חדש בעיר הגדולה

חדש בעיר הגדולה

מה קורה? לאחר 25 שנים בקן של ההורים בצפון הרחוק סוף סוף עשיתי את הצעד המיוחל ועברתי לעיר הגדולה - תל אביב.. כבר שבוע שלם פה :) מצאתי לי דירה חמודה עם 2 שותפים שאני מבסוט עליהם רצח, במיקום מרכזי ועבודה במרחק 2 דקות הליכה ממני ואפשר להגיד שסוף סוף אני באמת מרגיש חי(כמה שזה נשמע מוגזם אבל היה לי ממש רע בצפון). לצאת למקומות בילוי שונים עדיין לא יצא לי כי עבדתי עד עכשיו רק לילות וגם להסתובב לא ממש יצא לי חוץ מלדיזינגוף סנטר ולשוק הכרמל. בכל מקרה אני אשמח לטיפים מאנשים שמכירים את העיר קצת יותר טוב ממני - איפה כדאי ללכת, לצאת, מאיפה כדאי להתרחק וכאלה.. אני לא מכיר פה כלום! תודה ותזכו למצוות

בארבאבא

New member
מזל טוב

תגיד פחות או יותר מה אתה אוהב לעשות,איזה סגנון מוזיקה וכו'.. ואז אוכל לכוון אותך
טיפ ראשון וחשוב:נסה להמנע מדרום ת"א בשעות הלילה לבד,במיוחד אזור התחנה המרכזית. אלא אם כן יש לך איזה..נשק או שאתה יודע קרב מגע[באמת שאפילו לגברים לא מומלץ ללכת לשם לבד]

ScorpioID

New member
אני לא אוהב את ההכללה הזו

איזור התחנה המרכזית לא כזה מסוכן כמו שעושים אותו. למעשה יותר מסוכן להסתובב באיזור חופי צפון תל אביב בלילה מאשר באיזור התחנה המרכזית בלילה.

בארבאבא

New member
אני אומרת את זה מהצד שלי

וואלה,זה אזור מפחיד שאלפי גברים לוטשים בי עיניים,מצד ימין שלי אני רואה זונה ומצד שמאל איזה ג'אנקי. וכבר ניגשו אליי ואל חברות שלי גברים שזרקו לנו משפטים מטרידים ולא ראויים,והציקו לנו,וראיתי מקרי אלימות ומה לא. אני לא אומרת את זה כי יש "שמועות" על המקום.אני מסתובבת ומבלה בת"א,ואזור התחנה המרכזית, הוא לא סימפטי במיוחד. אני לא אומרת שאין את זה באף אזור בת"א[או כל אזור אחר בארץ],אבל אני בהחלט אחשוש פחות ללכת בלילה על אלנבי,מאשר אזור התחנה.

irreplacable

New member

כאחת שגם הסתובבה שם בלילה ועברה "תקריות", אין מצב שזה אזור הרבה יותר מפחיד ומסוכן מהרבה אזורים אחרים בת"א. וזו לא הכללה.

מזל טוב

אני כבר בשלבי מיצוי ונטישה
לאן איפה וכו׳ תלוי בהעדפות האישיות שלך אבל באמת שלא חסר, תבחר כיוון ותתחיל ללכת...

irreplacable

New member
מזל טוב

אני אישית לא הייתי בוחרת לגור בת"א, אבל על טעם וריח אין להתווכח
וחוץ מזה אני כבר גם ככה מרכזיסטית אז זה שונה..

ממממ

אני גר בדירה שממוקמת ליד הסינמטק בשכ"ד של 1800 שקל לחודש.. כמה דקות הליכה מעזריאלי ודיזינגוף סנטר, באמת אחלה של איזור והדירה חמודה לאללה, אווירה ביתית, מאובזרת מהשניה שהגעתי - הייתי צריך להביא רק בגדים.. :) ביום למחרת שעברתי לפה כבר התחלתי לעבוד - בסניף חדש של BBB ברחוב הארבעה.. תבואו! הקטע הכי טוב שזה בדיוק דקה וחצי הליכה מהדירה שלי. הא אתמול פעם ראשונה שבאמת יצאתי לאנשהו, עם השותפה שלי לפאב המייט. יום חמישי יש לי ערב פנוי אז נראה לי נלך לבדוק ת'איזור מבחינת הפאבים.. וכיף באמת שאני נהנה בנתיים, גם מהעבודה גם מהדירה, מהשותפים ובכלל מהחיים פה.. ולמרות שזה רק שבוע וחצי כן? עדיין צריך ללמוד לאן שווה ללכת אבל אני מאמין שזה יגיע עם הזמן. וכן בקשר לדרום ת"א כבר שמעתי ממזמן שלא מומלץ להגיע לשם וגם אין לי סיבה להגיע לשם במילא כי העבודה והדירה שלי במרכז

EdisonGirl

New member
מזל טוב
זה אזור ממכר, מניסיון.

