חדש ביס....צריך עזרה

a v i 4

New member
חדש ביס....צריך עזרה

היי...בדיוק עברתי ליס מהוט ואני רוצה להגיד לכם שיס זה עולם אחר לגמריי..כל הזמן סרטים טובים סדרות מעולות וכ"ו...הדבר היחיד שחסר לי ביס זה יצירה ישראלית מקורית אשמח עם המנהלים של יס ישקיעו בזה יותר בכל מקרה לענייננו....מישהו מוכן להמליץ לי על כמה סדרות ששווה לצפות בהם בערוצים השונים של יס? כי אני עדיין לא כל כך התרגלתי ליס בבית תודה רבה מראש....:)

a8145060

New member
כל אחד והטעם שלו...

אני למשל יכול להמליץ על בהנחה שדיברת על ערוץ יס+ לגדול בלי בושה(שידורים חוזרים) ויל וגריס משפחה בהפרעה עונה חדשה-היום ב21:30 MINE AL MINE יום שלישי ב22:00 עקרות בית נואשות יום ראשון וביעקר קונאן אובריין כל יום ב23:40

MoWz

New member
אין יותר לגדול בלי בושה..

יש במקום עכשיו את העונה מהתחלה של נשות הכדורלגנים..ממולץ כי זה גם בפרקים הראשונים.. וזה כל יום..

Guy Schlesnar

New member
90 אחוז מיס פלוס

וג'יי לנו בערוץ 3 (מס' 30),ימי א'-ה' בשעה 10. חוץ מזה,מה מעניין אותך?

chiff4

New member
מה ג'יי לנו - זה לא המלצה ג'יי לנו

קונאן אובריין , יס+ ימים א-ה בשעה 23:40 או 23:45 ... שידורים חוזרים אחה"צ בסביבות השעה 19:00-18:55.

G I L R IV

New member
יצירה ישראלית בלבד

תלחץ בממיר בערוץ5 -YES ישראלי ובערוץ8 זה ערוץ דוקמנטרי כולל ישראל דוקו ?

Aviad1987

New member
בקשר להפקות מקור

כבר שנה שעברה יס התחילו במגמה של לתמוך יותר בסרטים ישראלים הם מפיקים סדרות לילדים (3 הפקות מקור לערוץ הילדים מצולמות נכון לעכשיו), מספר פרוייקטים, סדרות וסרטים דוקומנטריים. כולי תקווה שהשנה גם יהיו דרמות משובחות .. (אפשר ביס פלוס - זה מתאים).

למעלה