חדש בעיר

amiro1234

New member
חדש בעיר

שלום. השבוע עברתי, לגמרי לבד, לת"א והייתי עסוק בסידורים. הגיע סופ"ש ואין לי מושג מה לעשות, לא שחסר, העיר הזאת ענקית ויש המון מקומות בילוי. אבל אני בחור צנוע מהפריפריה ולא יודע לאן ללכת ולא מכיר נפש חיה בטווח של קילומטרים (גם לא את השכנים) אני מחפש מקומות שאליהם מקובל ללכת לבד ולא בחבורות (הרי לא נעים לשבת על הבאר שכולם מסביב מדברים עם חבריהם ואני לא אמצא את עצמי), ושם ארגיש בנוח ואוכל לנסות להתחבר עם המקומיים (והמקומיות כמובן). עם דגש על איזור דיזינגוף-קינג ג'ורג'. כמובן שמקומות קונבנציונליים יהיו עדיפים על, לדוגמה, גלריות (שפונות לקהל מצומצם יותר). כל ייעוץ יתקבל בברכה. אמיר הדרומי לשעבר.

four seasons

New member
לגדל בעל חי כלב/חתול...

היא אופציה מאוד נפוצה בעיר לחדש/ה בעיר, באיזור דיזינגוף קינג גורג יש את גן מאיר, בר"ח פנסקר אם אני לא טועה יש בית קפה מיוחד לבעלי כלבים וחתולים וכל האזור יש מס' חנויות לבעלי חיים, לגבי גלריות, רחוב גורדון גדוש בגלריות קטנות ואינטימיות שאפשר לבקר בהם, חלקם כניסה חופשית, בתי קולנוע לב וזיזינגוף בכיכר דיזנגוף הם קטנים והרבה נוהגים ללכת לבד, גם הסנימטק (שהוא במרחק בליכה גדול יותר, אבל קרוב ברכיבה על אופניים), אופניים הם אופציה, אפשר לרכב איתם לאורך דיזנגוף בנסיעה של מס' דקות להגיע לפארק הירקון ולעשות הליכה לאורך הנחל.

amiro1234

New member
תודה

עוד עצות יתקבלו בברכה. פאדיחות להיכנס למועדון פאב לבד, עושה רושם שכולם סנובים ולא רוצים לדבר. אולי אני סתם בשוק :(

למעלה