חדש בטורונטו

Nil24ben

New member
חדש בטורונטו

שלום לכולם, אשמח ליצור קשר עם ישראלים בקנדה{טורונטו}, עברתי לטורונטו מניו יורק עם בן זוגי ואנחנו מתאקלמים במדינה החדשה {טורונטו רחוקה מלהיות ניו יורק}. בן זוגי עובד ואני עדיין מחפש. נשמח ליצור קשר ניר נ.ב יש אולי פורום גאווה לקנדים?

TrigATUSA

New member
היו כאן כמה

לא ראיתי אותם בפורום בזמן האחרון.... אבל אולי הם במצב רוח יותר פאסיבי לאחרונה

eig

New member
welcome aboard

פורום גאווה לקנדים בעברית, neh... אין מספיק חברים לפתוח קיבוץ שכזה. ברוכים הבאים לטורונטו. המלצה ראשונה, ניו-יורק זה ניו-יורק, טורונטו זה טורונטו. אין טעם להשוואות. תמצאו את הקסם המקומי, הוא נמצא בעיקר באנשים ופחות בבנינים. cheers eig

odedee

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo24.gif

מקווה שקניתם מעילים, כפפות, צעיפים...

Nil24ben

New member
דווקא החורף לא היה נורא

היי, אבל אחרי שנה בסאן פרנסיסקו, יש לי כאן הרבה FOG

eig

New member
חורף? היה פה חורף?

היה לנו חורף ולא סיפרו לי? השנה החרף באזור טורונטו בוטל, הוא פשוט לא הגיע. נקווה שיגיע שנה הבאה.

Nil24ben

New member
צודק! אחרי ניו יורק בשנה שעברה

השנתיים האחרונות בניו יורק היו מושלגות וקרות הרבה יותר מטורונטו השנה. {מי יודע אולי יתמזל מזלנו גם בשנה הבאה"

eig

New member
לא לא .... חורף זה טוב :)

כשהחורף קפוא הוא כ"כ יפה ושקט. השנה האמת היה מחסור של קרח באזור. אם כי סופ"ש ארוך בפסטיבל החורף באוטווה והחלקה על הcanal במינוס 30 קצת השלים את החוסר שהיה בטורונטו, אבל אני מקווה שהתחממות כד"א לא תבטל באופן קבוע את החורף. זה הקסם של המקום, אחרי עצי המייפל האדומים בסתיו.

eig

New member
היי... בעניין המסר האישי

יש לי בעיה לענות על מסרים אישיים לא ממש הצלחתי לפתור אותה. בכל אופן לפחות מצאתי דרך לקרוא אותם. אם תשאיר לי אימייל אוכל לחזור אליך.

eig

New member
טעמנו

בגלל זה ביקרנו בפסיטבל כדאי לטעום קצת מהחורף שלכם

למעלה