חדש במדף

John Barleycorn

New member
ג'נגוס באמת לא רעים

אבל אני מדבר על האתר של yourmusic המוכר דיסק במחיר 5.99$. בדרך כלל לא הייתי כותב 5.99 כי על זה בדרך כלל מתווסף מס, אבל אלה לא רק מוכרים ללא מס, הם גם לא גובים דמי משלוח שלפעמים מצטברים ל-20-30 דולר ועושים את כל העסקה ה"שווה" ללא שווה. מעבר לזה, בזמן שאחרים מציעים ב"עסקאות כדאיות" במחירים קצת יותר גבוהים דיסקים שנוצרו בשנות השמונים ונתקעו בסטוק, על הסאונד הקלוקל שלהם, Yourmusic שולחים לי רימטסארים מהשנתיים האחרונות עם קטעי בונוס, ולפעמים אפילו גירסאות דה-לוקס! כבר כמה פעמים פתחתי את החבילה ונדהמתי לראות מה קיבלתי בעבור כמעט ששה דולרים. "החסרונות" הם שהם מוכרים רק אייקונים גדולים, ומכל דבר שהוא מעט נדיר אפשר לשכוח. אבל גם כך יש מה למצא שם, ואני בינתיים קונה דברים שיש לי על וינילים, קסטות, דיסקים צרובים, או הוצאות דיגיטליות מעפניות. כמו כן - הם מחייבים לקנות דיסק אחד כל חודש, ואם לא קנית, עדיין תחוייב במחיר של דיסק אחד. עם קצב הקניה שלי זה הדבר האחרון שמדאיג אותי. בקרוב אפרט כמה דוגמאות שהגיעו לאחרונה.

garcia

New member
תשיגו לי את רינגו בטלפון!

תן איזה סקירה אמיתית בזמן הקרוב. אולי גם אני ארכוש את הקופסה הזאת. דרך אגב ג'וני, שים לב לקטעים Where Will I Be , Page 43 ו-Carry Me. אחרי שאתה שומע אותם אתה נכנס לדיכאון לאיזה שבוע. שירים מצמררים ביותר. אצלי זה לא חדש על המדף אלא חדש על הקיר. במסגרת האספנות שלי של פוסטרים אורגינליים של תרבות הרוק פסיכדלית בשנות ה-60 אני שמתי את ידי (וגם כרטיס האשראי שלי) על פוסטר מקורי ממועדון ה-Avalon Ballroom שפעל בסן פרנסיסקו באמצע שנות ה-60. על הכיתוב מופיעים שלוש הלהקות: Quicksilver Messenger Service Other Half Melvin Q להופעות מה-18 עד 20 לאוגוסט 1967. מצאתי את הפוסטר אצל מישהו מלונג ביץ', קליפורניה. דד הד זקן בשם לארי. כשהתקשרתי אליו כדי לסדר את אמצעי התשלום נראה לי שהוא בלע את השיניים התותובות כשהוא שמע שיש מישהו בחלק הזה של העולם המזרח תיכוני שאוסף פוסטרים.

John Barleycorn

New member
Carry me מדאים, מאמם... אורס

אבל הדיסק השלישי שהגעתי אליו רק אתמול נפלא, מתחילתו ועד סופו. זה יהיה הדיסק שלי לשעות הקטנות של הלילה, אם עוד החושך רב ואין כוכב לי.

S t o l a

New member
Avalon Ballroom

ג'ניס היתה מופיעה שם עוד לפני שהפכה לשם דבר אם אני לא טועה... ואז מצא אותה המנג'ר של ההולדינג קומפני, והשאר היסטוריה...

garcia

New member
Ummm...לא בדיוק

ג'ניס ג'ופלין הגיעה לסן פרנסיסקו מטקסס ב-1963 ביחד עם צ'אט הלמס. שם היא החלה לשיר בבתי קפה. לאחר שהיא נסחפה יותר מדי עם סמים ואלכוהול צ'אט החליט לשלוח אותה בחזרה לטקסס כדי שהיא לא תידרדר יותר מדי. ב-1966 הוא פתח את המועדונים Avalon Ballroom וה-Family Dog At The Greek Highway. באותה תקופה הוא היה חבר טוב של הלהקה Big Brother and The Holding Company והם חיפשו זמרת ללהקה שלהם. צ'אט הציע להם לבחון ללהקה את ג'ניס ג'ופלין. הוא נסע לטקסס כדי להביא אותה בחזרה לסן פרנסיסקו ומאז השאר היסטוריה

למעלה