חדש באתר

edi76

New member
חדש באתר

שלום לכולם ושבוע טוב יש לי חיפושית שנת 70 1300 גרמניה החיפושית איתי כבר 14 שנה קניתי אותה בשנת 1993 מבחור שהיא הייתה אצלו 11 שנה לפני 3 חודשים בערך התחלתי בתהליך שיפוץ המכונית עשיתי לה רצפה חדשה הרצפה הקודמת הייתה רקובה לגמרי זה לקח זמן ודי הרבה סבלנות אבל בסוף הצלחתי אחכ פירקתי אותה לגמרי צבעתי אותה ואז התחלתי בחיפוש וקנייה של גומיות מדרכות פגושים ועוד והכל חדש במשך השבוע אני גורר אותה לנצרת לרפד כדי לרפד את החיפושית כולל הגג מצאתי את הרפד אחרי הרבה המלצות מחברים הוא מתמחה במכוניות ישנות אחרי הריפוד אני אספר לכם איך היה דרך אגב אני גר בצפון הרחוק בגליל העליון והייתי מעוניין להצטרף למועדון אז תגידו לי איך אשמח לעזור בכל דבר שיהיה שבוע טוב

guyvaron

New member
הפגישות של המועדון

באזור הצפון מתקיימות כל שבועיים (הקרובה ביום שישי הקרוב) בשעה 15:30 ברוממה בתחנת דלק פז (צמוד לפיצה פופולו) על הדשא שם.

k0biX1303

New member
האלן הרוך הבא למשפחת מקוררי האויר.

להצטרף אלינו הכי קל! כל יום שישי ללא יוצא מן הכלל אנחנו מאחורי אצטדיון רמת גן בשעה 16:30 קשה מאוד לפספס אותנו . תגיע תציג את עצמך ותראה כמה כיף קל להצטרף למשפחה שמזמן הפכה לדרך חיים .

edi76

New member
תמונות

אני לשים תמונות של תהליך השיפוץ בפורום איך אני עושה את זה אהי מנסה לשלוח ולא מצליח יכול להיות שהתמונות "כבדות" מידי?

למעלה