חדש בסטטוס

חדש בסטטוס

ערב טוב, חדש יחסית, גרוש + 2 . לא בקיא כל כך בעולם הפורומים אבל אולי הגיע הזמן. יוצא לחיים חדשים בצער רב, בכאב אבל נראה לי שיהיה בסדר. החיים הם לא המסיבה שהוזמנו אליה אבל אם אנחנו כבר פה לפחות נרקוד. מקווה שזו תחילתה של ידידות נפלאה.

קרן ט

New member
לא קל אבל

זה לא שיש ברירה.... ואם הזמן לומדים גם להנות! ברוך הבא...

קרן ט

New member
מה כבר יכול להיות כל כך לא בסדר....

תחשוב על הדברים הטובים בחיים שלך.... כמו שאני אומרת לידיד טוב שלי (סויר אתה כאן?!)- אתה בריא, המשפחה כולם בריאים, יש לך עבודה, יש לך מה לאכול, יש איפה לגור, יש משפחה אוהבת...חברים כל החלקים בגוף עובדים בצורה כזו או אחרת אז....??? מה כל כך רע? פשוט תחזור על המשפט המון פעמים- דבש הכל דבש..... בסוף תאמין!

מה שנקרא התפרצת לדלת פתוחה

לא מאמין בדיבורים אלא בעשייה אבל יש הרבה עשייה לפני שאפשר יהיה לשנן משפטים כאלה, בסופו של דבר במקרה הפרטי שלי השבר היה הרבה יותר גדול מסך חלקיו, אבל אני מאמין שראיתי תחתית ומכאן הכיוון למעלה

קרן ט

New member
מנסיוני האישי

בדיוק כשאתה בטוח שהגעת לתחתית משהו בלתי צפוי מתרחש. החוכמה להיות מוכן ברמה האישית (עוצמה פנימית, סבלנות, אורך רוח וראיה לרחוק) ולהקיף את עצמך בדברים ואנשים שעושים לך טוב לנשמה... אבל אנחנו לא מכירים ואני כותבת דברים שאני עושה... זאת הדרך שבה אני מתנהלת... המון סבלנות וחיוך גדול! בהצלחה

אל תלחיצי (;

מוכרת התחושה שלכל תחתית יש תחתית נמוכה יותר , ויחד איתה הידיעה שתמיד גם יש עוד כח גם שנדמה שנגמר. לגבי סבלנות ואורך רוח- מזה אני פחות מתלהב (; הכל בסדר

Rtitan

New member
למה להפריד? ../images/Emo4.gif

למה אתה לא יכול גם לומר שקשה לך ולהביע את הקושי, יחד עם זה, להתחיל לעבוד כדי להביא את עצמך למקום שתרגיש בו טוב ואז גם תשנן את המשפטים שלא תצטרך סתם להאמין בהם - אלא כי החיים פשוט יהיו טובים? כשאדם אומר שקשה לו - זה לא אומר שהוא נכנע, הוא רק אומר מה הוא מרגיש וזה נכון וטוב לעשות. הלב הוא לא מחסן שצריכים לשמור הכל בפנים - קשה לך? תגיד, תביע את הקשיים. אבל שהקשיים לא יצמיתו אותך ולא יוציאו ממך את היכולת לתפקד. אישית - אני מוכר כאן כמי מביע קשיים כשקשה לו גם כש-YE מעיף
כשהוא לא
(תפסת אותו תקופה רכה שלו...) - אבל דווקא בתקופות הללו אני מוציא מעצמי את הטוב ביותר ומגיע להשגים הטובים ביותר שלי (רוצה את הטלפון של הבוס שלי??
) והכי חי דווקא אז. יאללה - לדבר ולעבוד ביחד - שום דבר לא יעשה מעצמו

תודה-כמנטרה נכון....

היי, תודה כנראה שאתה צודק אבל.... לא אלה החיים שרציתי, לא אלה היו הבחירות שלי עבורי ועבור יילדי, ואין מה לעשות מוטיב הצער קיים יחד עם זה קיימת גם הידיעה שיותר גרוע לא יכול להיות, ושמכאן והלאה זה רק בידיים שלי איך ייראו החיים. יום טוב

kleo patra

New member
בסך הכל אתה מחליף זוגיות

זה לא סוף העולם ולא אסון, ילדיךי יהיו בסדר גמור- כל עוד אתה תהיה בסדר. אז קח את עצמך בידיים- שים על עלצמך
ותצא לחגוג. יהיה טוב!!

בהצלחה,

גם אני בשלב הכאב והצער (הודיע ביום חמישי האחרון ועזב אתמול)וההלם והבלבול והמחשבות וכל המסביב. וכן, גם לי בא לרקוד. הרבה.

holabo

New member
אז אולי מישהו ירים את הכפפה

ויארגן איזה מסיבת פרידה לכל הפרודים/גרושים הטריים. שנוכל לרקוד את זה החוצה. להתאבל בסטייל. או כמו מישהי אמרה לי כששמעה שנפרדנו: "holabo -זה נכון מה ששמעתי? נפרדתם?" "כן." עניתי לה. "נו יופי, שיהיה בשעה טובה."

למעלה