חדש בעינין!

eidanl

New member
חדש בעינין!../images/Emo53.gif

אני נער מתבגר בן 16 לאחרונה גיליתי שאני נמשך לגברים יפים ??? מה עושים??? איך יודעים אם אני הומו??? איך יודעים אם מישהו הומו???
???

יובל16

New member
אויש!!! למה בהיסטריה???

קודם כל שלום וברוך הבא... איזה כיף לי! פעם ראשונה שאני מברך מישהו חדש!!! מגניב לי!!! טוב, עכשיו לנושא טיפה יותר חשוב... ההגדרה של הומו, יותר נכון הומוסקסואל, היא מישהו או מישהי שנמשך לבני או בנות אותו המין- כאילו גבר לגבר, אישה לאישה. מכאן אפשר לדעתי להבין שאם אתה נמשך לגברים אתה הומו. אם לשניהם אתה דו. דרך אגב, לדעתי אין כזה דבר הומו או סטרייט, אלא דו מיני שנמשך לאחד הצדדים יותר... ובתקופה האחרונה אני עצמי שם
לזה... אבל אני שוב גולש... זה שאתה נמשך לגברים יפים ממש ממש לא אומר שאתה הומו. יכול להיות שזה משהו שיעבור. יכול להיות שלא. בכל אופן, רק תדע שלא משנה מה הנטיות שלך, אתה עדיין מי שאתה.. יש אנשים שלא חושבים ככה. הם מפגרים. ואני רציני בעניין!

MARMELAD

New member
../images/Emo45.gif ב-ד-י-ו-ק

באמת אין שום סיבה להיסטריה וללחץ. איך מגלים אם נמשכים לגברים? יודעים. מה עושים? מנסים
אבל לאט לאט... אין סיבה למהר לשום מקום... ברוך הבא! גיא

my self

New member
בהחלט לא מסכים

אין צורך לנסות בשביל לדעת אם נמשכים לגברים או לא. האקט המיני הוא ההבאה של המשיכה שכבר קיימת לידי מעשה. כמו כן, בהחלט יכול להיות אדם שנמשך לגברים במחשבה אבל לא מסוגל לחשוב על עצמו עושה איתם סקס (ולא חשוב מאיזו סיבה הסתירה הזו קיימת). אז התשובה שלי - בהחלט אין הכרח לנסות. במשך הזמן אתה פשוט תדע אם כן או לא. ואם וכאשר תנסה בסופו של דבר - עדיף שזה יהיה מכיוון שאתה נמשך ולא בשביל לבדוק אם אתה נמשך. אל תעשה דברים שאחר כך תרגיש איתם לא נוח (גם אם בדיעבד תחליק את העניין).

MARMELAD

New member
אז כאן דעתנו חלוקה

אני דווקא בגישה שכן, אפשר, וצריך, לנסות. קודם כל, שים לב.. שהתשובה שלי הייתה לשאלה איך יודעים? יודעים. מה עושים אח"כ (מנסים) זה כבר משהו אחר. אני חושב שאם מישהו כבר מגיע למצב שהוא חושב על מין עם גבר, שיילך על זה. אם הוא הומו / דו - האקט יעזור לו להבין את עצמו. וגם אם לא - הוא הרוויח חוויה שהוא יזכור כל החיים. ומה התסריט הכי שלילי שיכול להיות? הוא לא יהנה? אז הוא אומר לעצמו ולבן הזוג - עד כאן. מתלבש, וממשיך הלאה בחיים. זה לא שהוא נאנס או שנכפה עליו משהו. ובכלל אני חושב שמין זה משהו שיכול להיות נהדר גם עם בנים וגם עם בנות - הכל בראש. אז גם אם הוא סטרייט - אם הוא כבר חושב על זה - שיילך על זה! החיים קצרים, חבל לבזבז אותן על תהיות ודילמות. (דרך אגב, התשובה שלי כאן היא כללית ולא מתייחסת ספציפית למי שכתב את ההודעה הראשונה)

taxi555

New member
לא צריך לדעת../images/Emo132.gif

לא צריך לדעת מה אתה אתה תרגיש לבד מה אתה אתה חש את זה בגופך, בליבך,ובראשך. אבל אתה עדיין צעיר ויכול להיות שזו סתם היה מין קטע חרמני חולף עם הגיל אז אל תסיק שום מסקנות נמהרות קח תזמן ותחשוב טוב טוב בהצלחה משה

למעלה