חדש בדפי הקהילה

melancholy man

New member
חדש בדפי הקהילה

טוב, אז בעוד אני שוקד על סיום העריכה והקישוט של סגאת התותים הבילתי נגמרת של יקי _לא הספקתי לסיים אבל זה בגלל שהחיים מפריעים כל הזמן, זה יעבור בסוף), מנסה נואשות נואש לעמוד בקצב בו ג'וני כותב על להקות שאני לא אוהב (לזכותו יאמר שהפעם הוא בחר ממתק אמיתי), או לריב בלי טעם עם כל מיני אנשים שלא צריך לריב איתם, עלה לי רעיון. בתחילת שבוע שעבר התחיל דארטניאן היקר פרויקט שסוקר קרירות של אומנים ומאפשר לכולנו לכתוב על האלבומים השונים, אז בשביל שכל המידע הזה לא ילך לאיבוד, פתחתי קטגוריה חדשה של דיסקוגרפיות בדפי הקהילה, ככל שיעמוד לנו הכוח להוסיף אומנים כך תגדל הקטגוריה ובעתיד אוסיף גם את הערות שלכם על האלבומים לתוך האלבומים השונים.

melancholy man

New member
ועוד קצתבענייין הלוחות

אם תכנסו ללוחות וללוח ארועים, תוכלו לראות כבר שני ארועים שמושל ושאול גרוסברג העלו, הראשון הוא מרתון ביטלס שיערך ב 24 לחודש הזה והשני הוא ערב מחווה לוודסטוק שיערך ב 19 לדצמבר. אני שב ומבקש מהמפרסם להשתמש בלוחות, בעיקר אגב, מהקוראים אמנון, אורי בש, יאיר יונה ויקיר, נדמה לי שזה יהיה אחלה שרות לגולשים כאן אם יהיה משם קישור או הסבר על החנויות. בכל מקרה, תודה לכולם על ההענות וההבנה.

למעלה