חדש באתר.

• פותח הנושא dlml
  • פורסם בתאריך

dlml

New member
חדש באתר.

אבל שומע רוק/רוק מתקדם ותיק, אם תוכלו להמליץ לי על אלבומים מומלצים, וחשוב מכך מקומות שבהם אני יוכל לשמוע אותם.. אני יודע שאתם לא מעודדים הורדות, אבל אין לי לא כסף ולא מקומות לקנות אלבומים כאלה, אז אם יש איפשהו אתר שאפשר להוריד ממנו או להאזין בו לאלבומים זה יהיה נהדר. תודה.

"אנחנו" זה לא קולקטיב רעיוני...

ואתה אדם בוגר עם יכולת קבלת החלטות משלך, ואתה יכול להחליט אם להוריד או לא. באתר מתקדם יש קישורים לתחנות רדיו פרוגרסיסיות ברשת. והורדות אפשר כמובן באימיול ויש עוד... לגבי המלצות - לא פירטת מה כבר באמתחתך ומה עדיין לא, מה אתה אוהב ומה לא, חבל שנמליץ מבלי לחדש. בקיצור - שפוך

dlml

New member
בעיקרון..

אני שומע כל סוג של רוק ומטאל כמעט, ואני לא מבין כל כך את כל הסיווגים למינהם (פסיכודלי/פרוג' וכו'..) אבל בעיקרון הדברים שאני הכי מחפש זה אלבומים כמו סנו גוז של קאמל (ואלו שבאו אחריו) וטובלר בלס של מיק אולדפילד, אלבומים אינסטרומנטלים מדהימים כמו אלו..

מורנא007

New member
שלושה הרכבים נוספים

שעשו לא מעט קטעים אינסטרומנטלים שאולי תאהב הם: 1. Tangerine Dream - להקה גרמנית שהחלה להוציא אלבומים כבר בשנת 1970. האלבומים שהם הוציאו בשנות ה-70 הם אינסטורמנטלים, ומכילים יצירות רוק אומנותי/פרוג, בחלקם הגדול הן ארוכות. הן לא ממש דומות לסנו גוסט, אבל משרות אווירה מלנכולית דומה. אלבומים נבחרים: Alpha Centauri , Atem, Phaedra, Sorcerer, Force Majeure 2. Harmonium - להקה קנדית מחבל קוויבק. האלבומים הראשונים נוטים לפולק, ושני האלבומים Si On Avait Besoin d'une Cinquième Saison ו- L'Heptade מכילים יצירות פרוג אינסטרומנטלי מהזן המשובח, ההוא שחולי פרוג קלאסי-רומנטי-סימפוני אוהבים. היצירה " Histoire Sans Paroles" היא 20 דקות של מאסטר פיס פרוג סימפוני, פשוט ללקק את האוזנים. 3. Gryphon - להקה בריטית משנות ה-70 שהוציאה 5 אלבומי אולפן, חלק ניכר מהיצירות הן בסגנון פולק-רוק - אבל זה לא פולק דמוי בוב דילן אלא כנראה משהו הרבה יותר קרוב למה שאתה מחפש. האלבום Red Queen To Gryphon Three הוא כבר פרוג סימפוני בריטי קלאסי.

dlml

New member
סבבה אני ינסה

אגב הורדתי את אומדון ולא התלהבתי יותר מדי, טיובלר בלס הרבה יותר טוב, הורדתי גם את הגירסא החדשה שלו (2003) והיא לא רע בכלל.

בזמן האחרון רצים אצלי הרבה

porcupine tree - fear of a blank planet הפייבוריט שלי השנה, ומאוד מוצלח אחרי שני אלבומים יחסית חלשים ולא אחידים ברמתם. השיר השלישי (anesthetize) הוא מבחינתי ה -paranoid android של העשור הנוכחי. neal morse - sola scriptura dream - systematic chaos מבחינת אלבומים אינסטרומנטליים (או לפחות בחלקם) - gong - you תנסה גם את brand X שאני אישית חוזר לשמוע אותם הרבה בזמן האחרון

למעלה