חדש בעסק

pj mymon

New member
חדש בעסק

נעים מאוד, שמי פי ג'יי אני מאזור הנגב... קיבוץ ברור חיל ליתר דיוק!... לפניי מס' שבועות קניתי חיפושית גרמנייה שנת 76, ואני נהנה מכל רגע!.. אז זהו רק רציתי להציג את עצמי.. ושתהיו מוכנים לכמה שאלות ממני בהמשך הדרך!.

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif פי גיי ברוך הבא ...

למועדון העגולים שנושמים אוויר עגול. שמי דרור ב
נה מאזור פ"ת רבתי... רמטכ"ל ליתר דיוק
בשנת 85' לפני 22 שנה קניתי את החיפושית הראשונה שלימשנה לשנה נהנה יותר ויותר ,יאללה חבר'ה להציג את עצמיכם.. החבר'ה מבאר שבע חוזרים לפעילות של מפגשי שישי תוכל להצטרף בכייף לחברי המועדון מהדרום ,ואם יוצא לך להיות בימי שישי במרכז או בצפון תוכל להגיע למפגשי מרכז או לצפון וכמובן לכל הטיולים הארציים. אצלינו אין תשלום שנתי פשוט כולם חברים במועדון ומטפחים את המועדון בהשקעה אישית. ביי דרור.

pj mymon

New member
תודה

תודה רבה דרור.. בשבילי זו החיפושית הראשונה ואני רק בן 18... מקווה שתהיה לי אחת שתלווה אותי למשך כל החיים... אני פשוט מאוהב באוטו הזה...

wellcome p.j.

אני קובי, בעלים של גרמניה 74 גם כן די חדש בעסק- בערך חודשיים. אני בן 22 מירושלים, נהנה מכל רגע מהמגניבה שלי. כן, גם כשהיא עם מכסה מנוע מורם...

דרור 914

New member
ברוך הבא למועדון../images/Emo104.gif

אתה מוזמן להגיע לחניון ביג בבאר שבע ליד המק-דונלדס יום שישי 06/07/07 שעה 15:00 למפגש מועדון הדרומי של החיפושיות ומקוררי האויר של פולקסוואגן. דרור

bug1973

New member
ברוך הבא אני סמל ניר בן 20.5 וקניתי את החיפוש

החיפושית שלי שהייתי בן 18, אני מבאר שבע ומאוד נהנה עם החיפושית.

דרור 914

New member
זה השתנה ל - 06/07 יום שישי

דיברתי עכשיו עם גילבוע זה סגור אתה מגיע ? יש לך אנשים שאתה בקשר איתם? אז תגיד להם שיבואו.

דרור 914

New member
../images/Emo204.gifאני עושה השקה לרכב החדש (ישן) שמצטרף

למישפחתי כיבוד ושתייה עליי.

עדכון המפגש יתקיים ב- 6.07.07

בדיוק כמו שדרור כתב וזאת לפי בקשת החברים לדחיית המפגש כך גם נוכל להיתכונן יותר. דרור האם אתה מיתכוון להשקה של ה.... או המשפחתית החדשה.....

למעלה