חדש בעסק

NacroMittler

New member
חדש בעסק

אהלן אנשים אני אמיר בן 17 מבאר שבע, ולא מזמן התחלתי להתעניין בכל הנושא של הקומיקס. למען האמת אני לא מכיר יותר מדי קומיקסים וחוץ מזבנג אני לא חושב שאי פעם קראתי אחד, אבל אני מהילדות ועד היום אני חולה כל הסדרות המצויירות של מארוול ודיסי (בעיקר מארוול), אז החלטתי לנסות את מזלי בקומיקס ולראות אם גם הז'אנר הזה ידבר אלי. הייתי רוצה לקנות איזו חוברת או שתיים ולנסות אבל האמת שאין לי שמץ של מושג איפה אפשר למצוא כאלה (בתור התחלה אני רוצה לקנות משהו שאני מכיר ואוהב, כדי להתרשם מהמדיה ולא מהחומר עצמו, לכן ההעדפה היא לסופרהירווס של מארוול, בעיקר אקס-מן). תודה מראש, אמיר....

chatenoire

New member
ברוך הבא

בצד שמאל של הפורום יש לינק "כך נשיג קומיקס בארץ". הסעיף העיקרי שצריך לעניין אותך לדעתי הוא חנויות הקומיקס הגדולות - "קומיקס וירקות" ו"קומיקאזה", שלשתיהן מבחר גדול ומגוון ומוכרים ששמחים לעזור לכל אחד למצוא מה שמתאים לו. אתה אמנם גר קצת רחוק מתל אביב, אבל לדעתי שווה להגיע ולו פעם אחת, בשביל להציץ ולראות מה מעניין, ובהמשך תוכל לעשות מנוי שיגיע אליך הביתה.

NacroMittler

New member
חן חן

בקרוב נגמר לי הנהג המלווה ואז יהייה לי הרבה יותר חופש תנועה ואני אוכל להגיע יותר בקלות. עד אז אני חושב שאני אשאר פה קצת וארחיב את אופקיי בתחום. בכל אופן, תודה רבה

ailag

New member
shameless plug (for a good cause)‎

בנוסף למה שאביב אמרה, יש בחנוכה (21 לדצמבר כל היום) כנס קומיקס בתל אביב. יהיו שם דוכנים ויהיה אפשר לראות איזה קומיקס יש להם להציע, כמו גם לקבל המלצות (בין אם תרצה ובין אם לא) מאנשים סביבך. http://kaboom.okay.org.il וזה good cause כי זה לא כנס מסחרי או לוידעתמה, זה כנס של אגודת חובבי קומיקס (ארגון ללא כוונות רווח) שנועד להיות משהו שהחובבים מקימים בשביל דומיהם. (וזה shameless plug כי אני מנהלת אותו..)

למעלה