי רוצים לישון ולברוח מקושי, אבל תחשוב, בפורום שממול - פונדקאות - יש כאלה שמשוועים לילד, ולך אלוקים הטוב הביא 3 בנות מקסימות. תגדל אותן. תעריך את זה. תשאב כוחות מכל מי שתוכל. ואל תתבייש לבקש תמיכה ועזרה. זה עוזר בהתמודדות. רק שיהיה לך טוב וקל ורד אמא של נעמה וסיוון

chiliya

New member
מחדשה לחדש- זה פורום נפלא

גם אני חדשה כאן, ולא מפסיקה להתרגש מה(א)נשים המקסימים שיש כאן בפורום, הגעת לבית חם מלא בלבבות רגישים וראשים חושבים ומייעצים.. כמו בבדיחות של בזוקה- נורא בא לי לומר לך- שבקרוב תמצא אהבה.. ולא תשאר חד- הורי. יש כאן משפחה גדולה ואוהבת והלוואי שתמצא כאן נחמה, עצה ועזרה. בהצלחה!!

ברוך הבא../images/Emo140.gif

אין לי מילים גדולות של נחמה בטח לא במקום הכואב שאתה נמצא. יכולה רק להציע לך שיר שבתקופות הכי קשות שלי והיו כאלה לא מעט עזר לי לקום "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר" (שלום חנוך האחד והיחיד) שב איתנו קצת נעים פה|

למעלה