מילון: דיזנגוף סנטר (להלן: "דיזי") האוזן השלישית שמול דיזנגוף סנטר (להלן: "האוזן") קודם כל, באופן קבוע חמישי (אחה"צ)-שישי בדיזי זה חגיגה של אוכל. שווה לבקר, לנשנש ולשבת מזרחית על רצפת הבית החדש שלך (דיזי, כן? לא הבית השכור ההוא..) ברח' הארבעה יש את שיגי דיגי.. בטח לא חסר לך המבורגרים, אבל שווה לבקר שם- לפחות בשביל העיצוב ההזוי והמגניב שם. חוצמיזה, ממש ליד העבודה יש לך מקומות בילוי, אני חושבת שבעיקר מוזיקה ישראלית (לא ביקרתי שם) אבל שווה לבדוק במקומות שקרובים פיזית קודם כל, כי זה עשוי להשתלם במצבים שממש בא לך לצאת, ועכשיו. מול דיזי יש לך את מועדון מקסים, ואם אתה אוהב פאטיש, אז יש ליין מגניב שם של סאדו-מאזו
לא הייתי, אבל אני בטוחה שזה טוב. עוד באזור דיזי- האוזן! רכוש לך מנוי ותתחיל לבקר שם באופן קבוע, זה הכי אין שיש
מתחם התחנה (יש צורך בהתמצאות כדי למצוא אותו)- שווה לבקר שם לפחות פעם אחת, ויהיו שיאמרו לך ויקי כריסטינה באופן קבוע כל יום שישי, אבל בעיניי פלצני במקצת. תצטרף לקבוצה שלנו בפייסבוק (במסר אישי אליי), ואני אעדכן אותך בכל מה שמעניין בת"א, לפחות עד שתהיה בעצמך פרופסור לענייני תרבות בת"א

סאדו מאזו הא?

את רוצה למחוק את התמימות שליוותה אותי מהצפון כבר על ההתחלה שלי פה? :) ו.. היום הייתי בדיזינגוף וראיתי את כל הדוכני אוכל שם, נחמד. גם באוזן הספקתי כבר לבקר אבל לא נראה לי שאעשה מנוי שם. מה שכן, הספקתי כבר לעשות מנוי להולמס פלייס מהיום הראשון שהגעתי ואני אשכרה מתמיד עם 4 אימונים בשבוע איכשהו... בנתיים לפחות. הבנתי כבר שאני נמצא באיזור עם הרבה דברים טובים ואני אוטוטו יוצא לסיבוב פה לבדוק את האיזור(יש לי ערב פנוי אחרי הרבה זמן) ואני אחזור עם ההתרשמויות שלי ואני שולח לך מסר

אז אתה גר ממש קרוב לחבר שלי.

גם גר ליד הסינימטק, בשכר דירה דומה זהה, אולי 1900 ש"ח.

מזל טוב ובהצלחה

אני תל אביבי כמעט כל חיי. וגם בתקופה המתמשכת הזאת, אני שוב ועדיין גר בדירה זמנית במרכז תל אביב. תלוי מה התקציב שלך לבילויים, ותלוי איפה בדיוק אתה גר (ליד דיזינגוף סנטר, וליד שוק הכרמל? יענו קרוב לקינג גורג' ולאלנבי?
. העקרב הזמין היום אותנו לסטרקסקי, אז אני הולך. יש המון מקומות, כולם טובים. יש את המעוז,ודה סטריט. (בקינג גו'רג'), תשאל גם את החברים שלך. יש המון מקומות בילוי בתל אביב, יש את המולי בלומס,ברחוב הירקון, ואת מנדלימוס (היום אין פעילות בכיוון הרוח שם), בלילות. ויש עוד המון מקומות. זהו בינתיים. אני עוד מעט יוצא מהבית. יש היום ב 20:00 (כנראה אאחר), הרצאה חינם במרכז לקבלה, ליד ככר דיזינגוף, ליד קולנוע רב חן. יש את קולנוע גת. ויש את רשת בר גוריון, שהיה אמור להיות שם מפגש פורום ב19:30, ברביעי, ושמתי בארנק שלי 111 ש"ח לבזבז שם (חסכתי אותם). יש את השופטים (שהייתי אתמול על חומוס ונס קפה כמו בבית
) באבן גבירול השופטים, ישבתי שם עם חבר שלי גילי, (עכשיו הם יושבים בלחמים). באבן גבירול יש המון מקומות, יש את נונה, ויש עוד רחובות, ועוד מקומות, קצרה היריעה מלפרט כאן, כבר חפרתי. וזהו בקיצור, תשאל אותי בהזמנות בפורום. גם אני תל אביבי . (נולדתי בבור בקריה):)...

למעלה