חדש במנג'ר

D122

New member
חדש במנג'ר

יש לי פוטבול מנג'ר 2007 וזה הפעם הראשונה שאני משחק במשחק מהסוג הזה. אני לא ממש יודע איך לקדם את הקבוצה שלי...לקבוע הרכב לכל משחק זה סבבה אבל צריך יותר מזה ואני לא ממש יודע מה עושים במשחק הזה...יש איזשהו מדריך או מישהו מוכן להסביר לי קצת איך לשפר את הקבוצה?

Megaslash

New member
ברוך הבא!

אם אתה יודע אנגלית, יש מדריכים מפורטים מאוד במשחק עצמו.

D122

New member
תודה=]

וזהו שאני לא ממש טוב באנגלית אז יש איפשהו מדריך בעברית? אם לא אז אפשר לקבל קצת טיפים איך להצליח עם הקבוצה?

Megaslash

New member
יש אתר בעברית

שכרגע לא עובד, אבל הוא אמור לחזור בזמן הקרוב. http://www.managersnet.net/heb/ יש בו מדריכים רבים, בעברית.

D122

New member
איך מזמינים קבוצה לידידות?

איפה יש בתפריט של הFM2007 אפשרות להזמין איזשהי קבוצה שאני רוצה לידידות?

sok777

New member
כן.

תלחץ על הקבוצה שלך [זו שאתה מנג'ר שלה], לך בתפריט שלה [של הקבוצה הבוגרת] לFixtures ושם יש Arrange friendly. שם זה יכנס לך וייתן לך [בצבע צהוב] ימים שאתה יכול לארגן בהם ידידות ובצד ימין לבחור קבוצה, מיקום, אם לשלם להם כסף ואיזה סוג משחק.

TomZiZi

New member
המלצה

כמובן שכדאי לעשות משחקי ידידות שבועיים אחרי תחילת האימונים (אחרי שהשחקנים חוזרים מהחופשה) והאופציה של Tour ממש טובה, וכל הקבוצות הגדולות משתמשות בה. זה מחנה אימונים, אתה מסמן בין 1-4 תאריכים, בוחר מדינה וקובע מול איזה קבוצות תרצה לשחק, ותקווה שכולן יסכימו (70% מהפעמים יש הסכמה מלאה).

arneivil

New member
איזה הכנה עשית?

התחלתי גם ב- tour בארמניה,אחרי שבוע עשיתי טורניר,אחר כך ליגה ואז שוב טורניר,ועוד שלוש משחקי ידידות מול קבוצות בארץ. (אגב אני עם הפועל פ"ת)

TomZiZi

New member
פיי עשית לעצמך מיני- עונה

אני עם ריאל, אז השחקנים רק חזרו ממשחקי נבחרת, לא יכולתי לעשות להם כל כך הרבה משחקי הכנה... עשיתי Tour בפורטוגל ואז משחקים נגד Castilla וReal Madrid C (זה עוזר לי לראות איזה שחקנים יכולים להתקדם בקבוצות הצעירות שלי).

arneivil

New member
סליחה על האיחור בתגובה...

סליחה,אבל בכל אופן-כן עשיתי מיני עונה כי אני לא מכיר כל כך טוב את השחקנים כמו שאני מכיר למשל בברצלונה או בארץ אז רציתי לראות את הרמה של כל אחד,אם אפשר לשנות לו עמדה,גם הכנסתי המון המון כסף-ובעיקר מה שרציתי לעשות זה לנצח הרבה כדי לקחת את הגביעים והמיני ליגה ולעלות את המוראל של השחקנים. אני לא יכול בלי שלכולם יהיה לפחות good זה הפרעה נפשית קלה... וחוץ מזה-סליחה על האיחור בתגובה P:

למעלה