חדש בגלריות

TakTik

New member
מעניין אם תבוא גם "הפינה של משה -2"

איזה יופי אין אחד שלא יודע שמשה (כשמו) מס´ אחת בישראל וכללי ברמה מאוד גבוהה

הכישרון נוטף../images/Emo45.gif

כל ה-כ-ב-ו-ד

omer peleg

New member
עם כל הכבוד...

אני בטוח שיש אנשים שהרבה יותר מוכשרים ממשה פשוט לא מעלים כל ציור שני שלהם לפורום, אפילו אנשים שלא משתתפים בפורום, אפילו אנשים בלי אינטרנט! לי יש סקיצה שחבר שלי עשה בשביל חבר אחר.. אני היום אבקש להעלות אותה לפורום ואז תיראו משו יפה:) כמובן בלי חוסר כבוד למשה, שאני מת על העבודות שלו!!!!

Bruce L

New member
ובכן?..

עם כל הכבוד לך לא צריך להגזים ולהגיד שיש הרבה יותר מוכשרים ממשה... ברור שיש אנשים שהעבודות שלהם הם מעולות ויכולות להיות באותו רמה ואפילו עוד יותר. לדעתי הסגנון שמשה פיתח לעצמו הוא מצא חן בעיניי והראש הדימיוני שלו עוזר לעיניין...

bboy tb

New member
כנראה שאתה..

לא ראית מספיק גראפיטי... תתחיל לראות דברים ממש מחדשים ואז תקרא לזה סגנון דימיוני
... לא שמשה לא כשרוני לאללה.... יש לו כשרון עצום וזה.. אבל יש הבדל... חבל רק שהוא לא עושה הרבה קירות

Bruce L

New member
קודם כל

אוקי יכול להיות שאתה ראית יותר ממני, אבל לפי מה שאני ראיתי בעולם בגראפיטי ו"ראיתי עולם" אפשר להגיד די הופתעתי מהדימיון של הגראפיט של משה לבין גראפיטי מחוך לכותלי ישראל... וחוץ מזה זה נכון אתה די צודק האומנים כאן בארץ די מוגבלים מבחינת החוק וגם מבחינת המקום...!

bboy tb

New member
מבחינת חוק

לא כזה משנה, אבל מבחינת מקום...חרא... לא יודע איך זה במקומות אחרים אבל ממה שראיתי בירושליים הרוב חרא... חוץ מכמה מקומות יוצאים מן הכלל... אבן ירושליים מחורבנת
...

למעלה