חדש בנושא

swift173

New member
חדש בנושא

רציתי לדעת אם יש אתר או מישהו שיכול לעזור לי לבנות טיסן פוליגל (אני רוצה לבנות מפוליגל עקב קשיים כספיים...) אם יש אולי אתר עם תוכניות וטיפים אני אשמח אם תתנו תודה!

hifly

New member
אם אתה חדש בתחביב

אז טיסן מפוליגל לא יעזור לך כל כך,הבניה שלו לא קלה,והחיסכון הוא לא גדול במיוחד,כיוון שעדיין הדברים היקרים הם המנוע,ומערכת הרדיו ואותם תצטרך בכל מיקרה כנס לכאן אמיר

swift173

New member
2 שאלות

האם הטיסן אריזינק סטאר מומלץ? (הוא בא כבר מורכב) יש לי שלט פוטובה ארבע ערותיםבן איזה 10 והוא פועל על am אני לא יודע אם צריך להחליף,או מה החיסרון בו. יש לי גם בעיה קטנה בו והבטריה שלו נגמרת מהר מה לעשות?

MemphisRaines

New member
הארייזינג סטאר הוא בהחלט טריינר טוב

לגבי השלט לדעתי שלט אי אם בן 10 שנים מקומו רק במוזיאון רוחב פס השידור שלו זוועתי , הוא רגיש להפרעות ומעבר לכך יש להחליף בו סוללות כמו כן אלקטרוניקה שלא עבדה הרבה זמן מפתחת מחלות נוספות סקיצרו של חדש יעזור מאד מה גם שכיום שלט 4 ערוצים אינו דבר יקר נורא שרון

swift173

New member
אל תהיה כל כך חמור איתו...

קוראים לו attack 4 אם זה אומר לך משהו נ.ב. מה אתם אומרים על החנות בירושלים? מיי הובי ? אפשר לסמוך עליהם?

ggaziv

New member
יופי של חנות

היי גם אני מירושלים ואני גם מרבה לקנות ממיי הובי... אפשר לסמוך עליו בהחלט וגם מחיריו יהיו הוגנים. דבר נוסף - אני אישית ממש לא ממליץ על הארייזינג סטאר - הטיסן הזה חלש ומקפל כנף כמו כלום. תדבר עם נמרוד ממיי הובי והוא ייתן לך רשימה נכבדה של טיסנים אפשריים למתחילים. איפה אתה מטיס? האנשים של מיי הובי מטיסים בצרעה ביום שישי בדרך כלל וגם אני מרבה להטיס שם. צור קשר באי מייל או באי סי קיו ואשמח לעזור בהצלחה, גיא

swift173

New member
אני עדיין לא מטיס

כי עדיין אין לי טיסן... אבל בעל החנות מיי הובי המליץ לי על הארייזינג סטאר והוא מוכר לי אותו ב700 שראיתי אותו באתר של שלט רחוק ב600

ggaziv

New member
דבר נוסף - בקשר לשלט

עד לפני כחדשיים הטסתי עם שלט Attack4 של פוטבה ושים לב - משדר AM!!! ואחרי שהטסתי איתו 6 שנים (ועדיין מטיס איתו) אני יכול להגיד לך בבטחה שזה יופי של שלט ושאף פעם לא הייתה לי הפרעת רדיו באף אחד מ-3 המודלים שהטסתי איתו. הסיבה שיש לי שלט חדש נוסף עכשיו היא שלקודם אין פונקציות הכרחיות למסוקים שהייתי צריך. בוא נשאל את אלה שמדברים רעות על השלט מה הבעיה שלו ולמה מקומו בארון? זה שיש יותר מתקדמים ויותר טובים - זה תמיד נכון אבל זה עדיין לא גורע מהשלט הזה. גיא נ.ב. אם לא השתכנעת אז תבוא לשטח ותראה האם זה שמטיס עם שלט יותר משוכלל, חדש ויקר מטיס יותר טוב או עם פחות בעיות מאשר אני שמטיס עם ATTACK4.

swift173

New member
בן כמה אתה?

סתם שיהיה לי עם מי לדבר אם אתה שגיל שלי בערך

Guy H

New member
גם אני משתמש בשלט כזה ואין לו בעיות

רק תצתרך להחליף בטרייה

hifly

New member
כנס למדור מאמרים

באתר FLYHI יש שם מיבחנים והמלצות למספר טיסני מתחילים כולל האריזינג סטאר,קרא ותחליט מה אתה רוצה לקנות. בברכה אמיר

יש לי את אותו שלט בדיוק

attack 4 ואני די מרוצה ממנו הוא לא עשה לישום בעיות אולם הבטריות צריכות להיות טובות כדי שהשלט יעבוד תקין

למעלה