חדש בפורום! חדש בפורום!

dean4

New member
חדש בפורום! חדש בפורום! ../images/Emo124.gif

שלום לכולם!
שלום אורבת! החלטתי להשתתף כאן בפורום, במקביל להמשך השתתפות בפורום "אתאיזם ודת", ופורום "חופש".. (נראה לי שמיציתי את קטילת המחבת"ים בשני הפורומים האחרונים)..

tamarhp

New member
ברוך הבא...

אני רק מזכירה לך ולכולם משהו: הפורום נועד לגישור בין דתיים וחילוניים. סליחה על הביקורת שאתה מקבל ממני על ההתחלה, אבל מאד לא אהבתי את המשפט :"נראה לי שמיציתי את קטילת המחבת"ים בשני הפורומים האחרונים" מאד לא מתאים למטרה האמיתית של הפורום, וחבל. אנחנו לא באים פה לקטול או דווקא להוכיח אמיתות, אלא לגשר. זה יכול להיות ע"י ויכוחים (תרבותיים!) והבנת הדיעות השונות (ע"י הדיונים), אבל לא ע"י קטילות. מקווה שתהנה בפורום ואנחנו נהנה ממך...

tamarhp

New member
../images/Emo13.gif

ועכשיו לשאלות המסורתיות... איך קוראים לך? מאיפה? בן כמה? מאיזה זרם? (על זה כבר ענית) אני: תמר, בת 16, דתיה חזקה. מקווה שתהנה בפורום, ותלמד כלל חשוב - אם אין לך משהו נחמד לומר עדיך שלא תאמר כלום. אם יש אנשים שמתחילים לפגוע, להעליב ולקלל - פשוט להתעלם ולחכות שההודעות ימחקו. ואני מצפה שלא תהיה ח"ו בין אלו שמעליבים...

dean4

New member
שלום!

אל תדאג/י מקומי הוא לא בצוות מנבלי הפה..

מתנדב

New member
dean4, ברוך הבא לפורום.....

ונסחפת יותר מדי, אני מציע לך לא להיסחף ולהיגרר יותר מדי, כי כפי שזה נראה שהנך מגיע למטרות אחרות, אני מקווה שאני טועה, והנך מגיע רק בשביל לגשר בין שני הצדדים...

dean4

New member
נו.. נסחפתי..

ולמרות שאני מחזיק בדעות מסויימות כולשהם, אני מקווה להתפכח מהם במהרה.. כן, אשמח לגשר על פערים..

פלסטיק

New member
לא נורא, פשוט תלמד להבחין

יש כאלה שתוכל לנהל איתם דו שיח יש מחבתים שמעתיקים לכאן את ההודעות הקבועות (תוכל לנהל דו שיח כמו עם תוכי) אחרי שתדע להבחין תוכל גם לתת תגובות בהתאם

tiptip4u

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

עכשיו, ידידי, אתה צריך לענות על השאלות המסורתיות

למעלה