חדש באגדות.

videoman

New member
חדש באגדות.

פורום מעניין יש לכם כאן, אני מהדירה ממול ורק היום מצאתי אותכם. וכבר אני מטריד.. שאלה לחובבי ה"המתים המתהוללים" (נשבע לכם שכך תירגמו את ה-GRATEFUL-DEAD באיזה ספר שקראתי) יצא לכם לשמוע משהו מהסידרה הנ"ל?? מומלץ?? או שצריך כמות מסויימת של מאלחשים לפני השימוש??

Chocoholic

New member
למכורים בלבד !

בעצם, לא ממש מדויק. ה Grateful Dead הם היו להקה של הופעות חיות, ופחות של אלבומים (ובכלל לא של רדיו...) שעתם היפה הייתה בהופעות, החל ממסיבות האסיד של קן קייסי , דרך המועדונים של מפרץ סאן פרנסיסקו ועד האיצטדיונים הענקיים. הסדרה הזו היא אוסף מרשים של הקלטות טובות מהופעות חיות, הצד החזק של המתים. מי שאוהב את הסגנון ושמע לפחות שני אלבומים שלהם, יש סיכוי סביר שזה ימצא חן בעייניו. לאחרים, הג'אמים האינסופיים של גארסיה וחבריו יכולים לשעמם ולעייף. לכן אני צריך לשאול - מה מידת היכרותך עם המתים?

videoman

New member
ראשמת 30 שנה (בהפסקות..)

(רשימה חלקית) CD: אמריקן ביוטי, WORKINGMEN"S DEAD, הגלגלת עם הפרחים, LIVE.DEAD, RECONING (סליחה על הבלאגן) וגם משהו של JGB ו-OLD AND IN THE WAY (נחשב??) מהתקליטים בבוידם EUROPE 72 קסטות בטייפ-נייד PHILIPS (לפני 30 שנה)

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

לא יצא לי לעבור על כל הרישמה, אבל אני מסכים עם כל מה שאמר לפני Chocoholic. הדד הם בעיקר להקת הופעות וג'אמים, ובדך כלל הג'אמים שלהם הם חוויה אדירה למי שאוהב אותם ועונש קשה למי שלא, אני לא זוכר מי זה היה שאמר שתאטרון הקבוקי היפאני, הוא בו זמנית אחד המחזות הכי מענגים שאדם יכול לצפות בהם ועינוי קשה שהוא כל כך קשה, עד שהוא עונש אכזרי מידיי עבור לרוצחים סדרתיים, אני חושב שזה נכון גם לגבי הדד, בעיני לפחות זה זה תמיד היה עונג ואני תמיד ממליץ לשמוע, למרות, שלפעמים אני מאבד חברים ככה

למעלה