חדש בנושא

• פותח הנושא niosh
  • פורסם בתאריך

niosh

New member
חדש בנושא

הים נודע לי שבני לוקה ב-TS אשמח לקבל כל חיזוק לגבי שיפור במצב כמה זמן טיפול לוקח עד שהטיקים נעלמים/נרגעים אם בכלל תודה מראש

השגיא

New member
niosh ברוך הבא

אין תשובות פשוטות לשאלות שקשורות בתסמונת טוראט. עצתי לך תקרא קצת אחורה בפורום .... וודאי תוכל למצוא מידע. ויותר חשוב תחת הניק שביק נמצאת בת-שבע גרניט יו"ר האגודה הישראלית לטוראט ,באחת ההודעות האחרונות שלה יש את מספר הטלפון של העמותה, צור עימה קשר טלפוני אני בטוחה שהיא תסייע לך כפי שהיא סייעה לי ולרבים רבים אחרים . לילה טוב

שביק

New member
לחדש בנושא - ברוך הבא

על מנת שאוכל לעזור לך באופן ממשי ולתת לך תשובות אמינות לשאלותיך, צור עמי קשר במהלך היום לטלפון של העמותה: 09-7408478 - שביק. יש בעמותה חומר כתוב רב. בסוף השבוע יש מפגש לחברים בשם "בית פתוח" ברעננה. בשיחה אתן לך את הכתובת והסבר איך להגיע. בינתיים לילהטוב. שביק

niosh ברוך הבא לפורום שלנו../images/Emo24.gif

זה פורום וזאת גם כן משפחה. כאן אפשר לדבר על הכל. מה אתה רוצה לדעת על הטיקים?? על איזה טיפול? יש לנו עמותה שעוזרת מאוד למשפחות לילדים וגם כן למבוגרים. תוכל כמובן כמו שאמרו לך לשאול את בת שבע גרנית שהיא יו"ר מנהלת העמותה היא ניקראת כאן בשם "שביק" אני בטוחה שהיא תעזור לך מאוד. אז ברוך הבא אלינו, אל יאוש אח יקר, כולנו כאן אוכלים מאותה צלחת. ונעים מאוד אני אלין.

למעלה